Kuba XY250-5A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
coolsoul adlı üyeden alıntı
6000 lira haram bu motora ya! nede olsa çinli titreşim manyağı xD
yaa bişi bilmiyonuz kullandınızmı kuba motor türk malı honda fabrikası ile anlaşması var sıfır titreşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------
beyler bu motorları bilmeden kötülemeyin motorlar türk malı yani çin yokk honda yuyang ile anlaşmaları var vibrasyon yok adamlar özene özene yapmışlar
Reklamlar
-
bu gösterge paneli RXZ 135 in aynısı tek farkı rxz 180 e kadar bu çinoko 140 a kadar. bu motorlar tam bir japon kopyası yaramaz işte orijinal rxz nin km saati resim:
-
01 Kasım 2010, 00:01
zenbora adlı üyeden alıntı
Benim iki tane farklı km saatim oldu ilki son hız 200 gösteriyordu onda 160 km ye kadar çıktım
şimdiki 140 km son hız gosteriyor 130a kadar çıktım.
Belki daha fazlada gider normalde ama ben ağır oldugum için gitmemiş olabilir.
ben ama genelde 100-110 kullanıyorum 120den sonra çok titriyor
motoru sıfır aldın ve rodaj bitmeden son hız denemesi yapıyosun hım tamam...
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
03 Kasım 2010, 00:03
http://shinerayforum.com/index.php?topic=88.0 Mondi nin croslarının nerden geldigi belli oldu
-
15 Kasım 2010, 01:02
Arkadaşlar kim nederse desin bu motoru alacaktım... lakın kafam karıstı... İstanbulda defalarca çeşit çeşit bayısine gidip motoru inceledim duruşuna diyecek yok mazemede dandik durmuyor yanlız önyargı cok diye biraz inceleyim dedim sora antepte uygun oldugubu duydum bayramdada antebe geldim almayı kafaya koydum ist den daha uygun antepde diye burdan alıp ist e gelecektim ve kubanın 10 katlı plazasına gittim motoru sordum aldığım cevap "Motoru pıyasadan çektik artık satılmayacak o motor dediler..." ve şimdi bunun yedekparca sorunu çıktı ortaya :-(( Ve plazadakılerindediğine göre dökiliyomuş kuba adını zedelememek için geri çekmiş gelecek sezona daha iyi motorlar getireceklermiş biraz daha kalıteli ve 600cc ye kadar seceneklerle anlaşilan biraz daha bekleyecez ama şuan güvenim sarsıldı gelen motoru aldık busefer onuda kaldırırlarsa piyasada alsana başlı başına sorun..... Ama doğruyu solemek gerekirse motor cok hoştu ve türkiyeden kalkmamiş olsaydı %100 alacaktim her türlü yoruma rağmen....
-
24 Aralık 2010, 20:25
cagdas007 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kim nederse desin bu motoru alacaktım... lakın kafam karıstı... İstanbulda defalarca çeşit çeşit bayısine gidip motoru inceledim duruşuna diyecek yok mazemede dandik durmuyor yanlız önyargı cok diye biraz inceleyim dedim sora antepte uygun oldugubu duydum bayramdada antebe geldim almayı kafaya koydum ist den daha uygun antepde diye burdan alıp ist e gelecektim ve kubanın 10 katlı plazasına gittim motoru sordum aldığım cevap "Motoru pıyasadan çektik artık satılmayacak o motor dediler..." ve şimdi bunun yedekparca sorunu çıktı ortaya :-(( Ve plazadakılerindediğine göre dökiliyomuş kuba adını zedelememek için geri çekmiş gelecek sezona daha iyi motorlar getireceklermiş biraz daha kalıteli ve 600cc ye kadar seceneklerle anlaşilan biraz daha bekleyecez ama şuan güvenim sarsıldı gelen motoru aldık busefer onuda kaldırırlarsa piyasada alsana başlı başına sorun..... Ama doğruyu solemek gerekirse motor cok hoştu ve türkiyeden kalkmamiş olsaydı %100 alacaktim her türlü yoruma rağmen....
şimdi bu motorun imali durduruldumu yani?
-
Yok motorum imalatı değil italatı durduruldu yanı bu motor anavatanında hala üretilen bi motor ama türkiyeye getiren kuba firması artık getirmeyecek....
-
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
bu motorun üretimi yokmu artık beyler?yani 2. el satanlar var alsak sorun yaşarmıyız?
-
esas alanların durumu ne olacak orası ayrı bir soru bilmem kaç sene güya yedek parça temin edilmesi lazım ama firmalar stoklarında parçaları tutmuyorlar, yurt dışından ithal ediyorlar, ithalat ise size özel tek parça için olmuyor, topluca yapılıyor, öyle olunca aylarca parça beklemek zorunda kalıyorsunuz, şansınız varsa başka motorların parçalarını uydururum diyorsanız bu motor çok yakışıklı...
-
26 Şubat 2011, 18:56
Görüntüsü güzel ama diğer şeyler için kesin bir şey söylenemez. 140 km/s hız göstergesi olan bir motora son hızı 150 yazmaları komik olmuş zaten 16 beygir güç için fazla beklenemez 120 km yapar sanırım, fiyat olarak 9500 TL civarı olan Hyosung GT 250 R ile karşılaştırılınca uygun duruyor ama kalite konusunu bilemiyorum. Benim gibi ilerde büyük motor kullanmak isteyenler için pek uygun değil gibi duruyor. Kaliteli de olsun istiyorlarsa alternatifi Honda CBR 125 R olabilir. Asıl önemli olan kullanmış olan kullanıcıların objektif yorumlardır. Objektif olması çok önemli tabi. Yoksa bununla 180-200 km/s hız yaptıklarını iddaa edenler çok duyarız
-
26 Şubat 2011, 22:04
-
27 Şubat 2011, 00:54
bir tane satılıkda vardı sahibindende motor daha 9000km öyle bir şeydeydi adam debrijay benzin teli balata zincir regülator marş rublesi takoz v.b o kadar çok parça değişmişki sanırsın motor 9000 de değil 90000 e gelmiş
-
18 Nisan 2011, 12:37
-
26 Nisan 2011, 06:12
-
29 Nisan 2011, 11:51
Gaziantep'deki kuba bayisini aradıgımda motorun üretiminin durduruldugunu söyledi ve biraz muhabbetten sonra adamın dediği şey " kardes bunu tavsiye etmiyorduk zaten dökülüyo dedi racing alıcaksan parana kıyıcaksın. çinli sonuçta ben tavsiye etmiyorum " dedi. ve teşekkürleriimi sunarak kapattım. Haberiniz olsun. Yukarıdaki yorumumda bu yavrudan yanayım demiştim ama biraz daha araştırmadan sonra öyle olmadıgını anladım. Teşekkür ederim
-
29 Nisan 2011, 12:09
sayın arkadaşlar malesef bu motorun üretimi durduruldu piyasada hala sıfırını bulmak mümkün bayiler ellerindeki stokları eritiyorlar sıfır alamayı düşünen arkadaşlar başka markalara yönelsin yakında parçası bulunmaz bu modelin
malesef bir Çinli modelin daha üretimi hüsranla son buldu gerek parça kalitesi gerek vibrasyon sorunu ve motorun çabuk dökülmesi sonunu getirdi.ama suç Çinlilerde değil tamamen bizim firmalarda daha çok para kazanma hırsıyla gidiyorlar Çine en kalitesiz malı alıyorlar sonra hem kendileri zarar ediyor hemde bunu alan tüketiciler halbuki biraz daha kaliteli yapsalar şu motorları bak o zaman satışlar nasıl artıyor
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
29 Nisan 2011, 12:33
Bu makine ben Kanuni servisinde çalışırken bize gelmişti. Deneme fırsatım oldu. Titreşim var. Oturuş pozisyonu tam racing değil. Pek yola oturmuyor. İvmelenmesi de pek iyi değil. Ben beğenmedim.
Alan kişi pek çok sorun yaşadı. Göstergeler bozuktu. Garantiden değişti. Egzoz'da kaçak vardı o değişti. Saplama kırdı . Akü şarj etme sorunu da yaşadı sanırım emin değilim. Yani sorunlu bir makinaydı. Fiyatıda az buz değildi. Benim önerim 2.el hyosung bunu her türlü cebinden çıkartır.
Alınacak makina değil.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
22 Haziran 2011, 16:38
zenbora kardeş nasıldır şimdi motosikletinin durumu .
3-4 güne bende almayı planlıyorumda 2.el 800 km fln . nedersin
-
08 Aralık 2011, 11:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler