yok adem kardeş şu an satlık değil zira yeni aldım ve daha tadını tam çıkartıyorum
yok adem kardeş şu an satlık değil zira yeni aldım ve daha tadını tam çıkartıyorum
arkadaşlar motoru geri sahibine anlaşarak iade ettim pazarlıkta 2007 model olarak konuştuk devir alacakken ruhsatı gördümm 2005 modell 7 yıldır yatan motordan hayır gelmez banada bu fiyata yaramaz 2 yılda ben binsem bizim burada bu motoru satamam diyerek tekrar iade ettim sağolsun tanıdıktı sorun cıkmadı!!! ve cok acil bir bicimde başka bir arkadaşımın satmak istemediği gözü gibi baktığı 2010 model Honda CBF 150 sini aldım 15,000 km de dün kaparosunu verdim 20 gün içinde tamamını ödeyip herzaman almak istediğim motoruma kavuşacam inşallah
ben demiştim 2007 modelleri yok bunun türkiye de diye.yanlız onu geri verip cbf almak çok büyük bi hata. Cbf 150 neki? Cg 125 in yanında
Bence de hata yapmışsın, çok temiz bir motormuş... Valla para olsa ben de niyetlenirdim ama, bu aralar sıkışık durumlar...
The man who knows everything chooses to know nothing...
hoşgeldin teo abim ellerinden öperim. Naptın amartisör işini?
Yok estafurullah Adem daha o kadar kocamadık... Ya daha amortisöre girişemedim, motor hergün lazım, şu KPSS geçsin de artık ondan sonra. Böyle zıplaya hoplaya çekirge misali gidiyoruz yollarda... Keçeden fazla yağı bayağı bi attı, şimdilik idare ediyor bakalım. Bir de aynı keçelerden bulmam lazım, çok çalışmam lazım çookk ..
sağol teo abim. Ybr son sayfasını okusana bi
YBR sayfası derken?? Ya bi link at, ben kayboldum forumlarda...
inşallah teo abim. Sen şu sınav işlerini hallet bi geç, fikirleri ben vercem sana. Yaptıktan sonra düzde 110 -130 km yapacak. 110 la rahat yol yürüyecek sınav bitince yapmaya karar verince haber et. Sana muhteşem fikiler vercem. Olmazsa 96 titanı veririm sana
;) Tamamdır Adem, girişelim valla yokuşlarda iyice bayılmaya başladı motor, bu sıcaklar yaramadı... Kışın da motor sürecek halimiz yok...
tamam abi durumdan haberdar edersin yaptıkça.
Adem havan kaç kardeşim senin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Haa şöyle akıllı ol sağol kardeş eyvallah
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
selam arkadaşlar. Bugün 96 model titana yaptırdıklarım= ön dişli, arka dişli, zincir, arka dişli takozları ve beşik ler değişti. Ön dişli 16 arka 38 dişli. Orjinalleri ön 15, arka 40 idi. 150 lik yaptırınca önü 16 ya çıkartmıştım. Arka dişli 80 bindeydi ve takozları bitik idi. Dedim tork mükemmel,şunu 39 a düşüreyimde uzun yolda 5 te tın tın gider, yakıttan tasarruf ederim. Usta 39 bulamamıs, 38 getirtmiş. Ee takam bari dedim. Takıldı. Denedim. Pek bişey farketmedim motor gene güçlü bakalım uzun yolda ne kadar yakıttan fark edecek.
Bide bu bitik arka dişli takozlarını yenileyince tıtreşim falan hissetmez oldum baya bi azaldı. Ayaklarımın altı gıdıklanırdı, şimdi hiç bi şey hissetmiyom
neee titreşim mi aman allahım len adem bu devirde titreşimli motormu kaldı be koçum yaw
tüüü kaka honda
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)