bunu söylediğin iyi oldu saol gerçi 1000 e kadar da arada bi 6.7.8 yapmıştım servisdeki usta söylemişti. keşke yapmasaymışım
bunu söylediğin iyi oldu saol gerçi 1000 e kadar da arada bi 6.7.8 yapmıştım servisdeki usta söylemişti. keşke yapmasaymışım
Iyi dlekleriniz icin tesekkurler ormankebebabi ve halilom. Yakinda birkac resim de ben ekleyecegim. Yeni er6 sahiplerine de hayirli olsun.
retknot hocam saol.
Arkadaşlar merhaba..Artık Er6 ya geçmek istiyorum..Fazer sahibiyim..Aranızda düşünen olursa ilanımın linki budur..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-98-hp-231508778/detay
hiçbir sıkıntısı yoktur makinenin..
kazasız belasız sürüşler herkese..
Hocam ilan epey boş kaza boya egzantrik zinciri dişli zincir fren diskleri fren balataları bujileri debriyaj balataları subap ayarları
Hepsi o kilometrede en az 1 defa değişmiş olmalı,hatta zincir 2 bunlardan bahsedebilir misiniz ilanda veya burada?
İstanbuldayım ben de motor bakıyorum ama hep dökük kırık bir de gv me kıyıp değiştiremedim yanına abi alayım diyorum.
Üstad haklısın..çok detaya girmedim ilanda..motora haftada üç yada dört gün biniyorum.Sefaköy- gürpınar arasında. gürpınara giderken e5..sefaköye gelirken tem den geliyorum.yani günde elli km yol yapıyor motor. şimdi.. fren diskleri iyi, set yok disklerde..balataları henüz yarım oldu. kaliper pimlerini yağlıyorum arada. zincir ayarım henüz ortada.benim kullanımım defansif.. üç senede bir kere 215 gördüm bolayır düzlüğünde..buyüzden zincirim yüke binmiyor..ben üçüncü sahibiyim. 44 bindeydi aldığımda ve 40 bin bakımında zincirin değiştiğini akünün ve bujilerin yenilendiğini, subap ayarlarının yapıldığını söyledi aldığım gıda mühendisi..egzantirik zinciri yada gergisiyle ilgili en ufak bir ses yada sıkıntı yok. bujilerini 2014 mayısında tek tek çıkarıp kontrol edip yerine taktım. debriyajı, kavraması sıkıntısız. ben dörtbin km de yağını değiştiririm. şu an 15*50 shell advance var. beşyüz km oldu yenileyeli..kaza yok..ama gıda mühendisi eşiyle birlikte binmiş motora ve iki defa eşi binerken oldukları yerde devrilmişler. bana anlattığı buydu..ben aldığım gün 150 km artcısı oldum adamnın mecburiyetten..makineyi yormadan vites geçişleri yapıyordu.. yani makine diri ve sıkıştırılmamış..egzos orjinal..kırmızı anahtarı mevcut ama avadanlık yok yani takım çantası..lastikler 2013 m5..sanırım 20.haftası. ön camı çıkarıp iç kısımdan mat siyaha boyadık sanayide. bende zaten sanayideyim..işimiz araba frenleriyle ilgili..
umarım yanıtlamışımdır sorularını..ama elbette insan kendi gözüyle görmeden inanmaz, bilirim..
Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Bu günlerde motor alma planlarım var aklımda iki motor var mt 07 ile er6n kwasakinin daha üstün olduğunu düşünüyorum. Ama aklımda bazı sorular var . ilk olarak göstergede motor sürücüye neler sunuyor. Vites göstergesi mühim değil ama neler olduğunu merak ediyorum. son olarak 2015 modellerin yakıt tüketimi ve yağ eksiltme sorununun olup olmadığını merak ediyorum. Herkese teşekkürler.
arkadaşlar aranızda EJK (electronic jet kit) daha önce kullanmış ya da kullanan varmı? bizim motora etkisi nasıldır gerçekten iş yaparmı?
link burda isteyende bakabilir. belki sizede bir fikir olur http://www.electronicjetkit.com/Spor...number=8120148
arkadaşlar selamlar, ilk büyük motorum 2006 model er6 F'ti. Daha sonradan gsr, fazer, yine gsr ve son olarak da geçen sene transalp'im oldu. şu sıralar yine bakıyorum bi şeyler... Er6 N, versys, nc 700x, xl 700 listemde olan motorlar... Eşimle birlikte günlük 600 km'yi aşmayacak şekilde uzun yolculuklarımız olacak. Er 6 N, doğru bir tercih olmaz diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum. en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle, saygılar
Bildiğiniz 2012 model ve üstü düşük km'li ve uygun fiyatlı er6 N varsa beklerim)
sök tak çok zor, zırıltı yapar, düştüğünde çizilir kırılır vs... bu nedenle grenaj olayını sevmiyorum
İyi bayramlar forumdaşlar,
2011 Er 6-F almış bulunuyorum.Soğutma suyu nerden ve nasil ekleniyor yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar selamlar 3 yıllık aradan sonra 2013 Er6n ile motosiklet camiasına geri dönmüş bulunuyorum Yeni kasa er6n için ön cam nereden temin edebiliriz ?
Selamlar bu motorun 2008 abs li modelleri 12-13 arasında şu anda düşünülürmü sizce temiz bulsak ?
Arkadaşlar 2011 Er-6 im icin Givi arka ve yan canta bakiyorum acaba hangi modeller uygun yardimci olabilir misiniz ?
arkadaslar naked modeli icin bikaç yedek parçaya ihtiyacım var 2. el parça satan bi yer var mı bildiğiniz ankaradayım burda olursa daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)