Arkadasin versys de leovince var, er6 yi satmadan once yanyana koyup dinlemistik, temelde ayni ses, sadece leovince daha bas agirlikli veriyor, gayet guzeldi, rahatsiz edici degildi. Yirtik ses verenlerden uzak durmak lazim, insani cok rahatsiz ediyor.
maalesef hocam. aynı şekil binmeye devam :D ışık yanıyor alıştım artık :D tek sorun var. eğer olur da başka bir arıza verirse onun sinyalini farketmem pek olası değil. ama uygun bir fiş bulup boş soketi doldurursam ışık sönecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
bende yoshimura var. cayır cayırr
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
bence muzzy egzozların tasarımı çok kötü
in cin top oynuyo kimse yok
kimler kendi motorunun bakımlarını kendisi yapıyo? varmı kendi işini kendi gören?
Arkadaşlar Ön fren balatalarını değiştircem , sizin kullandığınız balatalar nedir.hangisini önerirsiniz Brenta,goldfren ve EBC arasında kaldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
ben başladım ufaktan parçaları almaya.
arkadaşlar bende aranıza katıldım ve bir 2006 model er6-f abs sahibi oldum.bi sorum olucak bu ön taraftan gelen zırıltı sesine nasıl çözüm buldunuz?
hmm bir kaç şey daha sormam gerek
1.motorun vites geçişleri ses yapıyo sert geçiyo yani.özellikle 1. ve 2. vitese atarken.bu normal midir herkesde mi böyle?
2.yağını değiştirmek istiyorum ama marka ve fiyatlarını yazıp yardımcı olursanız çok sevinirim.
tam olarak hangi grenajlarin arasina koymam gerekiyo acaba?
hırdavatçılarda içi boş beyaz pencere contası satılır, yumuşak bir şey. serçe parmağından ince biraz. ikili şeklinde. onu ayırıp ortadan kullanacaksınız.
öncelikle sizin motor üzerindeyken gördüğünüz, söktüğünüzde su deposuna ulaştığınız siyah kısımları sökeceksiniz. o contanın bir tarafı yapışkanlı zaten, yan karenajın iç tarafına, o siyah plastiklerin geldiği yerlere 10cm de bir 2cm lik bir parçasını çekin.
kesilmezse eğer yan karenajların geçme yerleri kırıktır. 2006 er6 mutlaka düşmüştür ve mutlaka o geçme yerleri kırıktır. imkanı yok sağlam olmasının. onlar tam geçmemiş olabilir, kırılmış olabilir, onun için ise tüm karenajı sökmeniz oraları bir şekilde sabitlemeniz lazım.
istanbuldaysanız ben beşiktaştayım beraber yaparız, gelin bir gün. ama dediğim gibi kolay bir işlem. alyan takımı lazım. bence o sicimden de olacaktı fazla.
tamamen çözebilmiştim benim zırıltıyı.
Selamlar,
Benim turuncu ER6-N (2007 model - 18,000 km'de) satılık. Forum üyesi birine gitsin isterim. Üzerinde Givi cam, rizoma koruma topuzu, tankped, arka maşa topuzu, yükseltilmiş aynalar var. Daha önce motor satmadım, umarım yanlış yerde sözetmedim. Kusur eylediysem affola
arkadaşlar kullanmış olduğum Gopro Hero 1 i satıyorum sadece yanında vantuz aparatı yok.eğer düşünen olursa istanbul içine elden verilir.
Şimdi farkettim. İlan için bit pazarı varmış Defalarca denedim ama ilanı bir türlü koyamadım. 0532 611 0645'den arayan olursa bilgi verebilirim.
tesekkurler en kisa zamanda yapicam ben de.cunku sinir bozucu bi ses.su vites gecisi olayini da bi aydinlatalim bence
aslında satılık ilanlar bölümünde de var ama burdada belirteyim dedim. ayrıca sahıbınden link http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6467186/detay/
kullandıkça kasası biraz soyuluyor ama herhangi bir sorunu yoktur.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)