Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Aralık 2013, 17:54
Buhar çıkmaması lazım. Çıkan yerde çatlak vs. Olabilir. Uzun vadede suyu eksiltip probleme neden olabilir. Buhar çıkarması normal değil yani.
Aaa pardon ıslanıncayı ısınınca diye yanlış okumuşum..
Reklamlar
-
17 Aralık 2013, 18:22
çelikatlı adlı üyeden alıntı
Buhar çıkmaması lazım. Çıkan yerde çatlak vs. Olabilir. Uzun vadede suyu eksiltip probleme neden olabilir. Buhar çıkarması normal değil yani.
Aaa pardon ıslanıncayı ısınınca diye yanlış okumuşum..
yani sonuc? 😃
-
17 Aralık 2013, 18:55
Sonuç: gözlük kullanmak iyi birşeydir)
-
19 Aralık 2013, 01:59
Hehee ayaklik ayarini nasil yapariza ayakligi actigim zaman motor sola tam yatmiyor buda henen ufak bir ruzgarda devrilcek gibi oluuor salaniyor motor
-
21 Aralık 2013, 09:51
Kimse yokmu ne alemdesiniz
-
21 Aralık 2013, 11:40
bn burdayik er6 n ci olarak 😀
-
21 Aralık 2013, 11:45
-
22 Aralık 2013, 00:42
ayaklik ayarini nasil yapariza ayakligi actigim zaman motor sola tam yatmiyor buda henen ufak bir ruzgarda devrilcek gibi oluuor salaniyor motor
-
24 Aralık 2013, 20:33
Merhabalar Arkadaşlar geçen ay kawazaki Er6-N motorumla kadiköy natilus yakınlarında bi kaza yapmıştım kaza oluşuda ışıklarda bekleyen arabaların sağ kısmından geçerken bir araç yandan bana çarpmıştı ve zar zor yatırmadan durmayı başarmıştım.motorumda gidonda ve grenajlarda ufak hasarlar mevcuttu.Motorumu kartal soğanlıktaki kawazakinin Z-Moto servisine götürdüm.kazada %50 suçlu bulunduğum için motoru yaptırıcakta param olmadığından servisten aldım ve kullanmaya dewam ettim.sigorta şirketinden hala o kazanın parasını almayı bekliyorum.21 aralık cuma günü üsküdar zeynepkamil çocuk doğum hastanesinde karşı yönden gelen minibüs beni görmeyip dönmek isteyince motorla birlikte beni altına aldı.Şükürler olsun ufak ezikler haricinde bi yerimde bişey yok.bugün motorumu tekrar kartaldaki Z-Moto servisine götürdüm.(motor düzenli olarak zamanı geldiğinde servisi Z-Motoda yapılan bi motor)Bugun motoru bıraktıktan sonra servisten 1 tlf geldi ve önceki kazadan sigorta şirketinden nekadar para alıcağımı sordular bunun sebebini sorduğumda önceden gidonunuz hasarlıymış ona göre tekrar yazmıcaz siz ordan ödemesini yaparsınız tarzında bi teklif sundular bununlada kalmayıp sanki ben dolandırıcıymışımda Motorla kendimi ölüme atıp hasar yapıp bu iş üstünden para kazanıyomuşum muhamelesi yaptılar ve şimdi motorumu orda yaptırmıcam arkadaşlar kawazaki servisi diye güvenerek götürdüğüm Z-moto servise artık zerre itimatım yok.Motorumu yaptırmak için güvenebiliceğim bi Servis arıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
24 Aralık 2013, 20:39
Er6-N adlı üyeden alıntı
Merhabalar Arkadaşlar geçen ay kawazaki Er6-N motorumla kadiköy natilus yakınlarında bi kaza yapmıştım kaza oluşuda ışıklarda bekleyen arabaların sağ kısmından geçerken bir araç yandan bana çarpmıştı ve zar zor yatırmadan durmayı başarmıştım.motorumda gidonda ve grenajlarda ufak hasarlar mevcuttu.Motorumu kartal soğanlıktaki kawazakinin Z-Moto servisine götürdüm.kazada %50 suçlu bulunduğum için motoru yaptırıcakta param olmadığından servisten aldım ve kullanmaya dewam ettim.sigorta şirketinden hala o kazanın parasını almayı bekliyorum.21 aralık cuma günü üsküdar zeynepkamil çocuk doğum hastanesinde karşı yönden gelen minibüs beni görmeyip dönmek isteyince motorla birlikte beni altına aldı.Şükürler olsun ufak ezikler haricinde bi yerimde bişey yok.bugün motorumu tekrar kartaldaki Z-Moto servisine götürdüm.(motor düzenli olarak zamanı geldiğinde servisi Z-Motoda yapılan bi motor)Bugun motoru bıraktıktan sonra servisten 1 tlf geldi ve önceki kazadan sigorta şirketinden nekadar para alıcağımı sordular bunun sebebini sorduğumda önceden gidonunuz hasarlıymış ona göre tekrar yazmıcaz siz ordan ödemesini yaparsınız tarzında bi teklif sundular bununlada kalmayıp sanki ben dolandırıcıymışımda Motorla kendimi ölüme atıp hasar yapıp bu iş üstünden para kazanıyomuşum muhamelesi yaptılar ve şimdi motorumu orda yaptırmıcam arkadaşlar kawazaki servisi diye güvenerek götürdüğüm Z-moto servise artık zerre itimatım yok.Motorumu yaptırmak için güvenebiliceğim bi Servis arıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geçmiş olsun hocam. Bir avukata danışın.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
-
24 Aralık 2013, 21:00
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam. Bir avukata danışın.
Teşekkürler.Yarın Motoru Alıp Başka bi Servise Götürücem,Başka bi Servis arıyorum.Normalde Yapmaları gerekir Z-moto hakkında hoş şeyler duymamıştım bunu da yaşadıktan sonra bidaha işim olmaz onlarla yani.İşin kötü tarafı motor yatıyo şuan orda motora bişey yapmalarındanda korkuyorum kazalı motor sonuçta bunu söyliyen adam o motorun üstünden sağlam parça sökmez İŞALLAH
-
24 Aralık 2013, 23:37
Er6-N adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.Yarın Motoru Alıp Başka bi Servise Götürücem,Başka bi Servis arıyorum.Normalde Yapmaları gerekir Z-moto hakkında hoş şeyler duymamıştım bunu da yaşadıktan sonra bidaha işim olmaz onlarla yani.İşin kötü tarafı motor yatıyo şuan orda motora bişey yapmalarındanda korkuyorum kazalı motor sonuçta bunu söyliyen adam o motorun üstünden sağlam parça sökmez İŞALLAH
o kadarda kötü düşünme hocam ya bunlar sonuçta at hırsızı bir firma değil keşke orada ki yetkili Onur'la konuşsaydın daha olumlu yaklaşırdı ;)
-
24 Aralık 2013, 23:51
at hırsızımı hahaha
-
25 Aralık 2013, 00:44
Arkadaş o şekilde yorumlayınca benimde aklıma bu tabirle yazmak geldi
-
25 Aralık 2013, 00:56
Yarın gidicem almadan önce söylediğin şahıs ordaysa bi konuşurum ama neden bu şekilde yaklaştıklarına anlam veremedim.Olayın sıcaklığıyla At hırsızı bi firmaymış gibi düşündüm sanırım doğru söylüyosun aslında =)
-
25 Aralık 2013, 19:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sahibinden-temiz-er6f-146296547/detay/
Bu motor hakkında bilgisi olan var mı
47binde ER6F 2006 Model ikinci elde ne kadar verilir?
-
26 Aralık 2013, 03:51
KukLa13 adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sahibinden-temiz-er6f-146296547/detay/
Bu motor hakkında bilgisi olan var mı
47binde ER6F 2006 Model ikinci elde ne kadar verilir?
Fiyatı bence normal.
-
26 Aralık 2013, 22:45
ben tanıyorum bu motoru. _ leri: sağ karenajında boya var gidonu ön camı ve aynaları değişmiş. +ları: sahibi üçkağıtcı değil motora iyi bakıyor motorda masraf yok lastik dişli zincir balata vs bi ihtiyacı yok. motoruna anahtar değmemiş. tramer kaydı vs bişeyi yok. km,side orjinal 20lira verip 24.300 kmye çekilen motorlardan değil.fiyatıda uygun yazılmış hatta sitedeki en uygun yazılmış motor. nerdenmi biliyorum motor benim motorum:=
buda arkadaşın teklifi [IMG][/IMG] el insaf yahu.!
-
27 Aralık 2013, 02:22
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ben tanıyorum bu motoru. _ leri: sağ karenajında boya var gidonu ön camı ve aynaları değişmiş. +ları: sahibi üçkağıtcı değil motora iyi bakıyor motorda masraf yok lastik dişli zincir balata vs bi ihtiyacı yok. motoruna anahtar değmemiş. tramer kaydı vs bişeyi yok. km,side orjinal 20lira verip 24.300 kmye çekilen motorlardan değil.fiyatıda uygun yazılmış hatta sitedeki en uygun yazılmış motor. nerdenmi biliyorum motor benim motorum:=
buda arkadaşın teklifi
http://<a href="http://i44.tinypic.c...xbjuxw.png</a> el insaf yahu.!
Bak işte bu olmamış. Tamam elinizde yeterli miktar yoktur ve iyi bir şey almak istiyorsunuzdur normal. Ama imkan olduğu halde böyle teklifler yapmak hiç hoş değil. Benimde motorum ilanda iken 6.000 TL teklif eden gördüm.
-
27 Aralık 2013, 14:16
Arkadas bu mesajima el insaf demis ama teklifi kabul etti motoru arastirdim yag yaktigini ogrendim kazali fotograflarini gordum uzerine baska bir konusma yapmamiza ragmen ben bu motoru bu fita.almaktan vazgectim 2006 50binde bir motordan kisin bahsediyoruz mesajimda ortada ss koyacagim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler