6000 çok satmaz bu makine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------
4000 veririm ama
6000 çok satmaz bu makine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------
4000 veririm ama
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
sahibinden.com da bunları satan bir firma sıfırına 5.999 istiyor yani 6 bin tl bu fiyata bence ülkemizde fazla tutmaz.Yani en azından ben almazdım bunun 0 ına 6 bin tl vercegime temiz bir hyosung gt250 alırdım 2. el ve her konudada bu motordan üstün olurdu haksızmıyım ?
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
çakma hemde resim bile çakma dikkatli bakarsanız stıckerler sonradan photoshop kuba motorun bu kadar kaliteli parça kullanacağını sanmam,
keşke resim orjinal olsun ve beni utandırsınlar
yine kazanan biz oluruz
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Bu cinlilerin herseyi calinti yahu. sitenin en altinda KM diye logolari var o bile ktm den calinti vay canina. bide bu 250 lik racing e benzeyen seye o kadar para verilmez yahu yazik o paraya. kalibimi basarim üzerindede su kanuninin 250 kros motoru vardir. adamlarda 2 - 3 tane motor tipi var alayina takiyor gönderiyor 3 . dünya ülkelerine.
bide tutabilene ask olsun yazmislar durdurgum yerde yarildim
http://difm :cat:
5 para etmez bence bu çöplere verilen paraya yazık....bukadarda olmaz bide türk malı deniyor peeehhh....
sonuna kadar katılıyorum. racing demişler, tek silindirli, hava soğutmalı, karbüratörlü, tek ön diskli, muhtemeken 5 vitesli (hyocular alınmasın ss makine 6 vites olur) dandirik çin malını topluyorlar burada adı da türk malı oluyor. hadi leeyn
tutabilene aşk olsun yazmışlar... evet, dökülmeye başladımı tutabilene aşk olsun
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
baktım ilana görüntü güzel bence az daha güçlü motor koysalarmış ayrıca titreşim olayını bilmiyoruz motor daha yeni geldi ülkemize bakalım yakında gerçek yorumlar gelir mutlaka alanlar olacaktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
16 beygirdir epey bişey çeker
Daha bilmiyoruz gerci adi cikmis dokuza :deneyen varsa paylasirsa iyi olur
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
daha da inmez sekize
Neden kalıbına uygun makine koymuyorlar bu motorlara anlamış değilim, race yarış motoru tipindeki motorun motoru yarış için tasarlandığından race sınıfına giriyor, bu motorun gidişat olarak kanuni race 200 den pek bi farkı olacağını sanmıyorum.
Inmez valla.. Kawasaki yamaha su kalipta ayni sekilde bu fiyata yapsa kapis kapis gider
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kimse üzerine binmedi,kimse sesini duymadı ama Maaşallah yorum bol.
önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan bile zordur.(Einstein)
Hadi ya cidden öylemi demekki suzuki harbi aptalmışki 650 cc bir makineyi tek silindir yapmış
Yoruma aynen katılıyorum
Benim motorun servisi aynı zamandada kuba motor getiriyor adam yılların motor ustası gidip motoru fabrikada incelemiş diğerleri kadar dandik değil dedi sağlam ve güzel yapmışlar dedi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
kardeşim ne kadar ön yargılısınız ya nerden biliyorsunuz iyi yada kötü olduğunu
piyasaya çıksın bi görelim çinlilerin içinde Kuba Mondial Asya en kaliteli olanlar
bence geçmişteki çinlilerden bu motor daha kaliteli olacak fiyatı sıfır motor için bence normal ha bu fiyata 2.el Japon alınırmı alınır o ayrı konu işte ilanı ayrıca Kuba bizim burada Gaziantepte fabrikası daha gidip motoru inceleyemedim
http://www.sahibinden.com/sofuoglumo...XQQdisplayitem
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
görmek lazım tabi ama baya kalıplı bi 250cc imiş...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bu motosikletin üreticisi Shineray firması son hızı 110 km/h diyor. Türkiye'ye getiren firma ise tanıtım broşüründe son hızı 150km/h olarak yazmış. Motosikletin üzerindeki kilometre saatinde son hız 140km/h. Bence bunlar, hevesli insanları avlamak için yapılan aldatmacadan başka bir şey değil.
Fiyatı ise başka bir saçmalık. Aynı paraya CBR125R alıp, Kuba XY250 sahiplerine "Alırım anahtarını" demek varken bu motosiklete kim 6000TL verir? Veren çıkar mı? Çıkar.
Motosiklet i doğmadan "öldürdük".............
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)