Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Temmuz 2013, 21:09
huhuv teşekkürler. yarın olsun bi görüşelim. bukadar çabuk yardım gelmesine sevindiğim kadar şaşırdım. eyvallah çok hora geçti
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
şimdi aradım görüştüm ama malesef gidonu sinyallerle beraber geçenlerde vermiş.
Reklamlar
-
02 Temmuz 2013, 22:38
Hadi ya kismet degilmis. Istersen bide fatih kilicliya sor. Fatihtede yoksa bosuna arama derim ben
-
03 Temmuz 2013, 00:04
ondan bişey alacağıma motoru yakarım. yada söker söker satarım daha iyi dediğim gibi bi iki tane bulduk ama hafiften defoları var.enson çare yaptırırız sanayide aynısından bitane.
-
03 Temmuz 2013, 02:49
çelikatlı adlı üyeden alıntı
gidon arıyorum bilen duyan varmı acaba. bir iki tane bulduk çıkma gidon. ama temiz bişey arıyorum.
rizoma ya da muadili bişey alsan?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
03 Temmuz 2013, 04:38
Selam beyler. Stock egzoz harici bir egzoz kullanan var mı acaba burada ?
-
03 Temmuz 2013, 17:01
Fatih kilicli denen sahsin dukkanina gittim. Te adapazarindan kalkip butun istanbulda katlanir plakalik aradim. Herkes bu adama yonlendirdi beni son adres gittim ben de. Ama bunun kadar saygisiz ilgisiz esnaf gormedim. Teskilat gibi birsey sanirim bunlar :D kasada bir koca kari duruyor azarlarcasina cevap veriyor. Disarida masada oturan hiyarlar yemek yiyorlar sozde patron bunlar , bir de uc bes keko motor tamir ediyor baska bir kosede. Herkes kendi aleminde. Musteri gelmis gitmis umursamiyorlar.
-
04 Temmuz 2013, 00:33
petra adlı üyeden alıntı
Fatih kilicli denen sahsin dukkanina gittim. Te adapazarindan kalkip butun istanbulda katlanir plakalik aradim. Herkes bu adama yonlendirdi beni son adres gittim ben de. Ama bunun kadar saygisiz ilgisiz esnaf gormedim. Teskilat gibi birsey sanirim bunlar :D kasada bir koca kari duruyor azarlarcasina cevap veriyor. Disarida masada oturan hiyarlar yemek yiyorlar sozde patron bunlar , bir de uc bes keko motor tamir ediyor baska bir kosede. Herkes kendi aleminde. Musteri gelmis gitmis umursamiyorlar.
Katiliyorum dediklerine
-
04 Temmuz 2013, 03:11
petra adlı üyeden alıntı
sen gerçeklerin 10/1 i ni görmüşsün
-
04 Temmuz 2013, 11:04
blue white adlı üyeden alıntı
Herkez aynı şeyi söylüyor bu eleman için,
lakin internetten bir kaç alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım ben,
Demekki Sahibinden den alışveriş yapmak gerekli
ordan çok ilgililer
Direk telefon ile arayıp teyit ediyorlar birde siparişi..
ANGARAJ
-
04 Temmuz 2013, 14:02
-
05 Temmuz 2013, 12:43
blue white adlı üyeden alıntı
başka neler var hocam.
-
05 Temmuz 2013, 14:21
Bi keresinde gezmeye antalya ya gitmiştim. Side sahilde çadır kurduk. Akşam 10 gibi birşeyler almak için rastgele bir bakkala girdim. Kasadaki elemanla 3-5 muhabbet ettik oturduğum yeri söyledim. Fatih kılıçlıyı tanıyor musun?
Hala aynı mı diye sordu
Diyecek başka şey var mı
-
05 Temmuz 2013, 16:24
petra adlı üyeden alıntı
2 defa alışveriş yapmak gibi bir hata yaptım,esnaflıktan uzaktan yakından haberleri yok.Kafasını kaldırıp bir müşteriye bakmaktan acizler ukalalık ve saygısızlık tavan zaten.
-
05 Temmuz 2013, 20:57
aynen. bende ne ararsan var bana muhtaçsınız havaları var. insan parasıyla bişeyler alacak neredeyse kendini ezik hissediyor. halbuki sen bana muhtaçsın haberin yok.
engin arkadaşın tavsiyesiyle ışık motora gittim eyüpe,hem ufuk ustayla tanıştım hemde bi iki parça aldım. gözümüz esnaf gördü yani
-
05 Temmuz 2013, 21:34
herkeslere iyi günler,
geçen hafta motorla memlekete gittim ankaradan antakya'ya yani yaklaşık 700 km
130 lira yaktı 28 litre civarında.
yolun önemli bi kısmında 150 160 arası gittim. arada sollamalarda 200 gördüm ve cidden hiç sıkıntı çıkarmadı çok rahattı.
biraz da sakin kullanımda 4 litrenin de altına düşer diye tahmin ediyorum
bu arada motor full yüklüydü yani 3 çanta vardı.
titreşim filan hiç hissetmedim sanki gittikçe daha da açıldı motor.
beni en mutlu eden şey ise 160 le giderken sollama için gazı açtığımda hiç nazlanmadan sanki yeni kalkıyormuş gibi
çok seri hızlanmasıydı
-
06 Temmuz 2013, 15:11
arkadaşlar er 6 n ye hiç enduro tarzı gidon takan oldu mu ? bu yönde tavsiyeler alıyorum daha rahat ve manevra kabiliyeti artacağına dair . Aslında bana da öyle geliyor ve ben uzun boylu olduğum için daha rahat ederim diye düşünüyorum ! ne dersiniz ?
-
06 Temmuz 2013, 16:08
yükseltme aparatı var. bence değiştirmeden önce orj gidonu aparatla yükseltip dene. beğenmessen değiştirirsin
-
06 Temmuz 2013, 19:47
herkese iyi gunler arkadaşlar.foruma yeni katıldım.daha önce bi motorum vardı sattım.simdi er6-f dusunuyorum uzun zamandır. butcem 8-9 bin arası. Hatay civarında temiz ve uygun fiyata er 6-f arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
-
07 Temmuz 2013, 14:46
selam hocam bende er6 f var motor da hatayda istersen bakabilirsin. fikrin olmuş olur.
er6 çok özel bir motordur. kalitesi ekonomisi tasarımı performansı tartışılmaz.
özelden de yazabilirsin istersen görüşürüz
driftking adlı üyeden alıntı
herkese iyi gunler arkadaşlar.foruma yeni katıldım.daha önce bi motorum vardı sattım.simdi er6-f dusunuyorum uzun zamandır. butcem 8-9 bin arası. Hatay civarında temiz ve uygun fiyata er 6-f arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
-
07 Temmuz 2013, 15:01
ali taş adlı üyeden alıntı
herkeslere iyi günler,
geçen hafta motorla memlekete gittim ankaradan antakya'ya yani yaklaşık 700 km
130 lira yaktı 28 litre civarında.
yolun önemli bi kısmında 150 160 arası gittim. arada sollamalarda 200 gördüm ve cidden hiç sıkıntı çıkarmadı çok rahattı.
biraz da sakin kullanımda 4 litrenin de altına düşer diye tahmin ediyorum
bu arada motor full yüklüydü yani 3 çanta vardı.
titreşim filan hiç hissetmedim sanki gittikçe daha da açıldı motor.
beni en mutlu eden şey ise 160 le giderken sollama için gazı açtığımda hiç nazlanmadan sanki yeni kalkıyormuş gibi
çok seri hızlanmasıydı
Gerçekten bu dediğiniz sürüş tarzı ile 4 lt yaktıysanız mükemmel bir değer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler