S.a. arkadaslar avrupa yakasinda 2006 er6f motor yapilacak bildiginiz iyi bir usta var mi?
S.a. arkadaslar avrupa yakasinda 2006 er6f motor yapilacak bildiginiz iyi bir usta var mi?
Selam er6 cılar bende ninja 250r ım satılınca aranıza katılmayı düşünüyorum size bir kaç sorum var?
-Zorunlu sigorta fiyatları biraz yükselmiş sanırım yakınlarda zorunlu sigorta için ne kadar ödediniz?
-Kasko yaptıranlar varsa yıllık ne kadara mal oluyor
-Son olarak f ile n arasında rüzgar açısından çok fark varmı uzun yolda vs n modeli rüzgardan dolayı çok bezdirir mi
Merhaba arkadaşlar 2011 er6f motosikletime çanta demirleri ve çantaları arıyorum elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar olursa bana ılaşabilir 05344623606
Bu arada motorumu satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa verebilirim
kazası belası kusur yok ve hala uzun süre binecek miş gibi ekipman arıyorum eger satarsam nasip olursam mt 09 tracer alacam inşallah
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...25942954/detay
Arkadaşlar soft çanta da olur galiba varsa satan sölerse sevinirim
sigorta 700 800 civarı çıkıyor kasko yapmıyorlar.er6n 170 180 den sonra uzun süre gidemiyorsun rüzgar yoruyor f te sıkıntı yok.
Merhaba arkadaslar. er6f 2006 model sahibiyim (daha yeni sayilir). zincir koruma bulabilecegim bir yer varmidir acaba? nereye soruyorsam 2012+ kasasi icin. hem zincir koruma hemde camurluk olanlari varmis, ama 2006 kasasi eski geliyomus. yardimci olabilecek varsa simdiden tesekkurler.
2016 da sıfır motor aldık 2017 de bu şekil sürülür mü piyasaya be
Artık tamamen ninja 650 olarak piyasaya çıkacakmış sorduğum soruya böyle yanıt aldım .
"Kawasaki Motor Türkiye : 2017 Er6f in yeni ismi Ninja 650 , Er6n de Z 650 olarak çıkıyor."
merhaba arkadaşlar, bende yaza doğru aranıza katılmayı düşünüyorum. yeni kasa ninja 650 bi er6f olabilir mi sizce? eski kasa daha bi sport touring yeniyi iyice ss yapmışlar. yıllık izinlerde uzun yol yapıyorum genelde istanbul içi işe git gel. bu kasalardan birini alırsam da balkan turu gibi bir şey yapıcam sizce hangisi bana daha uygun olur 2 kasayı da çok beğeniyorum. yorumlarınız benim için çok değerli, iyi forumlar.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Serdal abi, makineyi sattin seni buralarda cok goruyorum Abayi yaktin galiba.
Bu makineyi ben zaten agir bulmuyordum. Mt 7 ile kiyaslayinca agir evet ama bence Mt `asiri` hafif.
15 kg kadar daha eksiltilmis, bence hem eski kasasi (14-15) hem de bu Ninja tasarimi rakipleri 4 silindirli Japonlardan cok daha yakisikli.
Z 650 olarak (bunu ninja yaptilar, digerini de Z serisine baglayacaklar herhalde) fotograflari da olan cift silindirli naked motoru (eski er6n) hic bir intermot videosunda bulamadim.
Z serisi 300,800 ve 1000 olarak devam mi edecek acaba bundan sonra ? Eicma fuarinda her sey belli olur sanirim.
Suzuki `nin Sv650 ve bu ER 6 serisine hastayim, bence fiyat performans olarak en optimum makineler.
Bakalim ne zaman uzerine oturacaz
Gelsinler bakalım fuarda fiyat ne olacak canlı görmek lazım eğer ninja300 gibi ederinden fazla bir fiyat koyarlarsa bir kaç kişi alır bizde güzel ama pahalı deriz;)
Mt07 güzel bir naked olabilir fakat alıp binecegim bir motor değil.
Hayırlısı kardeşim bakiciz bişeler rabbim herkese daha iyisini nasip etsin
Merhaba arkadaşlar,
elimde 2006 model ER6F / N için kırmızı CNC ayarlı manet var. Hiç kullanılmamış sıfır paketli ürün. Almayı düşünen olursa fiyat 100TL'dir. Özelden mesaj atabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar...
İnazuma ile takas düşünenleriniz olursa ilan numaram 326387048 makine sıkıntısızdır...
532 5770173 numaram...
z motoyu ve yamahayi aradm bugun a2 ehliyete uyumlu hale getirmek icin 48 beygire guc dusurme limeted power kiti var mi ,sitelerinizde gozukuyor dedim. Turkiyede yok dediler. Getirme sansi var mi tecrubem yok o kadar dedim suan yok dediler. Bilginize sunulur
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)