https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-sorunsuz-426876970/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-sorunsuz-426876970/detay/
Yahu şu tertemiz makineleri 20-21'e veriyorsunuz ya içim gidiyor
RüzgarSa bu ilanı görmüştüm, demek senin makineymiş.
Acil 40bin TL lazım bana Drayke ile senin makineyi almak istiyorum
Motoruma talip var canta ve demiri istemiyor. Canta demirine hala ihtiyaciniz varsa urunun resimlerini atarim degerlendirirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Eyvallah tesekkur ederim kardesim. Aynen bu motoru alabilmek icin 3,4 ay sahibindende yatip kalktim. Sitedeki en temiz motoru kapmistim. Hala taş gibi ... insallah sende hayalindeki makinaya kavusursun en kisa zamanda.
Arkadaslar arka canta tasiyici demirim ve topcasem boşa cikti. Tasiyici demir 2012/2016 modellere uyumlu orjinal ve cok temi urundur.Topcase shad sh45 ve sirt dayamasida var. 2 side satilik ilgilene olursa demir icin 300 canta icin 200 tl dusunuyorum. Sıfır fiyatlari demir 458 tl canta 400 tl gibi motosiklet magazalarinda satilmakta. Demirimin sifirdan farki yok. Cantada ise goze batmayacak ufak tefek cizikler var. Isteyen olursa detayli resimde ekleyebilirim.
2015-2016 er6f elinde az kullanılmış takım değiştirip fazla duran çamurluk ,far bulunduran bana mesaj bırakabilir mi
Arkadaşlar merhaba 2006 model er6n sahibiyim motoruma ön cam siperlik almak istiyorum fakat bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Iyi pazarlar
maalesef yok piyasada yurt dışından alabilirsiniz ebay aliexpress vs
Universal modellere bak aliexpresde
https://i.hizliresim.com/ZE77g0.jpg
Arkadaşlar merhaba. Motorum 2015 model er6f Sol ön taraf pegi kırıldı, bunun 2. Eli yada çıkması nerden bulunur? orjinali çok pahalı.
Er6 kullanıcıları Merhaba
Er6 bakarken nelere dikkat edilmeli . Neler sorun yaratabilir. Vs.
2011 modelde bi motorsiklet 14 15 bin km yazıyosa km geri çekme olayı varmıdır sizce ve nasıl anlarız geri çekildiğini.
sa arkadaşlar 2013 er6f motorum depo kapağından benzin kaçırıyor az benzin olsa dahi biraz kullandıktan sonra depodan ses geliyor kapağı açıncada patlayarak açılıyor sebep ne olabilir daha önce yaşayan oldumu
Bende de var aynı sorun patlama yok ama benzin kokusu oluyor özellikle güneşli havalarda sanırım depo kapağının orada bunu önlemek için bir conta var ve bu eskimiş onu değiştirmek lazım
selam arkadaşlar bende aranıza katıldım. katılmadan önce er6 yı alma kararımdan sonra yorumlarınız bana çok yardımcı oldu hepinize teşekkür ediyorum ancak şunu fark ettim 2012 ve öncesi kullanıcılar gerçekten kendi aralarında güçlü bir bağ oluşturmuş şuan o bağı göremiyorum yorumlar cevapsız kalıyor. umarım bu durum eskiye döner hepinize bol yanlamalı kazasız günler diliyorum
Benzin akıtması adilaksoy unda dediği gibi contadandır. Patlamaya gelirsek 1 kere yaşadım benzin ışığım yanmıştı baya bir gittim öyle son damlasına kadar (somurttum) galiba, benzin kapağını açınca kola açarmış gibi ses ve ufak bir pat sesi geldi. Benim aklıma gelen şey şu, sonuna kadar benzini çektiği için vakum yapmış olabilir kapağı açıncada pat. Ama bu söylediğim şeyde kapak contasının sıfır hava kaçırmaması lazım ki benzin akıyo diyosun 😁
Benim pat sesinin bu dediğimden kaynaklandığı yüksek ihtimal ondan sonra böyle bir şeyle karşılaşmadım çünkü benzini okadar somurtmadım
Sahibinden de bi tane ilan var. Siyah er6n Abs li. Önce 24.500 'den açtı ilanı. Sonra 23.000'e düşürdü. Yamaha zam yaptığından mıdır nedir tekrar 28.000'den ilan açmış ve 27.000'e düşürmüş. Ilginc bu yurdum İnsanı ...
Son gelen vergi zamlarindan sonra er6 nin devami olan z650 10215 euro(43.000 tl) olmus. Bu motoru bu fiyata kimler alir merak icindeyim(mutlaka alicisi cikacaktir). Yukarida bahsettiginiz ilan sahibi sifirina zam geldi diyerek fiyatini guncellemistir mutlaka. Acikcasi nakite cok ihtiyaci olmayan motorunu satmaya yanaşmaz suan. 2 ay once 20 binliraya ilan acilan motor suan 25 bin yazilmis durumda.
2. El pazari 25/30 bin arasi oturak gibi gorunuyor. Gercek motor tutkunu insanlarin cebinden daha fazla para cikacak buna uzuluyorum
22 binliraya ilana koydugump 21 e is biter dedigim motoruma 17,18 bin teklif edip pusuda bekleyen ölücülerede iyi oldu oh olsun diye seviniyorum. Ustune bir baskasida takas istiyor, 2013/40 bindeki inazumasini 13 bine sayip benim 2014/20 bin km er6 ma 20bin tl ye fiyat biciyor motorum hala ilanda ve bu tur insanlarla muhattab oluyorum. Adam gibi biri cikipta motoruna talibim demedi. Simdi ayni nitelikteki motoru 25 ten aşagi bulsunlar bakalim. Gerci 2.el motor piyasasida bu sene hareketsizdi. Bu yeni zamlarin 2.eli dahada hareketlendirecegi kanisindayim.
N
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bu hafta aldım motoru. Beklentilerimin çok üstünde çıktı çok şükür. Daha tam tadıyla kullanmadım fakat zamdan etkilenmeden alayım dedim. Honda ve Yamahanın yanında konfor olarak baya başarılı buldum. Ins bundan sonra bol bol resim atarım ve yorumlarımı yazarım ins.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)