Koskoca sitede Titancı 1-2 tane midir.? Arkadaşlar yapmayın valla ya..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Alamazsın sen motor falan hiç uğraşma bence bin scootera
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Evet kral titancınız geldi işte cg cg cg cg cg hayat cg
BENDE CG TOPİC İ YOK SANDIM BIR ARA COK SEVİNDİM SU AN
honda cg modeli ybr kılasmanında oldugu için ybr ile yapılan karşılaşmada ybr den üstün olmasına ragmen yenilmiş ve piyasadanda silinmiştir.
ybr nin kırank bilyası 30 binde bozulurken cg nin kırank bilyası 100 binde ellenmez fakat ybr çok rahat bir süspansiyona sahiptir. bu yüzden türkiye de çok tutulmuştur. birazda cg nin fiyatı pahalı geliyordu insanlara bu yüzden ybr de japon diye millet ybr aldı. kendimin çok araştırıp cg alma sebebim sınıfının en iyisi olmasıdır.
ama sen 50 bindeki cg den bahsediyorsun artık 50 binde eti gitmiş kemigi kalmış motora bakma şöyle 15 bindekilere bak derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------
nasıl bu cgler titreşim olayı varmı çok güzel motorlar
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
arkadslar bende bundan almayı düşünüyorum ama nasip bakalım 2006 model 30 bin km de buldum belki onu alıcam ne dersiniz?
ben ist moto kuryeyim 2006 yılında cg aldım 0 km şuan 2010 yılındayız mtorum 125 bin kmde degişeni yazıyorum 2 debrijaj balatası bir depriyaj tası 2 kzincir dişli takımı marş otamatigi 125 bin kmde yaptıgım masraf 600 tl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------
işte arkadaşlar cg böyle salam bir motosiklettir 125 binde yag yakmaya başladı ama krankta tık yok silindir sekman pistonla kurtarır 100 bin daha gider ama parça fiyatları kesinlikle pahalı honda aneste cg krankı sordum 800 tl dediler ama bence bu motora deger eyer kuryelik yapan varsa tam bir ekmek motoru ben 4 yılda sadece para kazandım sorun yaşamadım 150 bin olmasını bekliyorum motor yapıcam cg kuryelik dışında kullanılırsa cocuguna miras bırakacagınız bir motosiklettir
Merhaba, geçen pazartesi 2005 model bir titan alarak ben de Titancı oldum. Akşam geç ve sabah erken saatlerde, işlerden fırsat buldukça yani, motoru alıp geziyorum, motora alışmak ve huyunu suyunu tanımak için.
Daha beş gün önce benzinciye gidip depoyu doldurttum. Titanların ekonomik makineler olduğunu bildiğim için bi daha da benzin göstergesine bakmadım. Bu sabah yoldayken bir de baktım ki benzin ikaz ışığı yanmış, ibre sona dayanmış. Hesapladım, beş gün içinde yaptığım yol taş çatlasın 30 km.
Arkadaşlar size sorum şu, o ya da bu sebeple, bu motorun benzini resmen böyle içmesi mümkün mü? Eğer mümkünse, sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Yoksa yakıt göstergesinin mi bozuk olduğunu düşünmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.
hoort arkadaşlar titanları rafa kaldırdınız galiba. Bende 3 tane var. 96, 2000, 2005 model. İkisi 155 cc. Bi arkadaş tvs apacheyle bi depoyla 780 km yaptığını yazmış uzun yolda. Ben bi depoyla125 cc iken 400-410 km yapmıştım en fazla. Su an 155 cclerle 350 kmyi geçemiyom. Neden olabilir? Hava filitreleri yeni.bakımlarını zamanında yaparım.ne yanlış anlamıyom. Yanlız iki motorum çok güçlü.ybr cbf dinlemiyor yolda niye bukadar yakıyo olabilir? Karburatör igne ayarı tam ortada. Bujiler iridyum.
yav haci bende sevinmiştim benim topıc hortlamış diye teo kardeş adam soruyu soralı 2 yıl olmuş. Yazdığını unutmuştur bile titancılar gelsiiiin!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)