merak ediyorum nasıl bir< ses alabilirm olanlar varsa yazsın 125 lik icin
merak ediyorum nasıl bir< ses alabilirm olanlar varsa yazsın 125 lik icin
125 ve abart.. hımmmm
senın scooter ın aynısından bende var susturucuyu söktürdüm ucuna arabaların egsoz başlığını takktım ama iyi içlere kadar gitti.helikopter gibi çalışıyo yazın ısının çok ısınınca gazı bırakınca kendiliğinden patlıyo.ben memnunum tavsiye ederim
scooter ise gereksiz. ama illa yapıcam diyosan, susturucunu kenarlarından (aliminyum kavanozu açar gibi) kestir. içindeki susturucuları boşalttır ve susturucunun kestirdiğin kısımını kaynattır. yani içi boşaltılmış ama çıkış deliği değişmemiş olacak. böylece ses gürültü düzeyinde olmaz.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
saol atmaca kardes dikkate alacam bide ben pendikte oturuom kartal ercan usta var mıs motora göre eksoz yapıomus o nasıl oluo gücüne göremi yapıo?
Yaşamaro marka tak ben benim sıkutıra taktım, ateş atıyodu ..
GKN MOTORS
en kralıda yoşinuradır bu abarthların.şiddetle tavsiye ederim.
Drift Religion
gürültü çıkarıp milleti rahatsız etmek için; satın almaya kalksan epey para vereceğin susturucuyu delip-kesip-biçiyorsun.
susturucu denen şey bir işe yaramasa, üreticisi aptal mı buna para harcasın.
motor zarıl zarıl bağırınca daha hızlı falan gitmiyor, sen öyle sanıyorsun. sonra millet tüm motorculara küfrediyor.
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
arkadaşım egzost önemli bi konu ... scooter için özel üretim yapan ustalar var.. ama ben genede kendi egzostlarımı kendim yaparım .. hacimli ses istiyosan .. yoshimura alabilirsin .. sessiz ama yırtıcı istiyosan .. akrapovic ,,, ötsün istiyosan devil,,, bööğüm bööğüm baarsın istiyosan muzzy .. kullan
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Dostum gerek yok bence ama kendini tatmin etmek istersen git bitane kaynattır egsozun ucuna şahinciler gibi pırpır ses çıkaran dalgadan. Ama sana tavsiye egsozdan sökünce iz kalıyor haberin olsun;).Ayrıca trafik vs gördün mü ister yoshimuran ister pırpırın olsun cezayı pırt. Kolay gelsin şimdiden.
Abart tabirinede ayar oluyorum be kardesim! Hemde 24 ayar! Motora araba egzosu takan arkadaslarada ayrica sevgilerimi yolluyorum
İlginçmiş..
arba egzosunu takan mı yapan varmı gerçekten
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
jesse kardes bu dedigin eksozların fiyatları kac para acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)