Merhaba lanmagel ...
Bende sarışınımı yeni aldım 15 gün kadar oldu.Çok memnunun ve çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum.
Maddelerine gelecek olursak(15gunluk deneyimimle cevaplamaya calısağım,lütfen kusuruma bakma...)
1.Öncelikle 5000 devirden sonra bende farkettim sesi aşırı derecede fazlalaşıyor.Ama ilk günlerdeki gibi tedirgin olmuyorum artık ve beni çokta rahatsız etmiyor.Ayrıca düşük devirlerde çok ekonomik.
2.Motoru stop ederken motor açma kapama düğmesini kullanıyorum.Bu şekilde daha sağlıklı olacağını duymuştum,benden daha deneyimli arkadaşlardan...
3.henüz 600km kadar yol yaptım.zincir temizliğine ve yağlamasına özen göstermek gerekiyor.Makinayı devirli kullanıyorsan arada bir yağına bakarsın eksiltiyormu,yağı ne durumda.Kullanmadan önce genel bir bakarsın motora herşey yolundamı diye
4.Owner's manual i bendede yok.
5.Istanbul'da ikamet ediyorum yardımcı olamayacağım.
6.Motoru henüz tam anlamıyla tanımıyoruz dostum.Sende yenisin,bende keza öyleyim.
Abs nin faydasını çok gördüm.Ama çok serii kalkış yapma buaralar.Çok agresif bir makina birden fırlayıveriyor.yüksek hızlarda yavaşlamak istediğinde vites düşürürken dikkat et kıç atabiliyor.ilk zamanlar bırkac olay yaşamıştım ama toparladım.
Not:Makinayı biraz daha tanıdığımda deneyimlerimi paylaşırım.
Kazasız sürüşler..