adem abi arızanın alametleri yokmudur otomotiv bölümü okuyorum anlarım gibi geliyor sıkıntısını
adem abi arızanın alametleri yokmudur otomotiv bölümü okuyorum anlarım gibi geliyor sıkıntısını
duman atması, motorun şakır şakır veya çat çat ötmesi, yolda teklemesi, çekişi düşük olması,motorun sağından, solundan sızan yağlar vs. Sen motora bi bak, hatta bi sür, yaz buraya.
O sızan yağlar conta ve keçe takımıyla halledilir, sonra güzel bi motor yıkama yapınca gazyağıyla da silince hiç iz kalmaz. Bu arada merak ettim adam motoru aynasız sürüp satışa çıkarmadan önce aynaları takarsa motor zorlanmışmıdır nasıl anlayıcaz size bişey söyleyim bu 125'lik motorların zorlanmama ihtimali yok çünkü çoğu sakin kullanınca 80'i geçmiyor. 125'lik motor kullanıcılarına sorsanız 90'dan aşağı düşen yoktur herkes allah ne verdiyse basıyor. Yani anlayacağınız zorlanmamış küçük cc motor olmaz.
yahu mengü ben genç apaci arkadaşlardan bahsediyorum. Biri vardır işe gelir gider motorla, biri vardır habire arkadaşlarıyla kapışır. Duruma göre değişir.ülem mengü karıştırma ortalığı. sıfır motorlarda bile hatalar çıkabilirken 2 ci elde hayli hayli çıkabilir. Önemli olan 2 ci elde, aldıktan sonra büyük masraf çıkarmaması.
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 ay kadar önce 2005 model temiz bir titan aldım yağ olarak ne kullanmalıyım...
castrol, motul falan kaliteli yağ olsun. 10w40, 15w40,15w50 kullanabilirsin. aslında titanda o kadar farketmez. İteceklidir araba motoru gibi. 20w50 bile kullanabilirsin. Bu arada hoşgeldin arkadaşım.
Hoşbulduk çok sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Bir resimde benden olsun arkadaşlar
Uploaded with ImageShack.us
maaşallah tertemiz motorun. Gıcır gıcır. Kız gibi desem yeridir.
evet aldığım abi baya temiz kullanmış çok fazla km yoktu zaten :D
sorması ayıp kaça aldın motoru?
beni ilgilendiren motorunun modifiyesi. Kadro farketmez. Ne gibin farklılıklar yaptı acep?
adem bak konuyu incele belki işine yarar bilgiler vardır
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...nt-boyama.html
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar CG,,,cgl UYUMLU kanuni seyhan Motoru var elimde,sargısı,ve karbüratörü ile komple verilecektir...
bilginiz olsun ihtiyacı olana uygun fıyattan bırakabılırım,,,
ön maşalarıda vardı fakat kaza sonucu haşat olduğundan hurdaya gitti
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
evet fatih len olum benim başımı kaşımaya vaktim yok. Sen boyayıversene
tamam bir daha ki sefer gelince boyarım merak etme sen
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)