Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
ottoman87 adlı üyeden alıntı
er 6n i bornovada bi büfenin önünde gördüm görmez olaydım
yaradan neler yaratmış diye düşündüm çok farklı bir havası var sahibi biraz tatsız bi arkadaştı konuşmadım yalnız ikinci elde baya bir değer kaybediyor bunun sebebi nedir
bence sebebi spekülasyondan başka birşey değildir. Motordan veya piyasadan anlamayan herkes "kawasaki alıcaksan servis ve yedek parçayı unut" diye ezberden konuşuyor. Bu nedenle ikinci el fiyatı düşüyor bence. Eskiden kawasaki yedek parçası gerçekten zor bulunuyordu ama uzun yıllardır Kawasaki de diğer motor distribütörleri ile aynı kalitede hizmet veriyor.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Reklamlar
-
ketchup adlı üyeden alıntı
bence sebebi spekülasyondan başka birşey değildir. Motordan veya piyasadan anlamayan herkes "kawasaki alıcaksan servis ve yedek parçayı unut" diye ezberden konuşuyor. Bu nedenle ikinci el fiyatı düşüyor bence. Eskiden kawasaki yedek parçası gerçekten zor bulunuyordu ama uzun yıllardır Kawasaki de diğer motor distribütörleri ile aynı kalitede hizmet veriyor.
hocam bilmiyom kawasaki hiç kullandın mı ama hala öyle maalesef. ama bu kawasaki almak için bi engel değil bence , mesela ben motosikletin bütün parçalarını yurtdışından getiriyorum , hem daha ucuza geliyor hem güvenli hem de çabuk elinde oluyor. servis konusunda ise kendi ustanı bulunca sorun kalmaz zaten. ikinci elde değer kaybetme olayı bütün motosikletler için geçerli türkiyede maalesef , herkesde bi sıfır alma sevdası var. avrupa da bi çok kişi eski motosikletleri kullanıyolar tabii bunda parça sıkıntısı çekmemeleri önemli bi etken...
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
hocam bilmiyom kawasaki hiç kullandın mı ama hala öyle maalesef. ama bu kawasaki almak için bi engel değil bence , mesela ben motosikletin bütün parçalarını yurtdışından getiriyorum , hem daha ucuza geliyor hem güvenli hem de çabuk elinde oluyor. servis konusunda ise kendi ustanı bulunca sorun kalmaz zaten. ikinci elde değer kaybetme olayı bütün motosikletler için geçerli türkiyede maalesef , herkesde bi sıfır alma sevdası var. avrupa da bi çok kişi eski motosikletleri kullanıyolar tabii bunda parça sıkıntısı çekmemeleri önemli bi etken...
Parçaları aldığınız, sipariş ettiğiniz siteyi öğrenebilir miyim?
Türkiye'de ciddi bir parça sıkıntısı olduğunu bir arkadaşım da söylüyordu da açıkcası dışarıdaki parça fiyatlarını biraz merak ettim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
mhyen adlı üyeden alıntı
Parçaları aldığınız, sipariş ettiğiniz siteyi öğrenebilir miyim?
Türkiye'de ciddi bir parça sıkıntısı olduğunu bir arkadaşım da söylüyordu da açıkcası dışarıdaki parça fiyatlarını biraz merak ettim
hocam özelden yollayayım sonra buraya yazınca reklam içerikli diye mesaj siliyolar , neyin reklamını yapıyosam artıkın
-
Teşekkürler ilginiz için hocam.Şöyle biraz inceledim de siteleri.Eğer dışarıda bu fiyattansa Z-Moto'da nedir bu parçalar(olduğu kadarı) düşünmek bile istemiyorum
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu tarz meselesidir. Ben naked severim başkası SS v.s..
evet özer bende nakedçiyim
ama f daha hoş geldi bana, hani göz zevki deriz ya.oda insandan insana değişir
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
hocam özelden yollayayım sonra buraya yazınca reklam içerikli diye mesaj siliyolar , neyin reklamını yapıyosam artıkın
sy SilentScream banada sitenin adresini iletebilirmisin?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar bu parça fiyatları ve parça temini konusunda ezber konuşmamak lazım.
Ben şimdi z motoru aklamıyacağım korumıyacağım.
