Merhaba arkadaşlar bende star 103 motor var silindir pston yeni mtora hız yaptırmak istiyorum son hız 70 gördü başka yok karbiratör orjinal kasnak orjinal dişli orjinal nasıl hız yapabilirm yadımcı olurmusnuz tşşkkrler
Merhaba arkadaşlar bende star 103 motor var silindir pston yeni mtora hız yaptırmak istiyorum son hız 70 gördü başka yok karbiratör orjinal kasnak orjinal dişli orjinal nasıl hız yapabilirm yadımcı olurmusnuz tşşkkrler
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
eeywallah saol da motorun fotografı var nasıl koyacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------
başka birileri de yardım edebilirmi ??
Fotonu imeycşeyk e yükle... Linki kopyala yapıştır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Mt atölye-teknik servis bölümüne açalım arkadaşlar böyle konuları.Lütfen! Ayrıca o motorla hız yapacağım diye sakın aynaları frenleri sökme dostum. Arka dişliyi küçültebilirsin.Ama çekişten düşecektir.
tatmin edici hıza ulasıyor sanırım
iniş aşağı yolda kayışı çıkaracan. bak ne sürat yapıyor...
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
mraba..ben yeni pejo103 şasesi aldım fakat mtor hakkında pek fazla bilgim olmadığımdan işim zor oluyor bende şuan 12 12 lik karbüratör var öteki parçalarıda almadan önce size danışmak istiyorum nasıl hızlı olur motorum hangi parçalar lazım olur acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden çok tşkkr ederm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)