evet arkadaşlar nasipse 7kasımda bende 2006 honda cg ile aranızdayım
Herkese hayırlı günler bir kaç yedek parça lazım arkadaşlar nereden temin edebilirim?
- Karbüratör Contası (şamandıranın olduğu kısım)
- Yağ Tahliye Tıpası ( yanlış hatırlamıyorsam anahtarı 24tü)
- Tank Pad (HRC logolu)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
hayırlısı olsun arkadaşım güle güle kullan
yağ tahliye tapası çoğu tamircilerde bulunur. Tank pad bılmiyorum nerde bulunur. Karburatör tamir kiti satılıyor ama araştırmak lazım nerlerde var. Bana bu 3 ü hiç lazım olmadı bugüne kadar. Onun için bilmiyorum.
Darkselect akadaşım hayırlı olsun motorun.
Conta çürümüş sanırım motor yatmış biraz o yüzden lazım :D tapayıda ben çatlattım sıkarken sızdırmıyor ama ne olur ne olmaz bir dahaki yağ değişiminde değiştiririz artık....
Arkadaşlar merhabalar bende 99 model titan var. Selenin birleştiği yer resmen kopmuş ve elimle direk kaldırabiliyorum. Ama motorun üstündeyken hiç hissetmiyorum. Değiştirmeli miyim sıkıntı olur mu? Piyasada yeni sele bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Google dan araştırdınmı? Bulamazsan Polyester malzemeleri ile tamir edilebilir. Ben döşemeciye öyle yaptırmıştım zamanında.
ooooooooooooo titan cı adem döşeme işi varsa bana yolla ben döşerim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
10 eylülde gelde beraber döşeyelim fatih
Arkadaşlar selam herkese. İkamet ettiğim ilçede 42000 km de 2002 model bir honda cg 125 var. Bu yılda üretilenler acaba japonya üretimi mi? Bu konuda görgüye dayalı bilgisi olan birileri varmı teşekkürler şimdiden
Gri titan delux mü? 96 dan 2002 yılına kadar fabrikası istanbul daydı. Motor parçaları japon, diğer kısımları far, granajları,sinyal falan yerli malıydı. 2002 de fabrikası kapandı diye biliyorum. Sonra gelen titanlar brezilya malıydı 2006 ya kadar.
hayır kırmızı. ön farı dikdörtgen olanlardan. İzmir Torbalı da. Fiyatı da 5000 tl. sanki biraz fazla yazmış gibi geldi
Fiyat fazla. Ayrıca 2002 modellerde kırmızı renk yok. Sadece tek renk gri var. O motor 2001 model muhtemelen. 2002 trafiğe çıkışlı olabilir ama 2002 model değil. Daha düşük. Temizse 3,3.5 eder. 5 etmez.
Merhaba arkadaşlar 6 ay önce twingo araç aldım ancak pişman oldum parçasını bulmak çok zor şimdi 2005 2006 model cg 125 almak istiyorum ama tahmin edebileceğiniz gibi parça sıkıntısı yaşar mıyım diye korkuyorum şu anda durum nedir biraz bilgi verebilirseniz iyi olur.
Arkadaşlar Merhaba!
Bütçemin el verdiği model olan Honda CG 125 almayı planlıyorum.
İkinci el alacağım ve genel olarak kusurlu olan yerleri olsa bile sorun olmayacak maliyetle halledilebilir duruyor.
Ancak aklımda takılan şöyle bir sorun var. Alacağım motosikletin motoru daha önceden yapılmış ise veya ben yaptıracaksam, bunun orijinal piston segman kapak yada silindir ile değilde yan sanayii ile değişmiş olması bana uzun veya kısa vadede ne gibi sıkıntı çıkartır?
Orjinali takamazsın zaten. Silindir, üst kapak honda bayinde orjinali aşa yukarı 1500 tl ye falan gelir tahminim. Yan sanayinin iyisinden kalitelisinden bakacaksın. Orjinal parçaların ömrü 10 yıl dersek, yan sanayi kaliteli parça ömrü 3-4 yıl. Orjinal silindir üst takımı hondadan alırsan 1500 tl civarı, yan sanayi 200 -300 tl civarı tutar. Hesabını artık siz yapın
Teşekkür ederim cevap için, honda için değil ancak yamaha için bakmış ve moralim bozulmuştu
Yan sanayi için nelere dikkat etmek gerek? Çanakkalede herhangi bir parçacıdan mı yoksa internet üzerinden mi başvurmak gerek acaba?
Bu arada bakımı, yağı kılı yünü oldukça dikkatli işletilecek yapılacak bir motosiklet olacak.
İyi bir usta bulman gerek, kendin yapmayacaksan eğer. İyi bir usta parçanın iyisinide bulur
Toplayın çinli parçalarla, 15-20 yaşında motosikleti yenilemek için yeni bir motosiklet parası harcanmaz ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)