Ancak her marka da böyle şeyler yaşanıyor, benim önceki motorum honda'ydı onlarında her parça ellerinde yoktu ama bir tarih veriyorlardı (2 hafta kadardı sanırım) o tarihte geliyordu parça bu da ayrı bir güzellik.
Parça fiyatları yüksek demiş arkadaşlar, bunu da diğerleri ile kıyaslamak lazım en basit bir örnek vereyim, tanıdığım bir servise S&T kanuni Gt 250 R sağ yana yatmış getirmişler servise 2,800 YTL exper rapor çıkardı sadece egzoz 1400 YTL + KDV ben şimdi bu motorla bizim motorları kıyaslıyınca fiyatları çok da yüksek bulmuyorum.
İnşallah kimselere parça lazım olmaz, kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Mikrop adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu parça fiyatları ve parça temini konusunda ezber konuşmamak lazım.
Ben şimdi z motoru aklamıyacağım korumıyacağım.
Ancak her marka da böyle şeyler yaşanıyor, benim önceki motorum honda'ydı onlarında her parça ellerinde yoktu ama bir tarih veriyorlardı (2 hafta kadardı sanırım) o tarihte geliyordu parça bu da ayrı bir güzellik.
Parça fiyatları yüksek demiş arkadaşlar, bunu da diğerleri ile kıyaslamak lazım en basit bir örnek vereyim, tanıdığım bir servise S&T kanuni Gt 250 R sağ yana yatmış getirmişler servise 2,800 YTL exper rapor çıkardı sadece egzoz 1400 YTL + KDV ben şimdi bu motorla bizim motorları kıyaslıyınca fiyatları çok da yüksek bulmuyorum.
İnşallah kimselere parça lazım olmaz, kazasız belasız sürüşler dilerim.
haklısın
-
DISTORTEDMAN adlı üyeden alıntı
ER6-F de görünüşü, teknik verileri vs. dışında en çok hoşuma giden şeyde depo yanındaki grenajların dizlerimi bir parça gizlemesi idi. Tamamını kapatmıyor ama hiç olmamasından iyidir. Tabi bunu kullananlara sormak gerek ama sanırım spoiler etkisi yaparak dizlere gelen rüzgarı biraz engelleyebilir. ER6-F sahibi arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Arkadaşlar bu mesajımla ilgili fikirlerinizi bekliyorum ???
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
-
04 Kasım 2008, 18:49
DISTORTEDMAN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu mesajımla ilgili fikirlerinizi bekliyorum ???
Kesinlikle haklısın diyorum. Çok azaltmasa da grenajın dizlere gelen rüzgar konusunda da bir etkisi olduğu net diye düşünüyorum...
[COLOR="RoyalBlue"][B]Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.[/B][/COLOR]
-
04 Kasım 2008, 21:29
arkadaşlar bildiğiniz temiz er6f yada er6n varsa haber verirseniz sevinirim.eyer keseme uyarsa ve kesinlikle temiz problemsiz olması şartı ile almak niyetindeyim
-
04 Kasım 2008, 22:06
-
05 Kasım 2008, 09:20
Gnusher adlı üyeden alıntı
ahaha.er-6n var abi.30000de.2006.sarı.Ben ayarladım kendime son anda bişey çıktı alamadım. Hatta kaporam kaldı. Onuda indirttirriz hem param kalmamış olur. Motor İçelde. Elcik ısıtma, ön cam, kapa çanta var. Ahhhh ahhhh.
Sahibindende var, valla linki açıp göndermeye üşendim. Şöyle yazıyor:GÖRÜLMEĞE DEĞER. Kaç defa gittim oturdum çalıştırdım sağını solunu kurcaladım..Alırsan bi kaç turluğuna alırım yoksa çok fena gözüm kalacak
Makinenin lastiklerini hiç değiştirmemişler lastik lazım
sagol alp
km si çok fazla, 2006 daha az kmler daha uygun fiyata.daha önce sahibindende inceledim o makinayı
-
05 Kasım 2008, 10:11
cam güzel olmuş silenta sessiz boru, nası bari rüzgar durumları...
bu arada 3 er6n dede cam var artık, bizim ekipteki
-
05 Kasım 2008, 10:14
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
cam güzel olmuş silenta sessiz boru, nası bari rüzgar durumları...
bu arada 3 er6n dede cam var artık, bizim ekipteki
ufak da olsa titriyo cam , belki iyi sıkamadım vidalarını felan tekrar bakacam , tam yatınca rüzgardan tamamen korunuyosun güzel oldu
-
05 Kasım 2008, 11:13
demirgursel adlı üyeden alıntı
sagol alp
km si çok fazla, 2006 daha az kmler daha uygun fiyata.daha önce sahibindende inceledim o makinayı
Gürselim ne iş Sen ciddi ciddi tekrar Kawasaki alacan, hadi hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bulursun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
05 Kasım 2008, 21:27
Beyler sanırım bende yakında bir kawasaki alıcam.Niyetim sıfır bir er6f almak.
Özelikle şu resimdeki kawasakiye hasta oldum.Yalnız merak ettiğim bu yan çantalarla birlikte bir artçı arkaya oturabilir mi?Biraz Artçıyı rahatsız edecekmiş gibi geldi bana.
Er 6n ile er 6f arasında görüntü dışında bir farklılık var mı?Bana naked pek hoş gözükmedi.Zaten yüksek hızlarda rüzgar rahatsız eder gibi geliyo.Gerçi ön cam takanlar da var ancak siz hangisini tavsiye edersiniz?Oturuş pozisyonu olarak uzun yol için uygun mu?Gidon yüksekliği sanki bana sporla touring arasındaymış gibi geldi.
Birde anlamadığım bir konu var.Bu kadar 600 cc'lik motor arasında diğerlerine göre sıfırında 5.000 Ytl gibi daha uygun fiyatı var.Hem de yakıt tüketimi konusunda diğerlerinden daha uygun galiba.Videolarını izlediğimde rahatlıkla 200 km hızın üzerine çıkabildiğini gördüm.Yine bir videosunda virajlı yollarda yüksek hızlarda virajlara çok iyi yattığını gördüm.Diğer 600 cc'lerden bir eksiği yok gibi görünüyo.Bu fiyata bu kalite ortalık er6'lardan geçilmemesi lazım.Ancak piyasada pek fazla göremiyorum.Daha çok v-Strom,Fazer,cbf 600'ler geziniyo ortalıklarda.Ya da bana denk gelmedi.Heralde 4 silindir sevdası ağır basıyo.Yoksa diğer 600 cc'lere göre bilmediğimiz bir dezavantajı mı vardır anlayamadım doğrusu.
-
05 Kasım 2008, 23:24
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Gürselim ne iş
Sen ciddi ciddi tekrar Kawasaki alacan, hadi hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bulursun
umarım muzafferim
kingman30 adlı üyeden alıntı
Beyler sanırım bende yakında bir kawasaki alıcam.Niyetim sıfır bir er6f almak.
Özelikle şu resimdeki kawasakiye hasta oldum.Yalnız merak ettiğim bu yan çantalarla birlikte bir artçı arkaya oturabilir mi?Biraz Artçıyı rahatsız edecekmiş gibi geldi bana.
Er 6n ile er 6f arasında görüntü dışında bir farklılık var mı?Bana naked pek hoş gözükmedi.Zaten yüksek hızlarda rüzgar rahatsız eder gibi geliyo.Gerçi ön cam takanlar da var ancak siz hangisini tavsiye edersiniz?Oturuş pozisyonu olarak uzun yol için uygun mu?Gidon yüksekliği sanki bana sporla touring arasındaymış gibi geldi.
Birde anlamadığım bir konu var.Bu kadar 600 cc'lik motor arasında diğerlerine göre sıfırında 5.000 Ytl gibi daha uygun fiyatı var.Hem de yakıt tüketimi konusunda diğerlerinden daha uygun galiba.Videolarını izlediğimde rahatlıkla 200 km hızın üzerine çıkabildiğini gördüm.Yine bir videosunda virajlı yollarda yüksek hızlarda virajlara çok iyi yattığını gördüm.Diğer 600 cc'lerden bir eksiği yok gibi görünüyo.Bu fiyata bu kalite ortalık er6'lardan geçilmemesi lazım.Ancak piyasada pek fazla göremiyorum.Daha çok v-Strom,Fazer,cbf 600'ler geziniyo ortalıklarda.Ya da bana denk gelmedi.Heralde 4 silindir sevdası ağır basıyo.Yoksa diğer 600 cc'lere göre bilmediğimiz bir dezavantajı mı vardır anlayamadım doğrusu.
diğerleri 4 er6f çift hocam, dolayısıyla diğerlerinin sesini vermez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler