adana civarında bu motoru satmak isteyen varsa görüşmek isterim.
yok mu acaba bu motoru kullanan daha detaylı bılgı vermek ısteyen sahıbındende ıkıncı el satanlar 1000 de 2000 de satıyolar merak edılesı bır durum bence
Bir aralar listemdeydi biraz inceleme şansım oldu. Üzerine binip kullanma imkanım olmadı fakat şunu diyebilirim. Resimlerde görünen ile alakası yok. Resimlerde ufacık tefecik çocuk scooter ı gibi görünüyor yalnız canlı olarak gayet heybetli. Güven verici bir yapısı var. Şiddetli bir önyargı ile incelememe rağmen malzeme kalitesi fiyatını hakedecek kadar var. Fazlasını beklememek lazım.
Ayrıca euro 3 standardında 4 zamanlı 125 cc bir motordan runner 180 performansı bekleyen varsa uzak dursun.
o parayı bu motora vermezdim ben
havalar iyi oldukça her fırsatta motoru kullanıyorum. şu anda 750 km'de. 500'de rodajda yağ değişti bakım yapıldı. o zamana kadar km'de 15 kuruş yakaıyordu. ondan zonra sadece 1 kez benzin aldım ve yine aynı para hatta biraz daha fazla yaktı. ben bir ayarının eksik olduğunu düşünüyorum çünkü daha az yakmalı idi. gerçi yakıtını çok fazla önemsemiyorum.
şunu diyebilirim: asfalt için mükemmel yokuşta mükemmel.
hem, gören herkes mutlaka hayran kalıyor
arkadaşlar haziran 2010 dan bu yana wiki 125 kullanmaktayım görünüş estetik tasarım bakımından sınıfının eniyisi denilebilr.işçiliği kötü değil .bir yılda 1800 km yaptım servise sadece bakımlarını yaptırmak için gittim .yalnız servis çok önemli faktör alanyadaki servis işçiliği berbat adamlara motorumu teslim etmeye kıyamıyorum başına bir iş gelecek diye .yakıtı bir depo benzinle ( 5 LT) 90 km ye yakın yapıyor
slm a. yeni aldım 350 km de şimdi ve 115-120 arası yakıyor km de.
gumus.sahibinden.com GÜMÜŞ GRUP KANUNİ MOTOSİKLET BAYİ İSTANBUL ESENYURT TA AÇILDIK servis yedek parça herhangi bir problemi olana yardımcı oluruz
Ben kullanıyorum ,çinli motorlar gibi heryerinden tangırtu, tıngırtı,zırıltı gelmiyor .
Gayet sessiz bir motoru var,yakıtı çok iyi diyemem ama oo çok yakıyor da diyemem ,5 lt.lik deposu var daha hiç 5 ltlik benzin alamadım hep 4.6 lt.doluyor ve çok rahat artçılı olsun ,şehir iç ya da şehirdışı (100km.aralıksız sürüş) ile 140km. yol yaptım.yolda da kalmadım benzin son kademeye gelmişti benzini fulledim hemen.Daha gitsem gidermişim.Motorum 7000 km.oldu daha ilk günkü gibi sorunsuz maaşallah.
Altının biraz alçak olduğu doğru ama ciddi kavisler dışında heryere vurmuyor,kaldı ki motor altı boydan boya korumalı demirler motor aksamını koruyor. Çekişi bence iyi,daha önce 8,5hp. kanuni hussar kullandım,aralarında hiçbir fark hissetmedim.Hussar da çok sağlam bir motordur ancak konfor namına hiçbir şey yoktu. İş yerimin motoruydu çok çetin şartlar altında kullandık 1-2 arıza dışında tık demedi.
Sonuç olarak meraklısına tavsiye ederim.Test sürüşü yapın,hızlanmasını,keyfini farkedin.
Resimlerlede alakası yok resimlerde sanki ufak bir scootermiş gibi duruyor hayır ,boyutu normal scooterlerden birz daha bile büyük olabilir. Saygılar.
[I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]
sizin motosiklet 100 km de kaç litre yakıyor şimdi ?
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
ben 5 ay once aldım bı depo ıle 150 km gıdıyor .
geçen hafta ağzına kadar dolu depo ile tam 170 km geçtim. göstergede 80kmden sonrası kırmızı renkle gösterilmiş o zaman daha çok yakıyor. ben 80i pek geçmedim ve bu kadar km geçtim.
motor şu anda 4800kmde ve hala sorunsuz. kullanıldıkça daha iyi.
Wiki 125 var bende acaba modifiye gibi biseyler yapabilirmiyim.. wikiye eksoz olurmu acabba olursa nerde bulsbilirim..
2010 model kirmizi wiki 6 binde 1500 tl diyor fiat uygunmu sizce tavsiye edermisiniz
wikiciler ereereer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)