ER6lara 2 gündür yoğun bir şekilde bakıyorum, Motosikletim olan YBR250 yi değiştirmek istiyorum, XT660X, ER6f, ER6N ile takas yapmak isteyen olursa bana 532 674 40 67 den ltf ulaşsın. Tşkler.
ER6lara 2 gündür yoğun bir şekilde bakıyorum, Motosikletim olan YBR250 yi değiştirmek istiyorum, XT660X, ER6f, ER6N ile takas yapmak isteyen olursa bana 532 674 40 67 den ltf ulaşsın. Tşkler.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Evet bu topic i baştan sona okudum benimde bir ER6f olsun artık diyorum Fazer 600 lük düşünüyordum ama artık bu,bu,bu nasip artık tabiki ilk önce benim cbf 250 yolgezer imi satmam lazım satar satmaz diyeceğimki artık bende er6 cıyım saygılar
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar elinde er6 türkçe kullanma kılavuzu olan var mı? nerden bulabilriz
Arkadaşlar sizlerinde ER6-F'de artçı ile yolculuk hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim acaba ???
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Ağustos ayında samsun- kastamonu-bartın-amasra-----sinop-- üzerinden tekrar samsun'a rotası olan bie gezi yaptım.1200 km.Sürekli artçı ile beraber, artçı için rahat olduğu söylenemez. Bir zaman sonra kaba etlerin ağrımaya başlıyor,artçımın şikayeti buydu.Geçen sene cbf600 ün arkasında 2500 km lik bir artçılık maceram oldu.er6 f e göre biraz daha rahat, zaman zaman Bmw 1200 GS artçısı da oldum en rahatı Bmw saydığım motorlar içinde..
Velhasıl ER6 f sık molalarla ve artçının altına yumuşak bir süngerden minder ile konforlu hale getirilebilir..
artçının tek sorunu budur, uzun yolda kaba eti ağrıması, ama onun için de güzel seleler mevcut biraz tuzlu ama mevcut,artı birde konfor kılıflarıda mevcut, bunlardan en bilineni corbin, www.corbin.com, diğeride bagster http://www.bagster.com/en/ , ikiside başarılı hiç birisini kullanma fırsatım olmadı..
Teşekkür ederim arkadaşlar. Tam tahmin ettiğim gibi cevaplar geldi. Zaten v-strom ile ER6-F arasında kalmıştım. Hem boyum uzun, hem artçıyla yoğun olarak kullanıcam. Sanırım v-strom'u tercih etcem...
valla benim artçım bozuk satıhlara biraz hızlı girdimde çok sarstığını söylüyo. O beni de rahatsız ediyo gerçekten. Bazen havalanıyorum motorun üstünden. Bundan önceki motorumun kros olmasının verdiği bir şeydir belki bu. ama bu sarsıntıya neden olan sert süspansiyonlar yüksek hızda müthiş bir stabilizasyon ve yol tutuş sağlıyor.
aynen öyle maalesef sordum türkçe olmadığını söylediler... bi çevirmenin maliyetinden kaçmaları çok enteresan gerçekten... aslında bunu kawasaki motors'a bir maille bildirmek lazım.
Sağol enginer6, bende alırsam crosstan geçmiş olacağım Ancak merak ettiğim uzun yolda oluşan popo kramplarıydı. V-stromu herkes övüyor sürücü ve artçı sele konforu olarak. Benzer şeyi ER-6 lar için de söyleyemeyiz değilmi? En azından seleye bakınca öyle rahat gözükmüyo uzun mesafeler için ???
distortedman,
valla en fazla gittiğim yol 180 km idi. onda da 100 km gidip mola vermiştim. dediğin düzeyde bir rahatsızlığım olmadı sele ile ilgili. Ama tahminim V storm selesi nedeniyle değil de, oturuş pozisyonu gereği biraz daha rahattır.
Bu arada bana öyle geliyor ki V Stor senin içine pek sinmiyor gibi er 6'da aklın kalacak gibi haklı olarak
sana bir de motorla ilgili tek şikayetimi söyleyim. 5 bin devir civarında başlayan grenaj zırıltısı... ciddi ciddi sinirimi bozuyo... ama dediğim gibi tek sıkıntım o
er 6n motorum gaz yemiyor düz yolda 5000 deviri gecmeyip yokus yukarı hiç gitmiyor acaba nedendir ?
bencede en kısa zamanda ustanla bir görüşme ayarla motorun için
çok uzun zaman oldu motora binmeyeli, özledim yahu...
habe habe
işlerim yüzünden ilgilenemiyordum pek bugün birde baktımki birde benzin deposunun içi pas tutmus sanki motoru calıstırıp gaz werincede pat pat sesler geliyor motorun ordan umarım önemli bir sey cıkmaz :( en kısa zamanda servisin yolunu tutmak lazım artık. olmadı arıycam onlar gelp alsınlar ....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)