Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
ismail tamer resim vs bilgilerini paylasirsan sevinirim ayrica eski kasayida kullanmis birisi olarak ben sifir almayi dusunmedigim icin baska modeller dusunuyorum ama yeni f herzaman 1 numara
Reklamlar
-
Fuarda yeni kasası çıktığı ve ÖTV indirimi uygulandığı için, mevcut kasa da bayağı bir indirime gitmiş Kawasaki.
ER6-N : 12,500 TL
ER6-F : 13,500 TL
Almayı düşünen arkadaşlar varsa kaçırmasın bence. Bu fiyata 650' lik "0" motosiklet bedava.
-
er6n çıkarması yapıcaktım bende yaww nexus 500 ten vazgeçmiştim ki caktılar bana 106yı motoru satmak için ellerinden geleni yaptılar sonunda mağlup oldum .......
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Fuarda yeni kasası çıktığı ve ÖTV indirimi uygulandığı için, mevcut kasa da bayağı bir indirime gitmiş Kawasaki.
Almayı düşünen arkadaşlar varsa kaçırmasın bence. Bu fiyata 650' lik "0" motosiklet bedava.
hemen fazeri satıyorum ve bir tane kawa alıyorum
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
standa hem 2008 hem 2009 lar vardı.sanırım 2008 modelleri stok tüketmek için bu fiyattan veriyor olmalılar.2009 modelleride bu fiyatdansa kimse durmasın
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
gerçekten çok güzel fırsat , tabii bu ikinci el piyasasını bayağı bi sarsacaktır...
-
melcor09 adlı üyeden alıntı
hemen fazeri satıyorum ve bir tane kawa alıyorum
Asıl problem motorunu satabilmek şu anda, 2. el piyasası çok kötü.
sametrix adlı üyeden alıntı
standa hem 2008 hem 2009 lar vardı.sanırım 2008 modelleri stok tüketmek için bu fiyattan veriyor olmalılar.2009 modelleride bu fiyatdansa kimse durmasın
Kimse durmaz zaten o zaman
-
bu nası bi fiyat, way kine way, artık haytta satamayız motoru
de sıfır alacaklar için iyi bir fırsat...keşke motorum olmasaydıda sıfırını alsaydım şimdi
-
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
bu nası bi fiyat, way kine way, artık haytta satamayız motoru
de sıfır alacaklar için iyi bir fırsat...keşke motorum olmasaydıda sıfırını alsaydım şimdi
2009 N değil ama F serisi hakkaten bu fiyata kaçmazdı ikinci el fazer fiyatına yeni tasaramıyla fazer kadar güzel olmuş bir motor umarım fırsatı değerlendiren olmuştur.
-
çok sevdiğim ER6 f'imi arazi sevdası yüzünden satılığa çıkardım :(
ilgilenenlere duyurulur...
-
enginer6 adlı üyeden alıntı
çok sevdiğim ER6 f'imi arazi sevdası yüzünden satılığa çıkardım :(
ilgilenenlere duyurulur...
satıp 2009 alıcan dimi hehehehe
-
Bu fuardaki ER6N'in 2008 modelinin fiyatını görünce ciğerime oturdu.İş problemi sebebiyle motorsuz kalmamak adına 250'lik scooter aldım,eğer durumlar iyi olsaydı ER6N'i kesinlikle laçırmazdım.Kullanıcı olarak sizin görüşlerinizde çok önemli tabi ve benim kanaatim bu motor marjinal faydayı sağlayan yegane 650'lik naked olarak görüyorum.İnşallah ileride alırız artık.Hoş aklımda birazda Versys var ama bakıcaz bakalım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Bu fuardaki ER6N'in 2008 modelinin fiyatını görünce ciğerime oturdu.İş problemi sebebiyle motorsuz kalmamak adına 250'lik scooter aldım,eğer durumlar iyi olsaydı ER6N'i kesinlikle laçırmazdım.Kullanıcı olarak sizin görüşlerinizde çok önemli tabi ve benim kanaatim bu motor marjinal faydayı sağlayan yegane 650'lik naked olarak görüyorum.İnşallah ileride alırız artık.Hoş aklımda birazda Versys var ama bakıcaz bakalım
.
oğuz abi bence turkiye şartlarına en uygun motorlardan biri er6 serisi versys ayrı bi güzel ben önceki F serisini beğenmiyodum yeni F ler hakakten adamın içine oturyor bakarken.
-
sametrix adlı üyeden alıntı
satıp 2009 alıcan dimi hehehehe
çaktırma sametrix, bu fiyatlara bu motor kaçmaz
şaka bi yana enduro tarzı bişeyler istiyorum artık. Yollar beni kesmiyor..
-
enginer6 adlı üyeden alıntı
çaktırma sametrix, bu fiyatlara bu motor kaçmaz
şaka bi yana enduro tarzı bişeyler istiyorum artık. Yollar beni kesmiyor..
Hocam motosikletin fotosu varmı ne kadar fiyatları
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
abi sök ön çamurluğu, tak bir gaga, tak bi enduro lastiği al sana canavar gibi enduro olmaz mı...
-
bu nası bi fiyat, way kine way, artık hayatta satamayız motoru
Fiyatlara bakar mısın?
http://www.sahibinden.com/1_haftalig...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/_satilik_k...XQQdisplayitem
abi sök ön çamurluğu, tak bir gaga, tak bi enduro lastiği al sana canavar gibi enduro
olmaz mı...
Şöyle bir düşündüm sen söyleyince acaba diye ama, en başta amortisörler uygun değil, motor alçak ve ağır. Bir de enduro için biraz narin, 2 günde dağılır.
-
geç yaptılar indirimi yoksa bu fiyata sıfır bir n alınırdı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
bugun iş çıkışı z-moto ya gitim meraktan fiyatlar eski kasalar için geçerli yeni er6f 17500 biline 13500 olsa bi yolunu bulur atlardım.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler