ben de aynı yolda iki kişiyle 100 km ortalamayla 4.06 tüketmiştim. Bu gazlamaya süper bir değer seninki. Bi de seninki marv'ın eski motoru galiba... değil mi?
ben de aynı yolda iki kişiyle 100 km ortalamayla 4.06 tüketmiştim. Bu gazlamaya süper bir değer seninki. Bi de seninki marv'ın eski motoru galiba... değil mi?
yol boyunca istanbul yenibosna'dan izmit Batı girişine kadar son gaz gittik diyebilirim otobana girdiğimizde 180-200 arası kapattık.gerçekten az yakıyomuş.Evet marv selim kardeşimin eski motoru bir yakınıma aldık ortaklaşa kullanıyoruz.Motosiklet virajlarda bayağı kabiliyetli lakin arkası hafif olduğun dansanırım keskin viraj heleki yokuş aşağı oldumu viraja girmeden frenlemeye dikkat etmek gerekeiyor.çünkü arkası bayağı bildiğimiz kıvırıyor .
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
valla ben genelde artçıyla biniyorum. Arkada biri varken çok oturaklı bir motor haline dönüşüyor.
abi bekliyorum, bi arkadaşla anlaştık gibi, o gelip bakıp alıp gidicek bi aksilik çıkmaz ise, bende bu arada binebildiğim kadar biniyorum,ama bindikçede hiç satasım gelmiyor.
bugün oturdum ön dişli, arka dişli ve zinciri temizledim, yıkattım yağladım gezdim.
sadece ön dişliden 1 avuçtan fazla yağ çıktı desem yeridi, fotosunu çekmeyi unuttum, ama kağıda sardığım yağ duruyor aynı yerde olmadı yarın çeker koyarım.
benden tavsiye arada bi ön dişlinin kapağını söküp iyice bi temizleyin, çok şaşıracaksınız,
ama varya cillop gibi oldu...
habe habe
abi ben şu ana kadar iki kere yaptım. Sahiden dediğin kadar var. Yağ ile birlikte kum, taş parçaları da oluyo. Ara sıra mutlaka temizlemek lazım.
demek artık aramızda göremeyeceğiz seni, üzüldüm valla motoru satıyor olmana. Benim ilan da sahibinden'de gerçi ama çok iyi bir fiyat olmadıkça yaz bitmeden satmayı pek düşünmüyporum açıkçası. O kadar masraf yaptım nihayetinde
İnşallah bende en kısa zamanda bir Kawasaki ER 6N sahibi olacagım.Bu motosiklet hakkında yazılan çogu şeyi okudum ve bu motosiklette karar kıldım.Umarım alabilirim ve ALLAH utandırmaz da kazasız belasız kullanırım...
Not : ER6iNbay a degerli katkılarından dolayı teşekkür ederim )
Born To Be wild,Live to Ride...
abi ben de sürekli iki kişi biniyorum. Bİ ara bende gaza geldim satayım dedim, biriyle anlaştım ama sonra kıyamadım, vazgeçtim. vazgeçme sebeplerimden biri de alacağım motora karar veremememdi. BUnu satarsam alacağım tek motor dl 650 veya verseys olur. Ama aradaki farka bu motoru satmaya değmez diye düşünüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------
hayırlı olsun şimdiden, inşallah en kısa zamanda alırsın
arkadaşlar foruma nasıl foto ekleyebileceğim konusunda yardım edermisiniz
bunun resimli anlatıldığı birkaç başlık vardı sanırım resimleri önce http://imageshack.us sitesite yükleyip oradan linkleri buraya yapıştıryorsun.
İki kişinin bindiği motor değildir.
İşte motorun yıkanmış temislenmiş mis gibi hali.Bu gün küçük bi bakımdan geçti.Biraz da dolaştı bebek taraflarında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 AM ----------
http://img196.imageshack.us/gal.php?g=sdc10380y.jpg
Resmi koydum ama gözükmüyor linki yazıyorum buraya .
çok iyi parlatmışın sıfır gibi olmuş tekrar hayırlı olsun
resim eklme yardımı başlığı da aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...im-ekleme.html
Yanlız sametrix hocam senden bir konuda yardım isteyeceğim.Bilgin gibi bu er6f lerde grenaj sesi sıkıntısı var.Herkes çift taraflı bant öneriyor bir nebze sesi gideriyormuş.Bu işlemi yapan arkadaş var mı tanıdığın ben bi incelemek istiyorum.
Çift taraflı bant büyük ihtimal yağmurda yada zamanla özelliğini kaybeder.yapanı duymadım ama sahibinden.com da bir ilanda
http://www.sahibinden.com/acil_ihtiy...XQQdisplayitem
adam grenaj altına mantar döşettim diyordu bence bunu denemelisin.Bu arada ilandaki motorda gerçekten güzelmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)