selamlar baya bi yakan olmuş kendini burda, ben motorin ile denedim olmadı abicim
bu benzin konusu biraz adamı delirtebilir, mesela ben motorumu ilk aldığımda, bi depo ile 180 km gidip ışığı yakmıştım, la noluyo amma çok yakıyo bu yandık diyodum, o zamanlar nerde dursam ne yapsam gaz kolunu sonunakadar çeviriyodum, olay doğru devir aralarıklarında doğru viteste kullanmaktan geçiyor gibi, ben ankarada ümitköy çankaya arası gider gelirim, orda da yol düzdür ışık yoktur, armadanın önü biraz kalabalık olur, yani çok ani bir şey olmaz ise gaz kolunu yavaş yavaş açıp hızlanırım, 6000 deviri geçmem, zaate 5000 dedinmi 115 km gibi bir hız oluyor, kullanım şeklim budur, bu şekilde şehir içinde minimum 260 da ışık yaktım, uzun yolda ise 330 km de ışık yandı, hatta scorp u bilirsiniz er6 sı vardı turuncu o uzun yolda 350 km de ışık yakmıştı, ve motor daha sıfırdı, nası oldu onu hiç anlamadık zaten
ben biraz sakin agresif kullanıyorum
lastik olarak michelin pilot road silenta vardı burak o almıştı, ve çok memnundu bende maxxis var bende çok memnunum, ama pilot çok iyi bi lastik diyodu.