hayırlı olsun güle güle kullan,
çok güzel bir motor aldın,
topcase de çok faideli bişi onu söyliyeyim, bizim motorlara çok yakışmıyo ama genede çok kullanışlı oluyo, sen şimdi ona bide yan çanta aldın mı tutmasın seni kimse
nazar değmesin...
hayırlı olsun güle güle kullan,
çok güzel bir motor aldın,
topcase de çok faideli bişi onu söyliyeyim, bizim motorlara çok yakışmıyo ama genede çok kullanışlı oluyo, sen şimdi ona bide yan çanta aldın mı tutmasın seni kimse
nazar değmesin...
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
arkadaşlar motorum bu aralar soğukken marşa bastığımda calışmıoy ve F1 ışığı yanıyor anca gaz vereek calıştırırsam alıyor bunun nedeni nedir
fi ışığı yanıyor ise bir sorun var demektir, yetkili bir servise götürmen en mantıklısı, bende daha çalışmama gibi bir sorun çıkmadı şu ana kadar...
fi ışığı neden yanar dersen onun da açıklamaları için
http://homepages.slingshot.co.nz/~sh...FI%20Light.pdf
valla bilemiyeceğim ne desem yalan olur, yetkili servise götürmen daha mantıklı...
bu arada er6n ve er6f de kampanya var,
er6n 14 bin f 14800 ytl,
haberiniz olsun ve 2008 model...
z motonun sitesinde fiyat listesinde değişiklik bulunmamaktadır
Oy Oy Oy tadından yenmez bu fiyata yaa.
Ama ilginç olan Z motor değil de neden bir tane bayii bu fiyatı veriyor acaba?
er6inbay, motor sıfır değil aldığımda 8700 idi şimdi 10.000 de gümüş renkli
valla bakalım şimdi bi daha denicem düşük devirli kullanma fazla dedi MT den arkadaşlar onu deniyorum 5000 - 6000 civarı kullanıyorum... inşallah normale döner
hayırlı olsun gokhand çoook sevindim, kazsız belasız kullan inşallah... o camdan bakma sendromu yakında yerini temizlik sendromuna bırakır boyna temizlemek istersin...kendimden biliyorum...1 ay oldu hala elimde bez deli gibi motorun etrafını tavaf ediyorum
....
sahibinden. com da bi eleman 13000 km'e er6 n'i 7.800'e veriyor
kazasız boyasız olduğunu söylüyo.
bu fiyata nasıl verebiliyo sahiden anlamıyorum. heralde çok sıkışmış veya parası bol. ilgilenenlere duyrulur...
arkadaşlar bu arada...
dediğiniz gibi yaptım ve devirli kullandım. (5000 devir civarı)
sonuç: 20 ytl lik benzinle 100 km :( anlayacağınız birşey değişmedi. kilometrede 200 kuruş ve 100 kmde 6 litrenin biraz üstünde tüketim.:(
heralde bi sorun var hava filitresi, buji, sübap ayarı falan vs. bakıma girecek yani motor :(
.
demek son hız 220 he
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
enginer6;
72 hp gücünde bi motosiklet kullanıyosun ve şehir içinde elbette 6 lt civarı yakacak. daha düşük nasıl bi tüketim olabilir ki ?
ben gs500 ile şehirlerarası performanslı kullanımda (R6 ile yanyana gitmeye çalışırken ) 200 km de 50 ytl benzin tüketiyorum. şehir içi de çok rahat km de 20 ykr ye yakın tüketiyorum. kaldı ki benim motorum 500 cc ve 48 hp ve tamamen bakımlı.
açıkçası er6 ya geçsem ve bahsettiğiniz tüketime ulaşsam hiçşikayet etmem güle güle binerim motora
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
er6inbay, nası oluyo ben de anlamadım trafiğe hiç girmiyo musun, kullandığın devir aralığı nedir, kaç devirde vites değiştiriyosun?? şu soruları yanıtlasan da biz de uygulasak
l.sahin ben senin gibi de yapmıyorum işin garibi, çok sakin ara gazsız kullanıyorum benim motorun sanırım bi ayara ihtiyacı var
.
şehir içi , şehir dışı karışık 4.7 lt /100 km yakıyorum , üstelik devirli kullanırım ben , bu motorun 6 lt yakması mümkün değil kesin bi sorun vardır...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)