Honda today 50 performansı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dostum sonuçta 50cc bi makina fazla bişey bekleme ama düzde 55 yapar iniştede 60a dayanıyo todayde gösterge 60 zaten..taşıma kapasitesi 101kg daha fazla yükleme yapmazsan yokuşlarda filanda tıkanmaz en dik yokuşu 30la filan çıkarsın..mümkün olduğunca araç trafiğinden uzak yerlerde kullanmaya çalış daha rahat edersin..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
Hiç şüphen olmasın en dik yokuşları bile keçi gibi tırmandığını biliyorum,hemde 2 kişi.
7 kişi bineni biliyorum,roman vatandaşlardan
-
Zaten tek kişi kullanıcam.Yani düz yolda 55 yapar ve dik yokuşları tek kişi çıkabilir miyim?
-
motorcucem adlı üyeden alıntı
Zaten tek kişi kullanıcam.Yani düz yolda 55 yapar ve dik yokuşları tek kişi çıkabilir miyim?
Dünyayı bile dolaşırsın
-
-
En geç 1 haftada istediğin parça ulaşır.
-
honda servislerinde kum gibi dolu
-
AÇTIĞIM KONUYA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ VE ALAKAYA TEŞEKKÜR EDERİM.
-
beyler siteye epey zamandan beridir uğramıyorum honda today başlıkları vardı bulamıyorum.silinmişmi!!! honda today başlığı yok mu hiç?
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
beyler siteye epey zamandan beridir uğramıyorum honda today başlıkları vardı bulamıyorum.silinmişmi!!! honda today başlığı yok mu hiç?
Buna baktınız mı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...today-pls.html
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
baktım kardeşte her marka motorun kendine ait olduğu gibi başlıkları vardı öncedende vardı ,sanırım silinmiş
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
baktım kardeşte her marka motorun kendine ait olduğu gibi başlıkları vardı öncedende vardı ,sanırım silinmiş
Silinmemiştir, ben de Cgl125 başlığını Honda kategorisine,olması gereken yere taşıtmıştım,arama motorundan bulup moderatörden rica etmiştim.
-
eğer bu tarzı seviyorsan SYM MİO ya bir bak
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Eğer 55 km hız yetiyorsa ve şehir içi binicem diyorsan kesinlikle tavsiye ederim..Hiçbir sorunun olmaz..Ne yedek parça sorunu ne de benzin sorunu... İstersen rahatlıkla 2 kişi binebilirsin (ki ben hep 2 kişi biniyorum) Tek sorun selenin küçük olması :D Sığamayabiliyorum bazı kilolu arkadaşlarla :D
-
today 50 ye okadar para verilmez ya 100 lük birşey al o paraya
-
[QUOTE=acun0;1951981]today 50 ye okadar para verilmez ya 100 lük birşey al o paraya[
arkadasa katılıyorum.bende bi ara today almayı düşündüm ama konustuğum biçok kişi hız konusunda bi zaman sonra yetersiz kalacağını söyledi.bende mondial 125zn aldım cok memnunum şimdiye kadar hiçbi sorunu olmadı tavsiye ederim.
-
[QUOTE=mrtcn_rocklr;1951999]
acun0 adlı üyeden alıntı
today 50 ye okadar para verilmez ya 100 lük birşey al o paraya[
arkadasa katılıyorum.bende bi ara today almayı düşündüm ama konustuğum biçok kişi hız konusunda bi zaman sonra yetersiz kalacağını söyledi.bende mondial 125zn aldım cok memnunum şimdiye kadar hiçbi sorunu olmadı tavsiye ederim.
125 za todaydan daha tatlı ve şirin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
60'la bile gitse Today'i bir Çinliye değişmem.
-
Konu sahibi motor aldığını belirten bir mesaj atmamış foruma o yüzden 2-3 aylık konuya yazıyorum.
2800tl ye verdikleri motor honda today 50 istanbul kuruçeşme'den ulus'a çıkan dik yokuşu
yanında yaya olarak koşsanız yanyana gidebileceğiniz kadar yavaş çıkıyor
10-15km arası hızla tek kişi en fazla 80kg sürücü ile. dursa kalkamaz bile. 3.5 beygir daha ne yapsın.
Ayrıca 2 kişi binerseniz ceza yersiniz tek kişilik ruhsatı var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler