adem ben 1 yıldır titreşimi unuttum çünkü benim motor yağ gibi akıyor
nede olsa yamaha
adem ben 1 yıldır titreşimi unuttum çünkü benim motor yağ gibi akıyor
nede olsa yamaha
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
benimkide honda. Kapışakmı? ulen biri yamaha biri honda. Şu yaptığımıza bak yav. Bizim aletler 10 numara. Gerisini boşver.
aynen dostum
ama benim motor senin motoru döver
o işi geşcen hacı harbiden motörün güzel
saol adem
senin motor ihtiyar benim ki genç benim motor bi tosladığı zaman senin motoru yere yıkar
bak öyle deme. Bodrumda bikaç yıl önce bi titanla ybr kafa kafaya girdiler. Ybr nin motoru komple fırlamış gitmiş. Ybr nin motorunu bulamadılar. Ya biyere girdi yada indiregandi oldu. Deneyelimmi
bak dostum işin sırrı şudur. 2005 model 2 tane cg 125 var. Birinin depoda kocamaan titan yazıyor,biri düz cg 125. Yani sadece cg 125 yazısı var,tıtan yazısı yok. Bu düz cg ler standart 11 hp. Depoda kocaman titan yazılı olanlar, yani orjinalinde yazanların orjinal hp si 12.5 bg dir. Bunu merak ettin galiba. 2002 delüx titanlarda 12.5 hp dir. 2003, 2004,2005,2006 titan yazılı brezilya malı hondalar 12.5 hp, düz birebir görüntü aynı olmasına rağmen, düz cg 125 ler 11 hp dir standart. Bendeki 2005 titan modeli. Foto atamıyom cepten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
dur şunuda ekleyeyim. 2001 model altı honda cg 125 ler ve titanlar aynıdır. 11 hp, 9.8 tork.
şöyle diyeyim 2005 titana 160 kg artçıyla beraber bindiğimde ybr tek tutamıyor. Düzde,rampada,rampa aşa. Ama ben biraz dürtüklemiştim. Orjinal sele biraz sert. 96 modele göre daha kalıplı. 200,250 cc hissi veriyor üstüne oturunca. Orjinal oynanmamış larının 120, 125 e düzde çıktığını gördüm. Bendeki 20 binde ikinci el bi ressamdan alındı. Tamamen sağır dı. Sağır kalmış sebebi ile rektefeye verdik. 150 cc civarında çıkarttık. Oynanmış cbf 150 ve ybr yle denendi, düzde,rampada,rampa aşa hertürlü yani. Üzmüyor. Sağibi kayınçom. Arkerde. 1 yıl daha bende motor. Haa dur aklıma geldı. Gezi bölümünde adem80 üyenin köyceğiz,çiçekbaba dağı gezisı başlıklı gezi fotolarında 2 motorunda fotoları var ordan bak. 440,450 km geziler çok yaptık. Hiç problem çıkarmadı. Titreşim beni rahatsız etmedi hiç. Pek yok gibi ama artçı ayaklığında baya hissediliyor. Bi sür dene bakalım. Bu ara gezi fotolarım bikaç sayfa arkaya kaymış olabilir. Bi bak bana yaz ne soracaksan
bende özelden cvp gönderdim ama dün 2 tane yollamıştım gitmemiş
özelden yazdığımı burayada yazayım belki msj gelmez. O model 2002 model titan delüx modeli. 12.5 hp. Fotoları gördüm. Motor çok temiz. Evraklarda eksik yoksa pazarlıkla alınabilir. Gördüğüm 2 tane ufak hata var. 1 cisi hondanın cg ve titan modellerinin tümünün ön orjinal dişli sayısı 15 tir, 14 demiş. İkincisi göstergede delüx modellerin 5 ci vites sınırlandırması 110 km dedir,bununki 105 kmde. Bi ihtimal km sayacı değişmiş. Başka bişey göremedim. Eğerki alırsan ön dişliyi 15 e düşür. 3 te 135 km fazla. 4 ve 5 te çekmez.
km sınırı tutmuyo dedim gibi. 110 dur delüx sınırı 5 ci viteste. İbre büyük ihtimal değişmiş. Veya karanlıkta başka bi titanın km si çekilmiş km si düşük olan. Eğer bakmaya gidersen ilk ibreye bak. 5 vites 110 demiyosa direk şunu sor. Km sayacını kaç km de değiştirdin? O anlar.
sen beğen link at ben inceleyip değerlendirme yapayım
dostum msj kutumda 55 tane msj olmuş ondan özel msj gitmiyomuş. Temizledim şimdi.
Sana gösterdiğim motoru 3.000 liraya satmış. Abisinin varmış bir tanede. Abi kardeş 2 tane titan almışlar. Abisinin motoruda 2002 delüx 10.000 km'de dedi bana. Ama ilan verilmemiş daha. Dedim ilan verdiğin zaman bana ilan numarasını gönderirsin dedim.
tamam ilanı buraya veya özelden farketmez,gönder inceleyelim. Bide ben yılda 10 bin km yaparken bu motor 10 yıldamı 10 bin km yapmış? yılda bin km yani?
Bende anlamadım ama belki motor yatmıştır. Yada 2. bir motor olarak kullanılmıştır. Bakıcaz artık. Benimde içime sinmedi zaten o km durumu.
Beyler kusuruma bakmayın. Belki bu forumla alakası olmayabilir ama belki bu konu hakkında bilgili olan görmüş, duymuş olan birini bulma umuduyla sorucam bu sorularımı. Lütfen kızmayın. Buradan hariç 1-2 foruma daha soracağım bu soruyu. Özellikle 2. resimdeki sorum hakkında inşallah bilgili birilerini bulabilirim.
Resimlere tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İlk defa resim ekliyorum. Yanlışım olduysa kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar bu direksiyonu bu hale nasıl getiriyorlar? Direksiyon M direksiyon o tamam ama uzun demirler çıkmış o nasıl oluyor? Direksiyonu aşağımı kaydırıyorlar? Yapıcak değilim sadece merakımdan soruyorum. Bu direksiyonla zaten ne trafikte gezilir ne boş arazide.
Ama bu jantlara bayıldım. Bu jantlardan nerden bulabilirim. Nikelaj olup olmaması önemli değil. Sadece bu jantların aynısından yada daha sık telli olanından. Keçe ile nikelaj işi halledilir. Lastiklerin duruşu bile bir hoş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)