ben gelicem galiba sanırım.
ben gelicem galiba sanırım.
DL VSTROM 650 K4
Cuma günü tatil için yola çıkmış olacağım.
Sizlere iyi eğlenceler.
CHOPPER "V" OLMALI
http://img50.imageshack.us/i/15102008099ai1.jpg/
bu linkten bakabilirsin kardeş.
habe habe
Bi süredir giremiyodum. Tekrar selam herkese. Bikaç hafta önceki Derbi buluşmamızda kornamın bağlı olduğu metalin kopmuş ve kornanın güç kablolarından sallanıyor olduğunu farkettik. Titreşimden kopmuş gibi durmuyor, biri resmen koparmış sanki.
Hazır kopmuşken, şu internette satılan kornalardan mı taksam diyorum. Orjinalinden daha güçlü bi korna. Mesela hepsiburada.com'un kornalar bölümünden bişey beğenip taksam. ne önerirsiniz?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Merhaba,
bende de geçen hafta kornanın bağlı olduğu lamalardan biri kopmuştu tek lama üstünde bir iki gün gittim.
Oto aksesuarcıda bulunan tüm kornaları denedik ama motor üzerinde nereye koysak biryerlere değiyordu bende aynı kornanın çapı biraz büyük olanını taktım, yeni lama korna ile birlikte satılıyordu.
CHOPPER "V" OLMALI
Buluşmamız bugün arkadaşlar gelmek isteyen varsa bir önceki sayfadan bakabilir detaylara.
Çayımızı kendimiz yapıp içiceğiz, çaylar beleş püüskütünüzü alın gelin
yine yalan oldu gelemedim :( Ne yaptınız buluştunuz mu?
evet süper keyifli bir boğaz manzarası eşliğinde sınırısız çay bunu geleneksel hale getircez bidahkine kesin bekleriz enginer
İki kişinin bindiği motor değildir.
herkese selamlar,
bugun itibari ile artık bir er6n im yok :(
satışını yaptık, hayırlı olsun iyi bir arkadaşa gitti sevindim, biraz görünüşde değişiklik yapacak dediğine göre, değiştirdiği zaman burdan da eklerim yorumlarınız alırım.
Şimdi elimde bir adet givi er6n ön cam var, aparatlarıyla birlikte, bu cam düz olanından değilde yanında plastik parçaları olan cinsten, biraz daha şekilli yani,
resmini ekleyeceğim sonra.
fiyat konusunda isteyen olursa mesaj atsın ordan söyliyeyim, ama güzel bi fiyat yapacağımdır.
habe habe
ETİ BENİMO sponsorluğunda gerçekleşen Geleneksel 2. eti BENİMO buluşması
Sıralama karışık oldu ama gecenin gidişatı bu şekilde güzel geçti.
Ergin hayırlı olsun kardeşim motorun, sattığın lişide kazasız belasız kullanır inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------
işte budur organizasyon. haftaya inşallah görüşmek üzere.
DL VSTROM 650 K4
abi resimler süper, eğlence diye buna denir,
bide hayalet suat çok iyi çıkmış ilk resimlerde
süper eylence, bidahaki gelişimi hafta sonuna getirip ya da herhangi bi akşam, beraber bi çay yapalım
habe habe
abi valla güzel olmuş tühh :(
çay, çekirdek, yoga ve atasporu güreş...daha ne olsun ki herşey var valla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------
erginbay biz er6'cılar böyle eğleniriz işte. Sen bilmezsin
hayırlı olsun satmışsın motoru. Bundan böyle fahri er6'cısın. arkadaşından aldın mı gs 1150'yi?
Ergincim hayırlı ugurlu olsun satışı gerçekleştirmişsin ALLAH utandırmasın.Daha iyilerini alman dilegi ile güzel kardeşim...
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)