Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    gokhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı enginer6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ilanı gördüğümde senin olabileceğin aklıma gelmişti. Hayırdır motor yeniydi daha..
    Evet yaa hiçte satasım yok, yarım agız söylüorum arayanlara :(
    ama acilinden paraya ihtiyacım oldu, artık oldu oldu olmadı Bankaya kredi yolu gözüküo

Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya motoru da gördüm, üzüldüm yazık olcak o fiyata...
    hayırlısı belki yenisini alırsın
    walla Erginbay abicim gözüm gibi baktıgım arabamı verdim çat diee arkama bile bakmadım ama bu motor bi başka kopamıorum keratadan hayırlısı bakalım nolcak
    Safety First..!!!!
    Kaza Anında Seni Korur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Alıntı gokhand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet yaa hiçte satasım yok, yarım agız söylüorum arayanlara :(
    ama acilinden paraya ihtiyacım oldu, artık oldu oldu olmadı Bankaya kredi yolu gözüküo

walla Erginbay abicim gözüm gibi baktıgım arabamı verdim çat diee arkama bile bakmadım ama bu motor bi başka kopamıorum keratadan hayırlısı bakalım nolcak

valla ben sahibinden'e 9 bin 400 yazmıştım, değiştirdim 9 bin 700 yaptım. Kawasakinin 2. eli iyi değil zor satarsın diyolardı. Ama 2 haftada en az 6 kişi aradı, bi o kadar da mesaj atıldı. Ben de o yüzden fiyatı artırdım Kıyamadım o fiyata

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    valla ben sahibinden'e 9 bin 400 yazmıştım, değiştirdim 9 bin 700 yaptım. Kawasakinin 2. eli iyi değil zor satarsın diyolardı. Ama 2 haftada en az 6 kişi aradı, bi o kadar da mesaj atıldı. Ben de o yüzden fiyatı artırdım Kıyamadım o fiyata
    enginer6, diğer bi konuda kulak misafiri oldum, ve yakıt tüketiminizi gördüm er6 ile, ben bir hafta öncesinde adanaya geldim er6 n ile, 37 tl ile 300 km yol yaptım,
    birde çok da yorulmadım açıkcası...
    almayı düşündüğünüz mt03 ile biraz farklı bir motor haberiniz olsun, bende çok beğenirim mt03 ama er6 ile karşılaştırdığımda er6 derim, bu benim şahsi düşüncem

bizim araç 90 100 ile giderken biraz daha fazla yakıyor, 90 100 ile 5 ci vitesde gitse idiniz daha az yakma ihtimaliniz vardı,
    benim ankara adana arası ortalama hız 110 130 arası diyebilirim, ve bu hızla bu rakamı elde ettim, 37 de 300 km de

bunu da burda paylaşmak istedim...
    habe habe

Motosikleti
    er6
    enginer6, diğer bi konuda kulak misafiri oldum, ve yakıt tüketiminizi gördüm er6 ile, ben bir hafta öncesinde adanaya geldim er6 n ile, 37 tl ile 300 km yol yaptım,
    birde çok da yorulmadım açıkcası...
    almayı düşündüğünüz mt03 ile biraz farklı bir motor haberiniz olsun, bende çok beğenirim mt03 ama er6 ile karşılaştırdığımda er6 derim, bu benim şahsi düşüncem

bizim araç 90 100 ile giderken biraz daha fazla yakıyor, 90 100 ile 5 ci vitesde gitse idiniz daha az yakma ihtimaliniz vardı,
    benim ankara adana arası ortalama hız 110 130 arası diyebilirim, ve bu hızla bu rakamı elde ettim, 37 de 300 km de

bunu da burda paylaşmak istedim...

ya er6inbay kafam sahiden çok karışık. Hadi şehirler arası 2 kişi olduğumuz için çok yaktı diyelim. Şehir içinde tek kişi çok sakin kullanmama rağmen 7 litre civarı yakıyor. Ya aslında motorun bi kabahatı yok. Böyle müthiş performanslı 72 beygirlik bir motorun böyle yakması az bile ama benim alırkenki beklentilerim biraz fazlaydı sanırım.
    şimdi benim motor için de biriyle anlaştım gibi. ama sattığım fiyata bir daha böyle bir motor alamam heralde. Ne yapsam bilmiyorum..

