beni gaza getirme hacıı. 142 hp olsa farketmez
beni gaza getirme hacıı. 142 hp olsa farketmez
1200 lük harley e bindim,anasını bile belledim farketmez cc olayı. 1800 lük goldwing getir, pati atayım teker yapayım
hacı sürmek te üsüme yoktur. Tank, gzpt, tekne, araba,traktör, her nevi ve büyüklükte motosiklet. Doğuştan gelen bi yetenek. Allah vergisi.
sen askerde man kullanmadıysan sana araç kullanıyor demem adem
dünya da man ahirette iman
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arskerde tank ve gzpt kullandım. Gzpt yi 15 ay kullandım. 2000 yılı tatbikatlarına gittim. Çamura batmış biçok man kamyonu çekip çıkardım. Askerde bile aklımda bi honda titan almak vardı. Hayaldi, gerçek oldu
sıfır ybr alırsam kahrımdan ölürüm ben ybr almam. Alırsam millet dötüyle güler bana. Hedefimde suzuki inzuma var.
adem bende 250 cc almak isterim ama ben daha önceden cubla gezerdim işe falan giderdi şimdi ybr aldım aynı işleri onunla görüyorum 500cc de alsam aynı işleri göreceğim yani hepsi aynı gibi o yüzden ben büyütmek istemiyorum ne olursa olsun ybr beni idare eder zaten düzde de 100km/h rahatlıkla yapıyor ee 250cc de alsam aynı hızla seyir ederim fakat 250cc kaçması başka olur yoksa bence arada fark yok
ybr forever
inzuma uzun yol için, titan şehir içi 100 km lik yolar için
hacı alimadem1@hotmail.com gir ve gör uzun yola geliyomu gelmiyomu? Hedefimde çinde üretilip getirilenler değil, orjinal japonlar var.
Ben şimdi titanı öttürmeye gidiyom. Akşama beklerim.forma.
adem verdiğin adrese yarın girerim şu an iş yerndeyim bu bilgisayarda olanaklar kıstlı
tamam kesin gir bi bak. 96 titan canavar canavar. Çiğerini söküp ciğer sote yapayım dedim, ciğerini çıkaramadım. Ne ciğer varmış motorda yaw
ben torunuma hediye etmek istiyodum
yavaş gel adem toz kaldırma
len adem nbr
bana mesaj yollamışsın anormal bi durum yok herşey güzel ciddi mesajlar yazmamın sebebi ciddi konularda ciddi yazarım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)