kuba'nın sitesi yalan olmuş. daha bir internet sitesini ayakta tutamayan markaya nasıl guvenilir bilmem.
kuba'nın sitesi yalan olmuş. daha bir internet sitesini ayakta tutamayan markaya nasıl guvenilir bilmem.
Şöyle adamakıllı bir resmi falan yokmu yaaa... Lnkteki resimde tam belli olmuyor detayları...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
resimlerini bulduğum yurt dışı sitelerden yüklemiştim daha önce
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
son hız gösterge panelinde 140 km olarak görünüyor zaten kuba daha fazla gösteren bir panel sipariş etmemişse bu halidir türkiyedeki de
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
o motora verilecek paraya bencede yazık senesi dolmadan dökülmeye baslar.
Çelişki gördüğüm için eleştirdim. Yoksa eleştiri yaparak bir motoru öldürmeye kimsenin gücü yetmez. Racing görünümlü bir motosikletin son hızı 110km/h olmamalı bence.(Üreticisi Shineray 110km/h diyor.)
Hiç olmazsa benzer kasa, 24hp gücünde, 6 vitesli, önerilen max hızı 150km/h olan aşağıdaki gibi birşey getirebilirlerdi. Uygun bir fiyat ile GT250R ile rekabet de edebilirdi.
http://caichk.en.alibaba.com/product...otorcycle.html
Kafa grenajı 600RR kuyruk kısmı ZX6R
Tam cingene işi olmus aöa yakısıklı da olmus hani
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
valla görüntü sağlam ama parça kalitesi ve motoru hakkında kullanmadan, bilmeden yorum yapmamak lazım bence...
tamam japonlar kadar sağlam olma ihtimali az ama sonuçta fiyat/performans oranı gözetilmeli bence... nekadar ekmek okadar köfte yani
sanki arprilla rs125 ler çok sağlam 2.000 km de motoru yiyenler var,gerçi o iki zamanlı ama olsun buda çin malı işte ne kadar para okadar köfte eğer parçaları ucuz olursa tutar birde 5.999 çok para bu motora 4,999 idealdir.kimse 4.500tl ye 2. el hoysung varken gidipte buna 6 bin tl vermek istemez.umarım kalitesi iyidir ve bizi utandırır.bu arada motorun tipini hiç beğenmedim cbr RR çakması ama sanki 2005 asya 150T kırması =) schooter ile SS kırması bişey olmuş ve bence berbat olmuş =)
arkadaşlar motoru ben arastırdım biraz bayi ile konustum . motoru yapan firma sahibi cok koklu bi firmaymis.japon honda hissedarı bir firma.motorun motoru japonyadan geliyor yakından bakarsanız uzerindede yazıyor zaten. dier dıs aksamı gaziantepteki firmada yapılıyor. oyle 110 yapıyomus yazıyomus falan kadran 140 degil. kadran 150 .adam iyi bakım yaptırırsan150 rahat gider kasmaz motor dedi. on disk firen arka disk firen burosurden okumadım gidip baktm. satan bayi cift silindir oldugunu soyledi . hava soutmalı olması biraz eksi bi durum ama cok etkileyecegini sanmıyorm . turkiyenin hemen hemen her yerinde servis ve yedek parca imkanı var. sitesindede gorebiliyorsunuz. iki yıl garantisi var. motoru bulunduran bayi gt250 de satıyor . ama adam ozellikle kuba yı amlamı istedi . performans olarak yaklasık aynı fiyat olarak yarı yarıya saglamlık olarak kuba onun iki katı iyidir dedi. fiyat 5800 . biraz pahalı ama gidip motoru yakından inceleyince normal gbi . cok hos bi gorunumu var . gt250 kullanıcıları yanls anlamasn motorlarını kotulemiyorm .