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    ya er6inbay kafam sahiden çok karışık. Hadi şehirler arası 2 kişi olduğumuz için çok yaktı diyelim. Şehir içinde tek kişi çok sakin kullanmama rağmen 7 litre civarı yakıyor. Ya aslında motorun bi kabahatı yok. Böyle müthiş performanslı 72 beygirlik bir motorun böyle yakması az bile ama benim alırkenki beklentilerim biraz fazlaydı sanırım.
    şimdi benim motor için de biriyle anlaştım gibi. ama sattığım fiyata bir daha böyle bir motor alamam heralde. Ne yapsam bilmiyorum..
    yalnız değilsin enginer şehir içinde 180 km de ışık yakıyorum her türlü kullnımı ve yöntemi denedim buji değiştim hava filtresini temizlettim ama ancak uzun yolda denilen değerlere ulaşabildim oda hatırladıgım kadarı ile 240 km civarı ışık yaktı şehiriçi kullnımda benim motor için 4 silindrilerden bi farkını göremiyorum ama yinede çok memnunum
    İki kişinin bindiği motor değildir.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Vallahi bir er6 f de ben arıyorum bende cbf 250 var bankadanda kredi çektim alacağım diye olmadı param şu anda bankada sizinde aklınızda olsunda takasa giden olursa kawasaki er 6f alacağım beni bilgilendirirseniz sevinirim Saygılar.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    er6
    Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız değilsin enginer şehir içinde 180 km de ışık yakıyorum her türlü kullnımı ve yöntemi denedim buji değiştim hava filtresini temizlettim ama ancak uzun yolda denilen değerlere ulaşabildim oda hatırladıgım kadarı ile 240 km civarı ışık yaktı şehiriçi kullnımda benim motor için 4 silindrilerden bi farkını göremiyorum ama yinede çok memnunum

biz heralde er6 kullanıp da fazla yakıt tüketen şanssız azınlıktanız Valla ben de motordan çok memnunum ama bu yaz çok gezmeyi planlıyorum nasipse. Ve 1 litre bile az yaksa benim için kar Bi de uzun yolda beni biraz zorladı. Omuzlarım ve boynum biraz tutuldu oturuş pozisyonundan dolayı. Ama şehir içinde kısa mesafelerde çok artistik bi oturuşu var onu da söyleyim

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi bir er6 f de ben arıyorum bende cbf 250 var bankadanda kredi çektim alacağım diye olmadı param şu anda bankada sizinde aklınızda olsunda takasa giden olursa kawasaki er 6f alacağım beni bilgilendirirseniz sevinirim Saygılar.
    hocam valla benim motor bedavaya gitmek üzere alacak olan eleman vazgeçerse söylerim sana

Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    biz heralde er6 kullanıp da fazla yakıt tüketen şanssız azınlıktanız Valla ben de motordan çok memnunum ama bu yaz çok gezmeyi planlıyorum nasipse. Ve 1 litre bile az yaksa benim için kar Bi de uzun yolda beni biraz zorladı. Omuzlarım ve boynum biraz tutuldu oturuş pozisyonundan dolayı. Ama şehir içinde kısa mesafelerde çok artistik bi oturuşu var onu da söyleyim
    şehir içinde ata biner gibiyiz hocam o kadar artist fakat uzun yolda rüzgardan dolayı tankın üstüne yatınca şu mobiletlerin üstüne uzanıp 150 km yapan tipler gbi oluyoruz aynı

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER

hocam valla benim motor bedavaya gitmek üzere alacak olan eleman vazgeçerse söylerim sana
    abi ben sırf rahat edememe yüzünden gidonu değiştirdim, ve şimdi çok daha rahatım motorun üstünde, gidon yükseltme aparatları var, onlara bi bakarsan onlarda işini çok görebilir...
    hatta eski sayfalarda vardı benim koyduğum resimler, onları gerçekten tavsiye ederim...

tüketim konusuna gelince, ben motorumla şehir içinde 250 km den aşaağı daha hiç yanmadı ışık, uzun yolda bide 340 km yapmışlığım vardır,
    yani bi türlü anlayamadım bu işi, herkese göre farklı mı yakıyo acaba,
    birde alacağınız motor ise değişikliği olmıyacak, kötüsü tek silindir ve şu ankinden daha fazla titreşim, artı sürüş pozisyonuda çok değişmiyecek,

yani bilememdim işte
    ne olursa hayırlısı olsun...
    habe habe

Motosikleti
    freedom200 & Kawasaki er5
    Herkese merhabalar
    Ben z750 ile er6f arasında kararsızım. Biliyorum ikisi çok farklı tarz motorlar. Dikkatimi çeken şu oldu; Z750 için normal kullanımda 5-6 litre yaktığı söyleniyor. Hem de bu motor 4 silindir 110hp. Siz de ER6 için 7 litre yaktığını söylüyorsunuz. Bu nasıl iş?

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Alıntı Trakonya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar
    Ben z750 ile er6f arasında kararsızım. Biliyorum ikisi çok farklı tarz motorlar. Dikkatimi çeken şu oldu; Z750 için normal kullanımda 5-6 litre yaktığı söyleniyor. Hem de bu motor 4 silindir 110hp. Siz de ER6 için 7 litre yaktığını söylüyorsunuz. Bu nasıl iş?
    ben daha hayatta 7 lt yakmadım er6 ile, en zorlu kullanımda bile o kadar yakmadım...
    5 lt max bu motorun yakacağı, yani ben öyle yakıyorum...
    habe habe

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vallahi şaşırdım arkadaşlar, benim 4 silindir makine ortalama 8 litre yakıyor.

Bu arada Kawasaki'nin fiyatlar fena değil bu aralar:

2008 ER6-N : 14,100 TL
    2008 ER6-F : 14,800 TL

2008 ER6-N ABS : 15,000 TL
    2008 ER6-F ABS : 15,700 TL

2009 ER6-N : 15,150 TL
    2009 ER6-F : 16,100 TL

2009 ER6-N ABS : 16,300 TL
    2009 ER6-F ABS : 17,250 TL

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Trakonya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar
    7 Litre yakan iki kişi sayfaları geriye doğru araştırın en az 4,5 en fazla da 6 litre bunuda ortalama alsan 5 bilemedin 5,5lt yapar birde bizim makineler enjeksiyonlu z750 ler karbüratörlü yaniher halükarda bizim makineler daha az yakar.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Arkadaşlar selam. Biraz yumurta kapıya dayanınca yazıyorum ama umarım cevap veren çıkar. Yarın hayırlısıyla bir Er6N alıyorum. Motoru Bostancı tarafında alıcam ve almadan önce bir servise göstermek istiyorum (motor 12bin'de ve temiz ama usulen..) O taraflarda hangi servise göstermeliyim sizce? Gideceğim yer Bostancı taraflarında. Yanlış hatırlamıyosam orada Kozyatağı Vergi Dairesi vardı orda. BMW, Mini servisi falan..
    Oralara yakın bir servis tavsiye edebilir misiniz? Bir de maps.google.com da bulmama yardımcı olursanız Allah tuttuğunuzu altın etsin =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    anadolu yakasında maalesf tek yetkili servis z-moto oda kartalda ben ziverbeyde menderes ustaya götüryorum genelde ama oda bostancıya 4-5 km uzak.

Motosikleti
    anadolu yakasında maalesf tek yetkili servis z-moto oda kartalda ben ziverbeyde menderes ustaya götüryorum genelde ama oda bostancıya 4-5 km uzak.
    yetkili olmasa da olur. hani şöle bi açsın baksın, balatasına osuna busuna. en azından benim gözümden kaçmış olabilecek bişeyleri farkeder.. Hem de karşıda bi usta tanımış olurum =) Menderes Usta kimdir necidir? dükkanının adı nedir acaba? =)

Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    eğer daha yakınını bulamassan

http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapFo...95998&cy=93498

RSV motor menderes usta

Telefon-1 0 536 557 22 93
    Telefon-2 0 216 550 72 72

EĞİTİM MAH. MURATPAŞA CAD 2. AÇIKGÖZ SK.NO:34 HASANPAŞA / KADIÖY

Motosikleti
    sametrix çok çok teşekkür ederim. çok yardımcı oldun.. Arkadaşı ikna edeyim de oraya gidelim o zaman.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yetkili olmasa da olur. hani şöle bi açsın baksın, balatasına osuna busuna. en azından benim gözümden kaçmış olabilecek bişeyleri farkeder.. Hem de karşıda bi usta tanımış olurum =) Menderes Usta kimdir necidir? dükkanının adı nedir acaba? =)

Benim motorumu götürdüğüm ustam var, hatta siteden bir arkadaşıma daha yardımcı olmuştu motor alırken. Yeri de Küçükyalı'da; Bostancı'ya da yakın.
    A2 Motor - Mustafa Usta. Sen ne taraftan geleceksin?

Motosikleti
    er6
    abi ben sırf rahat edememe yüzünden gidonu değiştirdim, ve şimdi çok daha rahatım motorun üstünde, gidon yükseltme aparatları var, onlara bi bakarsan onlarda işini çok görebilir...
    hatta eski sayfalarda vardı benim koyduğum resimler, onları gerçekten tavsiye ederim...

tüketim konusuna gelince, ben motorumla şehir içinde 250 km den aşaağı daha hiç yanmadı ışık, uzun yolda bide 340 km yapmışlığım vardır,
    yani bi türlü anlayamadım bu işi, herkese göre farklı mı yakıyo acaba,
    birde alacağınız motor ise değişikliği olmıyacak, kötüsü tek silindir ve şu ankinden daha fazla titreşim, artı sürüş pozisyonuda çok değişmiyecek,

yani bilememdim işte
    ne olursa hayırlısı olsun...
    er6inbay valla böyle düşük değerlere nasıl ulaşıyosunuz bilmiyorum. Herşeyi denedim. Yine de olmadı.
    Ama şunu da söyleyim. Aracımı 10 bin bakımına götürmeden önce (geçen sene) iki kişi ile çıktığım yolculukta 338 km yaptığımı hatırlıyorum. Ama bu son gezi de nedense böyle yüksek bir değere ulaştım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler