Honda today 50 performansı
Reklamlar
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Konu sahibi motor aldığını belirten bir mesaj atmamış foruma o yüzden 2-3 aylık konuya yazıyorum.
2800tl ye verdikleri motor honda today 50 istanbul kuruçeşme'den ulus'a çıkan dik yokuşu
yanında yaya olarak koşsanız yanyana gidebileceğiniz kadar yavaş çıkıyor
10-15km arası hızla tek kişi en fazla 80kg sürücü ile. dursa kalkamaz bile. 3.5 beygir daha ne yapsın.
Ayrıca 2 kişi binerseniz ceza yersiniz tek kişilik ruhsatı var.
O dediğin yokuşu otomobiller bile birinci viteste çıkıyor. 50 cc lik today ne yapsın ?
Reklamlar
-
04 Haziran 2010, 03:17
1.83 boyunda ve 97 kiloyum, düz yolda ibre 50 km yi geçiyo, hafif yokuş aşağı yollarda 60 km yaptım, 2008 senesinde bu cüssem ve arkamda 50 kilo ağırlığında artçı ile beraber 50 cc lik today ile bebek yokuşunu çıkıp nispetiye caddesine vardım.
-
13 Haziran 2010, 20:11
today almak istiyorum
ben 14 yaşındayım.babamın bir tane mondial 125mt motoru var bende sürüyorum çokda iyiyim babamdan bana 110luk vitesli motor istedim bana bu yaz 1ay snra fln bana today alıcak bende istemiyorum ama bana uygun tek motor bu oldunu söyledi ben todayı bizim buralar hep çok büyük yokuş dimdik beni çekmez korkusuyla istemiyorum ve verilen paraya deymez (2.900tl) nedeniyle istemiorum ve korkuorum istemediğim ve korktuğum şeyde haksızmıyım haklımıyım bana yardımcı olun ister burdan ister msnadresmden (semix_dj@hotmail.de)
-
02 Ağustos 2013, 22:11
-
fevzikeles adlı üyeden alıntı
Hocam müthiş tatlı olmuş.
Ben de bundan düşünüyorum ama hem sıfırı yok hem de 2.el pahalı
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Hiç şüphen olmasın en dik yokuşları bile keçi gibi tırmandığını biliyorum,hemde 2 kişi.
7 kişi bineni biliyorum,roman vatandaşlardan
7 kisi mii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler