Arkadaşlar motorumu satıyorum mecburiyetten dolayı. İlan numarası 296449189
Arkadaşlar motorumu satıyorum mecburiyetten dolayı. İlan numarası 296449189
Beyler bende aranıza katıldım, yedek parça aksesuar ve benzeri her türlü öneri ve site tavsiyelerini bekliyorum.
Herkese merhaba. Ben de suzuki gsx 650 F kullanıcısıyim 1 yildir. Fikir alışverişi ve sormak istedikleriniz konusunda paylasimlarinizi beklerim arkadaslar.motorum 2008 gsx 650F
Arkadaşlar selam,
3 gün önce tnt 25'imi takas vererek 2008 model 2009 9. ay çıkışlı 40.000 km de Suzuki gsx 650gf sahibi oldum. İlk 4 silindir ve 250 cc üstü motorum oldu.
Motor ile ilgili kullanım ve dikkat etmem gerekenler hakkında her türlü tavsiyenize hazırım
Bir de sormak isteğim soru var. Sabahları motoru çalıştırınca malüm motorda hararet/sıcaklık göstergesi yok ne kadar beklemek gerekli motor ısınması için yada beklemek gerekli mi ?
Bu arada 4. gün bugün şimdilik gayet iyi nlaşıyoruz gibi sadece benim tnt 25 150 kg civarı idi bu birazcık ağır ama trafikte şimdilik rahatsız etmiyor bakalım
Merhabalar Türkiye’deki sanırım en fazla 10 adet bulunan gsx650f lerin birisi de artık ben de
Konuyu biraz hareketlendirsek diyorum kimin motoru ne zamandır kendisinde kaç km yapıldı tecrübeleri nelerdir vs paylaşımlarda bulunulabilir misiniz
Ben motoru alalı 10 gün oluyor 2008 model 50k km’de YouTube daki tek Türkçe gsx650f incelemesi yapılan motoru aldım
Hayırlı olsun, maşallah kobra gibi anakonda gibi motormuş.
Teşekkür ederim de bu motorun sahipleri neredeler
Merhaba artık bende gsx650f sahibiyim
Hala kullanan varsa bilgi paylaşımına açığım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Ne güzel dimi kendim yazıyorum kendim cevaplıyorum😂
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)