Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ocak 2014, 10:04
Reklamlar
-
16 Ocak 2014, 19:39
kırmızı değil yalnız. ruhsatta açık turuncu diye geçiyor. halk arasında bakır turuncu. ecnebiler ise candy burnt orange diyorlar
-
16 Ocak 2014, 19:43
Ne uzattın be olm. Buz gibi turuncu işte
-
18 Ocak 2014, 04:49
İzmir İl Temsilcisi
Cihan aga er6f test ettinmi fazerla + - leri neler bi duysak iyiydi.
Yeni kasayla tabiki.
-
18 Ocak 2014, 06:57
Baskan benim motoru kullandi ama iki silindir hoşuna kaçmiyor onun :D
-
18 Ocak 2014, 12:38
CEM. adlı üyeden alıntı
Cihan aga er6f test ettinmi fazerla + - leri neler bi duysak iyiydi.
Yeni kasayla tabiki.
Utku (petra) motoru ilk aldığında denemiştim. Bu başlığa da gelip bi karşılaştırma yazmıştım. Bulmak lazım
petra adlı üyeden alıntı
Baskan benim motoru kullandi ama iki silindir hoşuna kaçmiyor onun :D
Olm motoruna bok atmamıştım hatırlıyosan hatta denge, ağırlık merkezi ve kaster açısını övmüştüm.. Ama dediğin gibi, iki silindir farkı bariz hissettiriyo..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Neyse aradım buldum Cem..
cihan54 adlı üyeden alıntı
Muhabbetinize kulak misafiri oldum. (Erhan'ı gördüm de konuya daldım demiyo da
) er6f'i kullanmak nasip oldu. Çok sevdiğim bir kardeşim aldı bu yakışıklıdan. Ben de bir iki şey söyliyim. Öncelikle 0-100'de bana pek üstünmüş gibi gelmedi. Bir ikincisi Ali arkadaşın da laf arasında söz ettiği mevzu var; titreşim... Ben er6f'in böylesine titreşimli bir makine olduğunu hiç bilmiyordum.TIRRR TURRR! İlk bindiğimde resmen bi terslik var bu makinede gözüyle bakıyordum motora. Ama Anlaşıldı ki normalde varmış o titreşim. Biraz hızlandıktan sonra dikiz aynasında arka görüntüyü göremiyorsun resmen. :( Yakıştıramadım kawa'ya. Bir de makineyle ufak çaplı bir kazası oldu arkadaşın. Ve resmen "Paramla rezil oluyorum abi" diyor. Servis illallah dedirtti. Hem aldığı yüksek ücrette (Grenajlar patladı, tamir edilip boyanacak), hem ürün teslimi hem de memnuniyet konusunda büyük bir zaafı var kawa'nın. Grenajlar il il dolaşıyor boyanabilmek için, ve er6f'in turuncusunu daha tutturamadılar. Sonunda da aynı rengi tutturamayacaklarına kanaat getirip motor sahibine bunu da söylediler. Çok yazık, yine yakıştıramadım Kawa'ya...
Ama artı yönleri de yok değil er6f'in. Öncelikle dönüşleri çok rahat. Benim Fazer'la 3 hamlede döneceğim dar alanda er6f tek hamlede dönebiliyor. Ayrıca ağırlık merkezi de yere çok yakın yapılmış Fazer'a göre, bu da çok pratik bir kullanım sağlıyor. CBF150 gibi geldi kullanımı bana
hem selesi de alçak. Oh valla
-
18 Ocak 2014, 20:09
arkadaşlar yarın riva şile polenez köy taraflarında dolaşacağız katılmak isteyen olursa 11:00,da çekmeköy beşiktaş nevzat demir tesisleri yanındaki shel benzinlikde buluşuyoruz..
-
19 Ocak 2014, 03:35
cihan54 adlı üyeden alıntı
Utku (petra) motoru ilk aldığında denemiştim. Bu başlığa da gelip bi karşılaştırma yazmıştım. Bulmak lazım
Olm motoruna bok atmamıştım hatırlıyosan
hatta denge, ağırlık merkezi ve kaster açısını övmüştüm.. Ama dediğin gibi, iki silindir farkı bariz hissettiriyo..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Neyse aradım buldum Cem..
vay be ne günler geçirdim bak okuyunca hatırladım bir anda. az mı gittim geldim karakuş özcana
-
19 Ocak 2014, 03:40
-
19 Ocak 2014, 04:46
İzmir İl Temsilcisi
Teşekkürler bi an düşündüm fazerın yerine alternatif olabilirmi diye oda 100km uzun yolda 3.8ltye yakın benzin sarfiyatından dolayıda.
Cıkk Fazerımı bırakmam Benzin aldı başını gidiyor seneye 5.5tl olsa hiç şaşmam.Diger senede 6tl olur artık zamanında 4.5tlden alıyoduk deriz .
-
20 Ocak 2014, 16:17
er6n top case baglama aparatiyla F ayni mi acaba? 2011 model. internetten 2. el bakiyorum da f icin bulamadim.
-
20 Ocak 2014, 16:55
bugay adlı üyeden alıntı
er6n top case baglama aparatiyla F ayni mi acaba? 2011 model. internetten 2. el bakiyorum da f icin bulamadim.
Benim için de bak
-
20 Ocak 2014, 19:35
Motorların Seleden arkası aynı olduğundan demirde aynıdır diye düşünüyorum.
-
20 Ocak 2014, 21:22
arkadaşlar er6 yı götürdüğünüz güvendiğiniz servis varmı İstanbul anadolu yakasında rölanti de bi cızırtı sesi var nedir bilmiyorum.var mı bilgisi önerisi olan.
-
20 Ocak 2014, 22:52
ben GKN MOTOR,a gidiyorum gökhan. kadıköy hasanpaşada anasayfada reklamı var. iyi ustadır
-
21 Ocak 2014, 00:10
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ben GKN MOTOR,a gidiyorum gökhan. kadıköy hasanpaşada anasayfada reklamı var. iyi ustadır
sağolun servis ücreti nedir peki.
-
21 Ocak 2014, 00:45
arızana bağlı nekadar uğraşacağına bağlı. ben ne desem yalan olur. paragöz değil yalnız.
-
21 Ocak 2014, 00:57
bizim motosikletlerin yağ kontrolü nasıl yapılırnasıl yapıyorsunuz ya kontör var mı bir formülü ben de en az seviyede gösteriyor
-
21 Ocak 2014, 10:23
Düz bir zeminde motoru düz ve dik tutuyoruz biraz bekliyoruz sağ tarafdaki yağ kontrol camından kontrol ediyoruz. Yağ seviyesi alt ve üst çizgilerin ortasında olmalı.kontrol aşamasında tek dikkat edeceğimiz şey zeminin ve motorun düz olması. Çok hafif bir meyil yamukluk kontrol camında yanlış sonuç gösterir.yağ eksikse içindeki yağ ile aynı yağdan ekleyerek tamamlarız.
-
21 Ocak 2014, 23:44
ben 2006 lar için aynı. ben de satışa konulan bir er6n'den aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
bugay adlı üyeden alıntı
ben 2006 lar için aynı. ben de satışa konulan bir er6n'den aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
çelikatlı adlı üyeden alıntı
Düz bir zeminde motoru düz ve dik tutuyoruz biraz bekliyoruz sağ tarafdaki yağ kontrol camından kontrol ediyoruz. Yağ seviyesi alt ve üst çizgilerin ortasında olmalı.kontrol aşamasında tek dikkat edeceğimiz şey zeminin ve motorun düz olması. Çok hafif bir meyil yamukluk kontrol camında yanlış sonuç gösterir.yağ eksikse içindeki yağ ile aynı yağdan ekleyerek tamamlarız.
kontrol camında buğulanma olan var mı? yoksa sadece benimkin de mi oluyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler