Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mart 2010, 16:14
engin'er adlı üyeden alıntı
- LAGAX yada serkan abi sen bana kendine aldıgından alsana bi tane :D
- hombre sence o parça için ççok para degilmi 130 tl ??
-mogli işte oo 10cm sorun oluyor:D ama tafsiyen için t.ederim ebayda bildigin varsa link'ini verirsen sevinirim
Bildiğim takip etttiğim yok. Ben de araştırıp bulmuştum sonra azgeçtim. Tasarıları çok güzel olanlar aynalar var hatta. İster aparat al ister Farklı ayna. Ben olsam taarımı farklı çok yakışan aynalar var onalrdan alırdım aparat yerine.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Reklamlar
-
25 Mart 2010, 16:18
Ayna uzatma aparatı şart arkadaşlar.
Buarada birkaç gün önce Teşvikiye'de sarı er6n gördüm park halinde.
sahibi arkadaş bizim forumdanmı acaba?
-
25 Mart 2010, 17:24
- LAGAX yada serkan abi sen bana kendine aldıgından alsana bi tane :D
- hombre sence o parça için ççok para degilmi 130 tl ??
-mogli işte oo 10cm sorun oluyor:D ama tafsiyen için t.ederim ebayda bildigin varsa link'ini verirsen sevinirim
Uyduruk bi parça için 130 tl çok tabi, ama gördüğü fonksiyon o kadar önemli ki az bile..
-
25 Mart 2010, 17:41
walla şunu anladımki istanbulda kawasakin warsa derdin var tatlı bi dert ama dert işte ufacık bi parça bile bulmak cok zor!!! kolay ama pahalı!!! arabamın parcalarını bu kadar araştırmıyorum :(
-
25 Mart 2010, 20:45
Mikrop adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar satın aldığınız parçaların linklerini verin bizlerde bakalım ebay koca bir site bulmak zor olur bu şekilde.
merhaba,
ben bu aparatı almıştım fiyatı ve kalitesi gerçekten çok iyi satıcı da iyi hem de free shipping yapıyor. bana maliyeti 38TL olmuştu. 2-3 hafta içinde elinizde oluyor. aparatı takınca gerçekten farkı hissediyorsunuz. kesinlikle olmazsa olmaz bir parça bence. muhakkak alınmalı.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...TQ:MOTORS:1123
koruma takozu da (frame sliders) almayı düşünüyorum ama fiyat biraz fazla olunca gümrükte takılma ihtimali aklıma geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------
walla şunu anladımki istanbulda kawasakin warsa derdin var tatlı bi dert ama dert işte ufacık bi parça bile bulmak cok zor!!! kolay ama pahalı!!! arabamın parcalarını bu kadar araştırmıyorum :(
gülü seven dikenine katlanır gibi klasik bir cevap şikayetiniz tam uyuyor aslında yapacak birşey yok. yapılan masraf kesinlikle arabadan aldığım zevk buna kesinlikle değiyor. yoksa katlanılmazdı zaten...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
hombre adlı üyeden alıntı
Uyduruk bi parça için 130 tl çok tabi, ama gördüğü fonksiyon o kadar önemli ki az bile..
kesinlikle katılıyorum. güvenlik için harcanan paranın hiçbir önemi yok bencede...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
hombre adlı üyeden alıntı
Evet manuala baktım gerçekten öyle yazıyor, ama başka bir yerde 32,5-35 diye görmüştüm ama nerde şimdi hatırlayamadım.
Zincirin alttaki kısmını elle kaldırıp bakmak yeterli, ben spray tarzında zincir yağı kullanıyorum.
1.vitese geçerken trak diye bir ses çıkması normal, bi faydası da kırmızıda beklerken sesi duyan taksiler yeşilde çıkışımıza yol veriyor;
seyir sırasında vites değişirken motoru uygun devire getirince daha yumuşak geçiş oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
gerçekten trrak diye bir ses çıkıyor. bazen ben bile korkuyorum. acaba debriyajı tam sıkmadımmı diye kontrol ediyorum ama değil. sizde de aynı şekildeyse sorun yok ozaman. biraz da boşa geçirirken zorlanıyorum ama o da sanırım alışmakla ve normal ayakkabı ile kullandığımla alakalı. zamanla alışırım diye düşünüyorum. bu hafta da motomax ta satılan diadora çizmeyi deneyeceğim. 139tl gibi bir fiyatı vardı. forumdan kullanan yada fikri olan bir arkadaş varmıdır acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
SilentScream adlı üyeden alıntı
eski bir er6n kullanıcısı olarak : arkadaşlar parça er6n - er6f parça ihtiyaçlarınızı ninja650forum.com un admini olan arkadaşın sahip olduğu
www.blueridgeperformance.net den alabilirsiniz. ben motora tüm parçaları oradan aldım , z-moto nun yarı fiyatınndan bile daha az. tavsiye edilir...
bahsettiğiniz site Türkiye için gönderim yapıyormu? birde gümrükte takılma olasılığı nedir?
-
26 Mart 2010, 09:59
lanmagel adlı üyeden alıntı
merhaba,
ben bu aparatı almıştım fiyatı ve kalitesi gerçekten çok iyi satıcı da iyi hem de free shipping yapıyor. bana maliyeti 38TL olmuştu. 2-3 hafta içinde elinizde oluyor. aparatı takınca gerçekten farkı hissediyorsunuz. kesinlikle olmazsa olmaz bir parça bence. muhakkak alınmalı.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...TQ:MOTORS:1123
koruma takozu da (frame sliders) almayı düşünüyorum ama fiyat biraz fazla olunca gümrükte takılma ihtimali aklıma geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------
gülü seven dikenine katlanır gibi klasik bir cevap şikayetiniz tam uyuyor aslında
yapacak birşey yok. yapılan masraf kesinlikle arabadan aldığım zevk buna kesinlikle değiyor. yoksa katlanılmazdı zaten...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
kesinlikle katılıyorum. güvenlik için harcanan paranın hiçbir önemi yok bencede...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
gerçekten trrak diye bir ses çıkıyor. bazen ben bile korkuyorum. acaba debriyajı tam sıkmadımmı diye kontrol ediyorum ama değil. sizde de aynı şekildeyse sorun yok ozaman. biraz da boşa geçirirken zorlanıyorum ama o da sanırım alışmakla ve normal ayakkabı ile kullandığımla alakalı. zamanla alışırım diye düşünüyorum. bu hafta da motomax ta satılan diadora çizmeyi deneyeceğim. 139tl gibi bir fiyatı vardı. forumdan kullanan yada fikri olan bir arkadaş varmıdır acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
bahsettiğiniz site Türkiye için gönderim yapıyormu? birde gümrükte takılma olasılığı nedir?
silent ın bahsettiği site gönderim yapıyor, ama 100 doları aşarsa arkadaş ile konuşuyosun daha düşük fiyat yaz diye oda yazıp gönderiyor sorun çıkmadan.
-
26 Mart 2010, 12:04
motorlar kıştan yagmurdan çamurdan cıktı be pisligin tamamı olmasada coğu radyötöre geldi bunun su tutmaktan başka kimyasal temizleme ürünleri yada temizleme teknigi bilen varmı ??
-
26 Mart 2010, 12:38
bu hafta da motomax ta satılan diadora çizmeyi deneyeceğim. 139tl gibi bir fiyatı vardı. forumdan kullanan yada fikri olan bir arkadaş varmıdır acaba?
Bahsedilen botu kullanıyorum gayet memnunum. Yağmurda vs.de kullandım içine su almıyor. Bu fiyata alırken aklımda soru işareti vardı ama bence fiyat/performans oranı çok güzel bir bot :
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...-946-0-79.html
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
26 Mart 2010, 15:27
AydoganX adlı üyeden alıntı
yagmur camurda kullanmak gibi bir niyetim yok aslinda gunluk kullanim icin rahat mi? tavsiye edermisiniz?
-
26 Mart 2010, 15:37
yagmur camurda kullanmak gibi bir niyetim yok aslinda gunluk kullanim icin rahat mi? tavsiye edermisiniz?
Ben sabah işe gelirken ve akşam üzeri eve dönüşte yarım saatlik yolda kullanıyorum. Haftasonları vs. gezi olursa tüm gün ayağımda duruyor. Ama standart olarak günlük bot niyetine kullanıldığında sanırım bu mevsimden sonra terletme yapacaktır.
Rahatlık konusunda soruyor isen gayet rahat, yalnız bir hatırlatma yapayım normal ayakkabılarım 44 numara. Bu botun 47 numarası tam oldu ayağıma. Yani mağazada deneyerek almanızı tavsiye ederim. Kesimi dar çünkü.
-
27 Mart 2010, 20:30
AydoganX adlı üyeden alıntı
Ben sabah işe gelirken ve akşam üzeri eve dönüşte yarım saatlik yolda kullanıyorum. Haftasonları vs. gezi olursa tüm gün ayağımda duruyor. Ama standart olarak günlük bot niyetine kullanıldığında sanırım bu mevsimden sonra terletme yapacaktır.
Rahatlık konusunda soruyor isen gayet rahat, yalnız bir hatırlatma yapayım normal ayakkabılarım 44 numara. Bu botun 47 numarası tam oldu ayağıma. Yani mağazada deneyerek almanızı tavsiye ederim. Kesimi dar çünkü.
teşekkürler. kesinlikle denenip alınması gereken bir ürün olduğu belli açıklamalarınızdan. ilk fırsatta gidip deneyeceğim. belki başka alternatiflerde vardır mağazada.
-
27 Mart 2010, 20:42
teşekkürler. kesinlikle denenip alınması gereken bir ürün olduğu belli açıklamalarınızdan. ilk fırsatta gidip deneyeceğim. belki başka alternatiflerde vardır mağazada.
Rica ederim
-
01 Nisan 2010, 14:42
Selam arkadaşlar,
Geçen ay 2006 er-6f sahibi oldum.
Bir iki gün içerisinde yağı değiştirmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz motor yağı nedir acaba.
Teşekkür ederim.
-
01 Nisan 2010, 16:14
motorlar kıştan yagmurdan çamurdan cıktı be pisligin tamamı olmasada coğu radyötöre geldi bunun su tutmaktan başka kimyasal temizleme ürünleri yada temizleme teknigi bilen varmı ??
Evet benim de en nefret ettiğim olay. Benzincilerde jant temizleyiciler var. Onlardan kullanın, işe yarıyor.
Radyatör kuruyken, yani motora daha su tutmadan radyatöre ürünü uyguluyorsunuz. 3dk bekledikten sonra su sıkarak temizliyorsunuz. O bütün çamuru çözüp atıyor. Ürün püskürtme şişelidir, camsil gibi. Ama unutmayın motor kuruyken tatbik edin. Fiyatı da 13tl olması lazım.
Selamlar
-
02 Nisan 2010, 11:39
dragstar72 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Geçen ay 2006 er-6f sahibi oldum.
Bir iki gün içerisinde yağı değiştirmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz motor yağı nedir acaba.
Teşekkür ederim.
Hiç kimsenin önerebileceği bir şey yokmu arkadaşlar...
-
02 Nisan 2010, 13:32
ben de 6 ay önce almıştım er6f mi..daha yeni bakımı ıvır zıvırı halledilmişti..o zamandan beri seviyeyi kontrol edip çıkarım dışarı..şu aralar benim de filtrelerle beraber bahar bakımında değiştirmem lazım..sana cevap yazıcak arkadaşlardan öğrenicem ben de..merak etme bu günden itibaren cevaplar gelir..umursamadıklarından değil,bilirsin motorcu için haftasonu önemlidir..bugünden itibaren cevaplar gelmeye başlar..
zaman ile sınırlanan,ne kadar özgür olabilir ki...?
-
02 Nisan 2010, 18:12
benim kullandığım mobildi.
benim usta öyle dedi ve onu kullandım başka da kullanmadım.
-
02 Nisan 2010, 18:24
ben hem motor yağı hemde zincir yağı olarak valvoline kullanıyorum.
-
02 Nisan 2010, 21:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
10w-40 veya 15w-50 yağ koyabilirsin, ben her zaman castrol kullanıyorum,
bildik tanıdık markalardan vazgeçme
castrol
mobil
repsol
yamalube bunlar olabilir.
-
02 Nisan 2010, 21:14
Mikrop adlı üyeden alıntı
10w-40 veya 15w-50 yağ koyabilirsin, ben her zaman castrol kullanıyorum,
bildik tanıdık markalardan vazgeçme
castrol
mobil
repsol
yamalube bunlar olabilir.
Pazar günü ne yapıyorsun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler