motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar merhaba,
İlk kez 2 sene önce scooter sahibi olmuştum.Araba delisi bir adamdım fakat 2 senedir kuduruyorum motor almak için.Şu an ikilemde kaldım xciting 250 mi 500 mü.Yakıt ve bakım masrafları nasıldır.Okuduğummkdarıyla 250 tabikide yakıt konusunda daha avantajlı.Daha çok şehir içi kullanmayı düşünüyorum Fakat havalar ısındıkça hafta sonları istanbul dışıına çıkmayı planlıyorum.250 lik uzun yolda problem çıkarırmı.yani durmadan kenara çekip dinlendirmem mi gerekir.
500 lük motorda sonuçta şehir içi büyükçekmece - İstinye arası gidip gelmede çok kısa olurmu.
Yardımcı olursanız sevinirim..
Saygılar
14 bin km'de güzelim motoruma bir şeyler olmaya başladı. On gün önce km/yakıt/devir göstergesi bölümü bir sabah çalışmadı. Serviste baktılar, tamir ettiler, iki gün sonra yine bozuldu. İki gün önce garantiden yazıp istediler. Bakalım gönderecekler mi???????????????????
Bir ay önce arka teker lastiği alnından yarıldı.Değiştirdim.Bu kez de ön lastik alnından yarılmış.Değiştireceğim. 14 bin km lastik ömrü mü??????????????????????
Saygıdeğer arkadaşlar,
Yukarıdaki iki soru işaretli merakıma cevap yazarsanız çok sevinirim.
ben xciting 250 kullanıcısı olarak kesinlikle yakıttan dolayı 250lik derim uzun yol olayında da sıkıntı yaratmaz çünkü su soğutmalı bir motordur
büyükçekmece - istinye arasına biz şehir içi demiyoruz artık
motoru kenara çekip dinlendirme gibi bir olay yok artık xciting tarzı motorlarda
enteresan işler gelmiş başına geçmiş olsun
motorun çok bakımsız değilse bunların olması hakkaten enteresan ama lastiklerin 14 bin gitmesi iyi sayılır
çünkü hiçbir firma orjinal lastiklerde kaliteli lastik takmıyor
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Teşekkürler Alper_tim.Bir de aklıma takılan şu ki çoğu Xciting kullanıcısından duyduğum varyatör sesi sorunu.Bu bir kronik sorun mu.Başka bir forum sitesinden ve buradan edindiğin izlenim bu sesin çok olduğu ve giderilemediği hatta bir kullanıcının sırf bu sesten dolayı motorunu satılığa çıkardığı.Gerçekten Kymco Xciting serisini çok beğeniyorum.Ama bu biraz sıkıntı yarattı bende.Çok büyük bir ihtimalle 500 lük alacağım fakat titiz bir olduğumdan bu ses sorunu kafamı karıştırdı.
silkar, komple göstergeyi garantiden göndermekte biraz isteksiz davranıyor. bugün telefonla mağdur etmeyin diye rica ettim. gönderseler, motor sürerken km.nin görünmemesi, ne kadar benzin kaldığını görememek sorunları ortadan kalkacak.(ben bu motoru, garantisine güvenerek almıştım)
iki tekerin de lastiğini internetten bugün satın aldım. michelin cty grip ikisi de. bakalım nasıl olacak.(bunlar kaç km dayanacak bakalım.orijinaller 14binde gitti)
Allah kismet ederse pazartesi bende beyaz bir xciting sahibi olacagim herkese kazasiz belasiz sürüsler dilerim
Arkadaşlar, xciting 250i motorumun "arka tutamak" kısmı, buzlanma ve donma nedeniyle ağır çantanın da etkisiye kırıldı.
İstanbul'da oturan arkadaşların bana bu parçayı bulup gönderebilme imkanı olurmu?
(Gri-füme. Bu "arka tutamak" 250 ve 500 xcitingler de aynı)
Yan sanayi veya 2.el de olabilir.
Telfn: 0535 782 0987 (Tuğrul)
xciting 250i kullanıcıları ne alemdesiniz bu motorla ciddi ilgileniyorum. acaba alsam mı?????????
ankaradan kullanan var mı?
Arka tutamak çanta bağlamak için yeterince sağlam değil ki zaten.
Çanta demiri almalısınız.
http://www.anesmotor.com/?urun-546-G...ti-Demiri.html
Silkar, Kymco servisi ve Kymco kullanıcıları ile yaza merhaba etkinliğine davetlisiniz.
Son 6 aydır böyle bir etkinliğin planlaması içerisine girmiştik ki, fuarda Silkar yetkilileri ile uzunca ve detaylıca görüşme fırsatı yakaladık. Sağolsun Silkar satış müdürü Mustafa Bey bizi saatlerce dinledi ve kendilerinin de böyle bir etkinliğe hazır olduklarını bildirdi. Bunun ile birlikte planlanan etkinlik 08 Nisan 2012 tarihinde yapılacaktır. Tabi bu tarih AÖ sınavlarına denk geldiğinden şuan için kullanıcılara açılmış bir anket çalışmamız vardır. Eğer yeteri kişi sayısını elde ettiğimiz de etkinlik tarihi netleşecek ve gerçekleşecektir.
Herhangi bir özel sayfamız olmadığından etkinlik ile ilgili detayları facebook'ta açmış olduğumuz Türkiye Xciting Kulübü adlı grubumuzdan takip edebilirsiniz.
herkese merhaba
08 mart tarihinde 2011 model xciting 250i aldım. motorum 2700 km deydi. motorumu aldıktan sonra birkaç gün kısa mesafe, düşük hızlarda kullandım. ilk uzun mesafe dememde motorun yapmış olduğu hızı km göstergesinin düşük gösterdiğini farkettim. böyle bir sorunla karşılaşan veya bilgisi olan varmı.
Not: şuan motorun km göstergeleri değişecek yenisini bekliyoruz.
iyi günler
hayırlı olsun motorun
enteresan genelde 10km felan fazla gösterir göstergeler şaşırdım
Arkadaşlar illk 3 sayfayı okudum ama aradığım bilgiyi bulamadım.
bir arkadaş uzun yolda 100km'de 3.74lt yakıt tükettiğini yazmış ama istanbul şehir içindeki trafikte motorun yakıt tüketimi nasıl?
ninja'yı satabilirsem önümüzdeki sezonu xciting'le geçirip kışa girerken satmayı planlıyorum.
ninja'da aşırı agresif kullanımda yakıt tüketimi 4.5lt'lere kadar çıkyıor, xciting'de durum nasıl?
bir de sele altı bagajı ne kadar geniş? iki adet kapalı kask alabilir mi?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Yanıtlar için saol Alper
Uzun yola çıktın mı peki hiç? Yüklü halde 120 - 130km hızları koruyabilir mi?
Ön camın yüksekliği yağmuru ve rüzgarı kesmeye yeterli mi? SYM GTS250 deneme imkanım oldu ama xciting deneme fırsatı bulamadım henüz. Bu iki model arasında tercih yapıcam büyük ihtimalle.
CC yükseltmeden önce tarz değiştirmek istiyorumda. Scooterları her zaman beğenmişimdir. İleride içimde uhde kalsın istemiyorum, sonuçta tecrübe her zaman tecrübedir
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)