Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Aralık 2008, 19:49
adanaya ne zaman gidiyosunuz acep, belki bende gelirim, bende adanalı sayılırım, daha yeni geldim adanadan, benimde motorla gitme planlarım varda, o yüzden sorayım dedim...
Reklamlar
-
14 Aralık 2008, 20:23
mart nisan mayıs bahar aylarından birisinde benim için kesin bi tarih yok ama uyarsa tarihler geçerken seni alırım ankaradan :D
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
15 Aralık 2008, 00:14
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
adanaya ne zaman gidiyosunuz acep, belki bende gelirim, bende adanalı sayılırım, daha yeni geldim adanadan, benimde motorla gitme planlarım varda, o yüzden sorayım dedim...
sametrix adlı üyeden alıntı
mart nisan mayıs bahar aylarından birisinde benim için kesin bi tarih yok ama uyarsa tarihler geçerken seni alırım ankaradan :D
arkadaşlar geleceğiniz zaman bizim mt ye yazın haberimiz olursa ilgileniriz
kendinize iyi bakın cümleten selamlar
-
15 Aralık 2008, 13:03
umarım zamanlar uyarda yaparız güzel birşeyler...
-
18 Aralık 2008, 14:34
Merhaba arkadaşlar size sormak istedigim Ben Er-6 almak istesem ortalama piyasa fiyatı ne kadar size danışmak istedim Gözlemledigim kadarı ile 9.000,9.500 Gbi fiyatlarda degişiyor Yedek parça sıkıntısı varmıdır (İstda yaşadıgımı göz önünde bulundurursak) Etrafımda bi arkadasımda var bu makineden çokta memnun Ancak Cbf500 falan derken aşşa yukarı aynı Fiyat oldugunu ama bu makinenin daha Hoş daha verimli Güçlü ve belki bana Göre küçük makine olabilir diye Düşünüyorum..
Boyum 1.88 kilo 72 ancak zayıf yapılıyım Altımda kçk dururmu acba..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
18 Aralık 2008, 16:36
omerdusmez adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar size sormak istedigim Ben Er-6 almak istesem ortalama piyasa fiyatı ne kadar size danışmak istedim Gözlemledigim kadarı ile 9.000,9.500 Gbi fiyatlarda degişiyor Yedek parça sıkıntısı varmıdır (İstda yaşadıgımı göz önünde bulundurursak) Etrafımda bi arkadasımda var bu makineden çokta memnun Ancak Cbf500 falan derken aşşa yukarı aynı Fiyat oldugunu ama bu makinenin daha Hoş daha verimli Güçlü ve belki bana Göre küçük makine olabilir diye Düşünüyorum..
Boyum 1.88 kilo 72 ancak zayıf yapılıyım Altımda kçk dururmu acba..
eğer arasında kaldığın model cbf 500 ile er6n ise hiç düşünmden er6 al cbf 500 ün üretimi durdu yeni modelide turkiyeye gelmiyor fiyatarı yaklaşık ama artıları çok fazla naked sınıfında benzerlerine görede daha kalıplı bir makine msela gsr 600 den kafası daha yüksekte
-
18 Aralık 2008, 16:49
Nisan gbi düşünüyorum Yeni sezona bu makine ile girmek istiyiorum bu yazın tadını bu makine ile Çok güzel çıkarıcagıma inanıyorm açıkçası.
Artı makinenin çok az yakktıgını Ögrendim açıkçası Geçen haftaya kadar Er-5 aldım alıcam aldım alıcam Oldum Ybr yi satamadıgım için Alamadım ve Er-5 satıldı gitti bende Er-6 ya göz diktim Ve Nakit stoklamam gerekiyor Galiba fiyatlar Malum =D
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
-
18 Aralık 2008, 17:12
omerdusmez adlı üyeden alıntı
Nisan gbi düşünüyorum Yeni sezona bu makine ile girmek istiyiorum bu yazın tadını bu makine ile Çok güzel çıkarıcagıma inanıyorm açıkçası.
Artı makinenin çok az yakktıgını Ögrendim açıkçası Geçen haftaya kadar Er-5 aldım alıcam aldım alıcam Oldum Ybr yi satamadıgım için Alamadım ve Er-5 satıldı gitti bende Er-6 ya göz diktim Ve Nakit stoklamam gerekiyor Galiba fiyatlar Malum =D
az yakma konusunda kendini fazla motive etme dur kalk trafikte 6 7 litrenin altına düşmen mümkün değil bende 5 litre diye çok beklentiye girdim ama o sadece şehirler arası yollarda yakalanabilcek bi rakammış ama 650 cc motor da o kadar yaksın dimi ?
-
18 Aralık 2008, 17:26
az yakma konusunda kendini fazla motive etme dur kalk trafikte 6 7 litrenin altına düşmen mümkün değil bende 5 litre diye çok beklentiye girdim ama o sadece şehirler arası yollarda yakalanabilcek bi rakammış ama 650 cc motor da o kadar yaksın dimi ?
Yaksın abi napalım Vergisi nasıl bunun 650 cc sonucta Yılda 2 kere ödedigmiz vergilerin Tutarı ne kadar?
-
18 Aralık 2008, 17:30
649 cc oldgundan 250 cc-650 cc aralığında verrgisi oda 2009 da 159 ytl gözküyor ama tam emin değilim.
-
30 Aralık 2008, 15:30
Merhaba,
Acaba 1,85 boy için çok zor bir makina mıdır?
-
31 Aralık 2008, 15:15
mr.evros adlı üyeden alıntı
Merhaba,
ne gibi bir zorluk, benim boy 1.78 hiç zorluk çekmiyorum.
-
31 Aralık 2008, 16:40
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
ne gibi bir zorluk, benim boy 1.78 hiç zorluk çekmiyorum.
bende 1.80 im bendede bi sorun yok ara sıra vites değiştireyim derken bacağıma giren krampları saymazsak bi sorun olacağını sanmıyorum...
-
31 Aralık 2008, 16:41
mr.evros adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Hiç bi zorluğu olmaz arkadaşım bende 1.76 yım gayet normal. 1.85 içinde cok farklı duracagını sanmıyorum. Bence sen estetiğe takılma o motor seni boyda da kiloda da hertürlü kaldırır.
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
heh işte budur abi ya
ben de sadece ben 7 litre civarında yakıyorum diyodum. trafikte sahiden bu değerlere kadar çıkıyor ancak; şehirlerarası yolda iki kişi ile 100 km de 3.8 litre yaktım. tabii ortalama hız 90-100 civarıydı.
bu arada ben de 1.80'im hiç bir zorluk çekmiyorum.
-
Eyvallah arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
-
enginer6 adlı üyeden alıntı
heh işte budur abi ya
ben de sadece ben 7 litre civarında yakıyorum diyodum. trafikte sahiden bu değerlere kadar çıkıyor ancak; şehirlerarası yolda iki kişi ile 100 km de 3.8 litre yaktım. tabii ortalama hız 90-100 civarıydı.
bu arada ben de 1.80'im hiç bir zorluk çekmiyorum.
ben ne yaptıysam işden eve evden işe gittiğim sürekli dur kalk olan trafikte daha aşağısını göremedim sanırım bizim gittiğimiz yola bağlı bi durum gaz feren gaz fren derken akıyor benzin duman oluyor.
-
-
Er6-f Siyah 2007 Veya 2008 Ikinci El Arıyorum.
Başlığı Buraya Açtım Kusura Bakmayın,olaylar Burda Dönüyo)
-
arkadaslar bende 18binde siyah 2006 model er6-n motorumu satıyorum sahibinden,de ilanım war ilgilenenler için ilan nosu (11289717)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler