Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ocak 2014, 01:50
Selamlar herkese merhaba ben er6n veya er6f almayı planlıyorum açıkcası korkuyorum.Çünkü 3 sene ninja kullandım parçası çok pahalı, servislerimiz malum gebzede oturuyorum kartal en yakınım ordanda hiç memnun değildim ancak kalite bakımından kawasaki tartışılmaz.Ama piyasayı sürekli takip ediyorum ama şuan fiyatlar çok yüksek uygun bulursam almayı planlıyorum siz önerirmisiniz? servis, kalite, parça, yakıt, konularında sıkıntı çekermiyim ? şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
28 Ocak 2014, 02:14
yusuf101 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 75 kğ 1,88 boyum var 2006 model almayı dusunuyorum ama tek sorum motor altımda çokmu kuçuk kalır benm durumumda olan arkadaşlar varsa resimlerını gonderebilirmi at kelebek ilişkisi olsun istemiyorum şimdiden teşekkürler
1.88 90kg
Bülent 69 nikli arkadaşın Er6nine oturduğumda doğru oturuş pozisyonunda dizlerim koruma demirine geliyordu ve titreşim rahatsız ediyordu,
belirteyim
-
28 Ocak 2014, 18:17
Herkese kazasız belasız sürüşler. Aranızda ABS'li modeli kullanan mutlaka vardır. Yabancı bir sitede ABS'nin yumuşak olduğu yazıyordu. Acaba ABS'nin peformansından memnun musunuz? illaki ABS'li olsun der misiniz?
-
29 Ocak 2014, 21:32
kendi işimi kendim görmeyi seviyorum diyenlere yardımcı olur umarım..
-
01 Şubat 2014, 12:58
Mümkün olduğunca kendi işinizi kendiniz yapın. Emin olun hiçbir usta kendiniz kadar temiz iş yapmaz. Hem işçilik ücreti de cebinize kalır.
Yağ ve yağ filtresi değişimi, buji değişimi, hava filtresi değişimi, zincir germe vb. basit bakımlar ustalık gerektirmeyen ama titizlik gerektiren işler.
-
01 Şubat 2014, 15:34
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
1.88 90kg
Bülent 69 nikli arkadaşın Er6nine oturduğumda doğru oturuş pozisyonunda dizlerim koruma demirine geliyordu ve titreşim rahatsız ediyordu,
belirteyim
Bulent kadar kafan tas dussun de göreyim ben seni. Bi bitmediniz ....
Yukardaki zurafanın dizleri koruma demirine carpıyordu evet, hatta benim bile biraz fazla depoya yapıssam carpıyordu ve koruma demirindeki titresimi hissediyordum ancak benim koruma demirlerinin piyasada pek bulunmadığını söyleyebilirim, sw motech tadında demirlerdi ancak ucları daha yukarı doğru duruyordu, yani sw motech değildi. Grenajların üzerini komple kapatıyordu. Siz bu demirleri takmazsanız böyle bir sorununuz olmaz. Bu yukardaki zürafa, kendi traktörü olan klv 1000 den inip de benim motora bindiğinde çok da hoşuna gitmiştir onu da sorabilirsiniz kendisine.
REsmini de koyayım da tam olsun bari.
-
01 Şubat 2014, 23:54
Tabikide er-6 lar tam bir F/P motoru şehir içindesüper kıvraklıkta ve performansta bir alet,
-
03 Şubat 2014, 02:29
Motorumda su olat dikkatimi cekti ani fren yapiyorum yag gosterge ışığı yanıyor ve sonra sönüyor acaba motorumun yagimi az
-
03 Şubat 2014, 02:36
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Motorumda su olat dikkatimi cekti ani fren yapiyorum yag gosterge ışığı yanıyor ve sonra sönüyor acaba motorumun yagimi az
olabilir yağı kontrol ettin mi ?
-
03 Şubat 2014, 07:55
Aynen oyle o lambanın amacı o zaten, motora biniosan en az haftalık yağ kontrolünü yap motorun yağı eritmis sakın tamamlamadan çalıştırma bile yoksa motoru eline alırsın
-
04 Şubat 2014, 02:49
Cama bakıyorum motoru dik ve duzde tuttum yağ en alt seviye ninde altındaydı
-
04 Şubat 2014, 03:52
Cama bakıyorum motoru dik ve duzde tuttum yağ en alt seviye ninde altındaydı
Senin motorun kaç model?
-
04 Şubat 2014, 09:41
2006 trafik 2008 cikis daha 1500 km once yeni bakımdan cikmisti yani
-
04 Şubat 2014, 11:11
2006 trafik 2008 cikis daha 1500 km once yeni bakımdan cikmisti yani
bu eski modeller yağ yakıyor diye kesin bir kanı var benim de 2013 8 bin km de hep yağı kontrol ediyorum eksilme var mı diye şu ana kadar bir şey olmadı ama genel kanı 15 bin km den sonra yağ yakmaya başlıyor diye de bir söylenti var tek dileğim şehir efsanesi olarak kalması
-
05 Şubat 2014, 01:15
Yani evet her tür lu duz zeminde denedim motor soğukken sıcakken ama yinede ya eksik gözüküyor ben alt seviyede
-
05 Şubat 2014, 10:32
Yani evet her tür lu duz zeminde denedim motor soğukken sıcakken ama yinede ya eksik gözüküyor ben alt seviyede
Motoru kendine doğru yatırıp yani sağ tarafa sonra dik tutup bak bu motor yağı yakmaz eritiyor yağ buhar oluyor cok sikistirsan uygun yağ kullanmassan püsküren yağ eriyor bendede 2006 var ipone 4000rs bu yağı bir dene birde filtrende degistiyse filtrenin aldığı yağı hesab etmeden eksik yağ koymuş olabilirler
-
05 Şubat 2014, 12:51
Arkadaşlar merhaba,
Ben en tok sesi çıkaran egzozu arıyorum da, şu an için yoshimura var sanırım, sizin bir öneriniz var mıdır bu konu ile ilgili?
Patpatpatpat ses çıksın istemiyorum, çevreye çok rahatsızlık veriyor, tünelde/uzun yolda başım şişiyor.
-
05 Şubat 2014, 13:09
Dederuhi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Ben en tok sesi çıkaran egzozu arıyorum da, şu an için yoshimura var sanırım, sizin bir öneriniz var mıdır bu konu ile ilgili?
Patpatpatpat ses çıksın istemiyorum, çevreye çok rahatsızlık veriyor, tünelde/uzun yolda başım şişiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=whgCPnCWRY8
hocam er6 da egzos muhabbeti tam bir muamma e malum 2 silindir olmasından ötürü patapata sesi hep veriyor 4 silindir sesi almak imkansız genelde harley tarzı sesler yada daha yüksek patapata sesi almak mümkün ayrıca videolardan tam sesi duymak ve algılamak mümkün değil canlı görmekte fayda var aynı konunun bende çok üzerine gitmiş biri olarak muzzy egzosu önerebilirim ancak bulmanız zor vesselam
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
muzzy egzosta bir örnek bu olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
e tabi şuda varki ben şuan orjinal egzostun verdiği sesten daha tatminkar olmaktayım borunun kıvrımlarından dolayı havanın çarpmasından oluşan tıslama sesleri beni öldürüyo değiştiripte o sesi alamamaktan çok korkuyorum
-
05 Şubat 2014, 13:19
Evet muzzy lerin videolarına baktım, yoshimura yine biraz daha sakin geldi
yoshimura'nın carbon olanı en tok sesi veriyor sanırım fakat ebay fiyatı 500 dolar :/ türkiyede bu fiyat 5000 tl!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Bu arada çok haklısınız hocam her videoda ses de farklı :/ Neyse ben normal bir yoshimura getirttireyim, napalım olmazsa satarız
-
05 Şubat 2014, 13:25
dediğim gibi videodan anlamak zor deneyip bilenler yorumlarsa daha iyi olur
valla bende en son 2 tane hava filtresi getirttim ebayden peşinden döviz fırladı zamanlamam mükemmel şuanki döviz fiyatlarıyla ebaydan alışveriş yapmak ne kadar mantıklıdır bilemicem 1,121.50 tlde yine hatırı sayılır bir rakam üstelik fiyattan ötürü gümrüğe takılacağınıda varsaymak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler