Adamın biri iyi bir iş çıkartmış, siz ne dersiniz?
Bence er6 piyasanın en mantıklı motosikletlerinden biri cunku 10.000(ortalama) gibi bi rakama 2006 modelini alabiliyosun be bu paraya alabilecegin hic bir makinanin sunamayacagi seyleri sunuyo sana performans ekonomi şekil vs + ufak makinadan sonra race vs tarzı makinaya gecmeden kesinlikle dogru tercih olacagini dusunuyorum 2 sebepten dolari 1. ekonomik ( 10.000 fiyata yaşı duzgun race almak imkansız ) 2. makina kesinlikle hata kabul ediyo virajda fazla gaz denge kaybı vs hemen duzeltebiliyosun. + selesi kısa oldugu icin sehir ici sıkısık trafikte yaptigin hataları ayagını rahatca yere koyarak kurtarabiliyosun.
özetle
hem gidiyo hem az yakıyo
hem ucuz hem karizma
hem uzun yol hem sehir içi
hem 2. kişi hem 1 kişi
her türlü kullanıma geliyo.
1 senedir er6 kullanıyorum ve kesinlikle cok memnunum sadece artik er6 mı satıp race e gecmenin sırası geldigini dusunuyorum.
Kısmet olursa oda olucak olmazsa er6 ilede mutluyum =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Kesinlikle Scorp'un söylediklerine katılıyorum.
Değil 20000km'lik sürüş tecrübesi, 1000km bile tecrübem yokken ilk motorum ER6-f ve memnunum yaptığım seçimden.
Yalnız ciddi sayılabilecek bir güvenli sürüş eğitimine katıldım. Son saatleri de kendi motorumla yapıldı.
resimler hoş ama sanki göstergenin yeri iyi olmamıs eski yeri gayet uygun sanırsam
yaa bide benim akü sizlere ömür , söktüm ama üzerinde dogru düzgün bir yazı yok acaba bilen warmıdır degerleri ne olmalı (12 v ,? amper v.s v.s )ona göre araştırıcamda ?
ön far çok güzel olmuş, bu herhangi bir far mı yoksa kendimi yapmış çözemedim...
ama bencede göstergenin yeri yanlış...chopper değil ki bu geriden geriden kullanabilesin...büyük ihtimal göstergeye bakmak için yoldan gözünü çok fazla çekmen gerekir...şöyle diyim ben oraya gps koymuştum bir keresinde...inanılmaz rahatsız edici, gözlerle bakamıyosun kafayı eğmek zorunda kalıyosun...
ama far çok şık...
su yukardaki modifiyelinin farı mt03 farı degilmi yawww ???
hah evet mt03 bende nerden tanıyom iyom
aynısını takmış adam..bide göstergeleri taksa idi tam olurdu
Bir modifiye daha var ama bu adamın yaptığı (denyoluk) hiç hoş olmadı o kadar rahat bir oturuş pozizyonunu bozmak için bu kadar emek harcamaya değer mi?
arkadaşlar elimizde er6f için sol grenaj mevcut,düşmeden dolayı cizikler mevcut hiç bir catlak patlak yok sticker sağlam sadece boyanacak o kadar isteyen benmle irtibata gecebilr
selamlar...
lambasını değiştiren hiç oldumu...kolay mıdır zormudur bilen varmıdır...
ve ne alınmasını tavsiye edersiniz...kısa farım patladı da
Evet arkadaslar 1 yıllık er6 sevdan bu gun sona erdi.
artik Turuncu er6 im baskasına ait. Bakalım yaz bitmeden ne nasip olucak bana...
Cok sevdigim motorum nasilda veriverdim seni ellere =(
bune yahu...
bu ybr den sonra er6 alma olayı arkadaşca devam ediyor...
silenta yoksa sen eski ybr yi sagittarius a mı satmıştın
hayırlı olsun güle güle kullan...
yannız bi sorun var...
motorun ruhsat ve anahtar bende onu ne yapcaz
sagittarius insallah gozun gibi bakarsın manifoltu bile parlatırdım ben zamanında ahhh bak burayada koymustum parlak manifolt u =)
Kirlenmis halinide koyiyim bak raslarım bi yerde boyle gormiyim manifoltu =)
Hayirli olsun...
ıslatmakla bitmez
ben yarın aç olurum onu söliim baştan...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)