Yanlış bilgi vermeyelim. Bu motor tek silindirli. Öğrenmek için www.kubamotor.com.tr'ye bakabilirsin.
motor sahibinden.com da satışta görünüyor, gerçek resimleri de var, satmıyorlar mı yani?
mondial mct yi 3000 tl ye, ramzey de 250cc cruiser'ı 3000 tl ye satıyor, bunlar kar etmeden mi satıyorlar sizce? ben forumda 2006 dan beri varım, ne çinliler geldi geçti, şu an şanlıyız kötüler elendi, nispeten ayakta kalanlar da belli, kuba motor adı çok geçen yaygın bir marka değil, getirdikleri çinli motorun da şu an ne olduğu belli değil ama markasız çinli işte daha ne olsun diyesim geliyor, bana göre herşey fiyat performansa göre değerlendirilmeli, millet ne kadar çok para verirse beklentisi de o kadar çok oluyor istenen para da az değil, inşallah iyi motor çıkar da piyasada alternatifler artar, çinliler sayesinde bir sürü kişi motorcu oldu, yaygınlaştı, benim takıldığım nokta bazı firmaların parti parti motor getirip parayı vurup sonra ortadan kaybolmaları, örnekleri çok olduğu için böyle uçuk fiyatlarla direk piyasaya girilmesini doğru bulmuyorum, hiç değilse bir parti çok daha ucuza verilip motoruun reklamı yapılsaydı, sonra motorların iyi çıktığı görülünce tanıtım günleri bitti motorun gerçek fiyatı budur derlerdi, görüntü jinlun gibi dört dörtlük ama motor ne alemde belli değil ???
bende biliyorum satışta olduğunu ama alan birinin yorumu varmı? yok.
peki neye göre değerlendirilmeli benim bildiğim kadarıyla çin malı motorlar fiyat performansta iyibana göre herşey fiyat performansa göre değerlendirilmeli
belli değil ise ne konuşuyosun bırak kötüyse kötü olsun ondan sonra konuşgetirdikleri çinli motorun da şu an ne olduğu belli değil
buna en iyi cevabı einstein vermiş bencemarkasız çinli işte daha ne olsun diyesim geliyor
Ne topiç ama ya çok eğlendim yazılanları okudukça , tabi herkez kendince haklı , doğru inşallah iyi , güzel bişey olurda tüm ön yargılar kırılır , parçalanır
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
çin motorları fiyat performansta iyi diyorum ya bende, 6000 tl'nin markasız bir çinli için fazla olduğunu göstermek için mondial ve ramzey örneklerini vermiştim, şu an forumda aktif regal raptor ve keeway konuları var, bu konuların oluşması için çok kullanıcı olması lazım, kullanıcının oluşması için de fiyatının uygun olması lazım, alınan keeway ya da regal raptorların bence %80-90'ı eski distribütörler zamanında uygun fiyata satılan motorlardı, mesela ss250 4000 tl idi, landcruise geldi 6500 tl mi ne oldu şimdi, kaç tane satıldı, çok az, regal de 6000 tl ye yaklaştı, satış politikalarındaki hata demek istemiyorum çünkü yapılan olay gayet bilinçli, eğer distribütör güçlü değilse, servis yedek parça ağını iyi kurarsa motoru ucuza satabilir aksi halde rakamları gazlıyorlar,, dorado örneğinde olduğu gibi, neydi italyan malı yok tayvan malı, usa da var, oldu gözlerim doldu, egzozları ilk dökülen yerleri maşallah, test için dergiye vermişlerdi, test sırasında bozulmuştu diye okumuştum, küba da versin motoru test edilsin herkes bilgi sahibi olsun, kötü birşey mi diyorum sizce şimdi? ...
ben olumsuz şeylerin yanında olumlu şeylerde söylemedim mi? çinliler sayesinde bir sürü kişi motorcu oldu, inşallah bu motorda iyi çıkar alternatifler artar demedim mi? olumsuz yorumlara kapılar kapalı olumlu yorumlara açık öyle mi? konu açılmış artık, herkes iyi kötü fikrini yazacak, konu zaten bunun için açılmadı mı? yasak mı bir malın fiyatı hakkında konuşmak?
benim sizinle polemiğe girme gibi bir amacım yok, bunu baştan yazayım ama başkalarının fikirlerine de saygı duymanız lazım, benim "bir sürü kişiye klavyeden yazıyorsun, sallıyorsun" demem için birinin bana şahsıma karşı direk hakaret etmiş olması lazım ama siz neden bu kadar alındınız da böyle hitap ettiniz onu da anlayamadım, birinin yorumunu beğenmediyseniz daha seviyeli olarak aşağılamadan da ifade edebilirsiniz
görünüm güzel teknik olarakda orta derece bişi olursa tutar.
ne yaparsan yap bu haliyle o fiyata tutmaz bence fuarda görürüz inş
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)