birinci foto süspansiyonları gevşetip aşağı düşürmüş ybr.
İkinci fotodaki sorduğun cantları ybr topiğindeki delileo nicki durmuş a sor. O bilir
birinci foto süspansiyonları gevşetip aşağı düşürmüş ybr.
İkinci fotodaki sorduğun cantları ybr topiğindeki delileo nicki durmuş a sor. O bilir
Tamam orada da paylaştm zaten
bak yazmayı unutum. Zincir muhafaza sipariş etmiştim ayak marşıyla beraber, onlar gelmis honda etiketli orjinalinden. Akşam kendim takıverdim
oo adem gene ustalığını konuşturmuşsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sağol fatih. Ufak tefek şeyler gelir elimden
bende aynıyımdır uğraşmayı severim önceki motorum olan mondial cub la çok uğraştım her gün bi arıza çıkarırdı sağ olsun ama ybr yi alınca anahtar takımı bile taşımaz oldum çanta da çünkü arıza nedir bilmiyor meret
pazara babam la bursa ya gittik anahtar takımı almadım babam sordu motorda ne anahtar var diye bende kontak anahtarı var yeter mi dedim?
oda oğlum ya buji çapak yapsa ne yapacağız dedi bende baba bu pejo değil sen kafaya takma buna birşey olmaz dedim koskoca yamaha yolda bırakacak hali yokya dedim güldük geçtik..
420 km de dayama gaz gittik geldik ne şişme ne tekleme yani
ybr var huzur var
yanlız kafamı karıştıran bi var benim motoru satıp kymco people s 200 alsam mı diye düşünüyorum enjeksiyonlu scooter
büyük cant
vitesliden sonra düz motor zevk vermez be fatih. Suzuki inzuma al. Enjeksiyonlu, çift silindir, su soğutmalı, 6 vites, çift eksoz, görünümü hoş. Param olsa durmam, hemen alırım gelir gelmez
işte adem para yok benim motorun üzerine 1000 tl koyabilirim anca
tamam o zaman sen ybr ye, ben titana devam
peki adem öyle olsun parayı bulunca bakarız birşeyler..
len tenekeci adem nerdesin len sen hiç gelmez oldun bizim çöplüğe
hacı çok güzel filmler var. İndirip indirip izliyom
İşin doğrusu bıktım çocuk çoluğa laf anlatmaktan. Yok ehliyetim yok yardırıyom, ehliyetsiz kullansam sanane, 15 yaşındayım hangi race motor alayım? Vs. Bisürü saçma sapan ergen konusu. Adam gibi akıl veriyoz, korayın dediği gibi şurda ciddi bişe soruyoz diyolar. Bıkkınlık geldi artık şu ergenlerden. Yazmaktan soğudum. Bundan sonra ergenlerden uzak durcam. Tabiki siz kardeşlerimden değil. severim sizi
adem sen akıllı ol abisi baktın saçma bi konu okumadan çık sayfadan bak ben o ergenlere hiç yazıyormuyum arada izzet e yazıyorum basıyorum fırçayı oda rahatlıyor bende rahatlıyorum
7.5 tl 96 titan, 2005 ise 28 tl vergi. Ödeme yapılmıştır. Devletimize duyrulur
adem şu motora bak ulen köyde otursam alırım mobilet gibi binerim zaten fiyatta ona göre 1000 tl ye alınır paşa paşa binilir
ben 1100 tl ye mondial cub sattım adam honda yı o fiyata veriyor hemde ön disk olan delüx olan bu galiba değil mi yumurta adem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94452149/detay
evet delüx modeli bu. Bu canavar 12.5 hp orjinali. Bakımsız kalmış. Muhtemelen çalıntı olabilir. Evrak, plaka yok. Köylerde kullanılabilir. Parça parça satsan 2 bin lirayı geçer bu motor krangı bin liradan pahalı
beyler bu ilanın verildiği yerde hırsızlık olmaz hatta orası öyle bir yer ki yiğit le delikanlının harman olduğu yer
yani demek istediğim orada akşamları kimse motor kitlemez herkez birbirini tanır güvenir akyazı dedin mi sakaryadan daha meşhur bi yerdir her türlü pislik döner ama hırsızlık asla
adem al sana egsoz arıyordun bak kankan buldu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89946083/detay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)