Arkadaşlar,
Yamaha Türkiye'nin durumunu bilen var mı?
1200 SuperTENERE ne zaman çıkıyor? Türkiye'ye gelecek mi?
Beldeyama numarası cevap veriyor ama internet sitesi ölü.
Yamaha kendisi gelecek deniyordu. Ne oldu bilen var mı?
Arkadaşlar,
Yamaha Türkiye'nin durumunu bilen var mı?
1200 SuperTENERE ne zaman çıkıyor? Türkiye'ye gelecek mi?
Beldeyama numarası cevap veriyor ama internet sitesi ölü.
Yamaha kendisi gelecek deniyordu. Ne oldu bilen var mı?
Hayatımda kendimi bu kadar toplumdışı hissetmemiştim
Benim merak ettiğimi kimse merak etmiyor mu arkadaşlar ya?
Ben içindeyken bile halen bilemiyorum neler olacak Yamaha'nın durumu.
Bi ara Beldeyama'da çalışan personellerden bikaçının yeni Yamaha Şirketine transfer olma çabalarını duymuştum.
Süper Tenere'ye gelirsek daha lansmanı bile yapılmadı bildiğim kadarıyla.
Süper Tenere'ye göre şekli daha çok belirgin olan FZ8'leri bile caddelerde göremedik.
Nisan ayı gibi biraz daha belli olur diye düşünüyorum Tenere'nin gelişi.
Saygılar.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
Çıkacağı kesin değil, ortalarda sadece reklamı dolaşıyor...
fuarla beraber gelebilir. birsey sormak istiyorum yamaha beldeyama istanbul - sarıyer deki fabrika gbi bi yeri var istinyede evime yakın ama oradakilerden bise öğrenemedim . bu fabrikamı? toplama merkezimi ? buradan motosiklet alabilirmiyiz?
beldeyama fabrika istinyedeki bahsettiğiniz yer, yedek parçalar ordan geliyor birde beldeyama sadece motosiklet işinde değil, sitelerinde baya bir bilgi vardı..
Bi gelemedi şu Yamaha.
Bayilerden bir parça istiyoruz;
"parayı peşin verirseniz 45 gün sonra elinizde olur" diyorlar,
Bugünlerde Yamaha mı Aman ha.
Teşekkürler bilgiler için...
Ne olacaksa olsunn artık yaa baydı, ne siteleri açılıyor ne bir bilgi veriyorlar yamaha geleceksen gel artık....herkes bişiy söylüyor nedir bu karmaşa anlayan biri bi açıklama yapsın şu işten...gelecekmi gelmeyecekmi gelirse modeller değişcekmi? müzelik ybr tarihe karışacakmı enjeksiyon...vs vs..eklenecekmi???
Bir Yamaha çalışanın bana söyledigi; Yamaha fuar ile birlikte piyasaya girecek
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Yamaha en kısa zamanda ne yapacağına karar vermeli artık.
Motosiklet modellerinin fiyatları ne olacak? Servisleri yine aynımı kalacak yoksa değişecekmi?
Gibi konular bir an önce aydınlanmalı.
iyi de orada sadece dıştan takmalı motor parçaları var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
Bir gelmesinler ibret için dava açacağım.
2006 XT 125 R ın konjektörü 65 Tl ve 45 günden önce temin edemiyorlar.
"Çin malı alacağına 2.el Japon al" diyenlere hassaten hürmetlerimi sunarım.
Çin malında bu rezillik yok.
evet cinmalında yok savaskayan abinin dediği gibi gidiyorsun servise 2 saat sonra gel diyorlar. krank değiştirmek icin öğlen 12 de göturdum akşam 6 da aldım ..... iceri motor kaynıyodu....
Ben de bir kaç gündür giremiyordum siteye, merak ediyordum açıkçası.
Demek ki el değiştiriyormuş.
Ancak Beldeyama'nın, Yamaha kullanıcılarına ve severlerine özür borcu var diye düşünüyorum çünkü sitesinde en azından bir açıklamaya yer verebilirdi.
Yıllarca ürünlerini sattığı ve karşılığında para kazandığı tüketiciye saygısının ne kadar olduğunu görmüş oldum böylece.
Öküz öldü, ortaklık bozuldu anlayışıyla yapılan bu eylemi, bir tüketici olarak kınıyorum.
Yamaha çalışmalara başladı
iste türkiye için web sitesi : http://www.yamaha-motor.com.tr/
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Yakın zamanda her kullanıcı kendi motosikletinin parçalarını yurt dışından daha hesaplıya kendisi getirtecek gibi.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Gerçekten daha ucuza satan firmalarda var
yamaha Türkiye'yi avrupa kapsamına aldığı için büyük ihtimalle avrupada satılan modellerin aynılarıda türkiyeye gelicektir,yapılan yeni sitedede linkler avrupa sitesine gidiyor,bencede fuarı beklemekte fayda var,bu fuarda en büyük sükseyi bence yamaha yapacak ve beldeyama nın zamanda getirmeye korktugu bütün modelleri fuarda göreceğiz
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)