Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Aralık 2013, 15:43
Birincisi teklifi olur diyerek kabul ettim çünki motoru görmeye gelmeni çok istedim. İkincisi yağ yakmayan er6 yok. Sadece saklayanlar var. Üçüncüsü kaza yaptığımı kimseden saklamadım saklayacak olsam burda kaza yaptım diye konu açmazdım. Kazalı fotolarını koymazdım. BEnden sana tavsiye kimsenin malına hurda teklifi yapıp birde motoru görmeye gitme. İlla gitceksende tek gitme
Reklamlar
-
27 Aralık 2013, 15:52
çelikatlı adlı üyeden alıntı
Birincisi teklifi olur diyerek kabul ettim çünki motoru görmeye gelmeni çok istedim. İkincisi yağ yakmayan er6 yok. Sadece saklayanlar var. Üçüncüsü kaza yaptığımı kimseden saklamadım saklayacak olsam burda kaza yaptım diye konu açmazdım. Kazalı fotolarını koymazdım. BEnden sana tavsiye kimsenin malına hurda teklifi yapıp birde motoru görmeye gitme. İlla gitceksende tek gitme
Bana başka bilgi verdiğini söylemedim zaten 7500e teklif kabul etmis olmana ragmen motor icin aramadığımı vazgectigimi belirttim bu motorların ilk sıfır fiyatlarını kawasaki fiyatlarını satılabilirligini kış olaylarını hepimiz biliyoruz teklif 7500 olur ortada bulusur bu böyledir. Bu halde bile mantıgıma yatmadı mesajımdada yazdıgım gibi umarim istedigin fiyata satarsın.
-
27 Aralık 2013, 16:04
-
28 Aralık 2013, 21:35
EURO aldi basini gidiyor, kawasaki almak isteyenler icin pek hayirli degil
-
29 Aralık 2013, 01:06
Arkadaslar motoruma jant seridi almayi dusunuyorumda ne renk nasil gider motorumun rengi gri
-
29 Aralık 2013, 02:07
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motoruma jant seridi almayi dusunuyorumda ne renk nasil gider motorumun rengi gri
Griye kırmızı gider bence ya da turuncu.
-
31 Aralık 2013, 12:56
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Kirmizi yakışır bence. Önerim keiti 3 parçalı jant şeridi. Hem reflektörü oldukça güzel, dayanıklı hemde görsel olarak en iyisi.
-
01 Ocak 2014, 18:01
İstediğim motor tekrar ilana kondu o yüzden bende tekrar satmaya karar verdim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8962569/detay/
-
01 Ocak 2014, 19:39
6bin nakit vereyim yeni trend bu
-
02 Ocak 2014, 12:43
-
02 Ocak 2014, 18:35
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Bu motor seni fotoğrafçı yapacak la pehlivan
sana bi satış stratejisi
Sağlam bir hatun bulup sana fotomodellik yapsın anında satışa gelir o motur
Aklıma geleydi yapardım :D
-
02 Ocak 2014, 23:48
arkadaşlar ben Pirelli Angel GT lastik kullanıyorum.ama pek memnun değilim yol tutuşu iyi gelmedi bana lastik yeni. kullanan var mı .
-
04 Ocak 2014, 00:37
Arkadaşlar merhaba, bende 1 ay önce 2006 er6n sahibi oldum. Motorumu yeni yeni keşfediyorum, malum sezon sonu olduğu içinde çok fazla binemiyorum... Sormak istediğim bir şey var tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Bizim er6n lerin gaz kesicisi yok mu? benim devir saatim sonuna kadar dayanıyor hiçbir devir düşmesi olmuyor, acaba motorumda sorun olabilir mi?
Teşekkür ederim..
-
05 Ocak 2014, 22:43
Benim bildiğim olması lazım. Ben hiç devri redline a sokmadığım için bilemeyeceğim. Diğer arkadaşlar belki biliyordur.
-
06 Ocak 2014, 19:46
2009 üzerleri yağ yakmıyor.
-
10 Ocak 2014, 11:22
Arkadaşlar merhaba, 4-5 yıllık bir aradan sonra yeniden motor almaya karar verdim. Daha önce F650gs kullanıyordum. Şimdi daha çok şehir içinde kullanacağım için ER 6n düşünüyorum. Motora uzun süredir ara verdiğim için ABS`li bir model almak var aklımda ama ikinci ellerde hiç ABS`li ER 6n yok. ABS`siz alıp boş alanda bol frenleme çalışması yapsam ABS farkını en aza indirebilir miyim, yoksa bu saatten sonda ABS`siz motor önermez misiniz?
Örnek olarak şu motor çok hoşuma gitti;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49057759/detay
-
10 Ocak 2014, 11:32
btayyar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba, 4-5 yıllık bir aradan sonra yeniden motor almaya karar verdim. Daha önce F650gs kullanıyordum. Şimdi daha çok şehir içinde kullanacağım için ER 6n düşünüyorum. Motora uzun süredir ara verdiğim için ABS`li bir model almak var aklımda ama ikinci ellerde hiç ABS`li ER 6n yok. ABS`siz alıp boş alanda bol frenleme çalışması yapsam ABS farkını en aza indirebilir miyim, yoksa bu saatten sonda ABS`siz motor önermez misiniz?
Ekmek-suyun yerini pasta, absnin yerini fren çalışması tutmaz.
-
10 Ocak 2014, 14:42
btayyar adlı üyeden alıntı
ABS'nin kullanılacak en elzem zamanı Panik Frendir,
Ve sizde panik anında limon sıkar gibi değil de caaarrrtt diye fren sıkarsınız
işte o zaman ABS'nin farkını anlayabilirsiniz
Hani çok tecrübeli olup soğukkanlılığınızı koruyarak düzgün frenlemede yapabilirsiniz lakin çok tecrübe ister bu durum,
Kendinizde bu tecrübeyi görüyorsanız hiç düşünmeyin bile
Zira AbsSiz motorlar normal zeminde ABS'den kısa mesafede duruyor tabiki süper bir frenleme ile..
-
10 Ocak 2014, 14:58
Bende abs,den hiç hoşlanamadım birtürlü. Absli motor kullandığımda nerde duracağını kestirmek güç.kitlenme noktasını ayarlamak güç.Senin istediğin yerde değilde canı istediği yerde duruyormuş gibi geliyordu bana.
-
10 Ocak 2014, 15:04
Genel olarak cok iyi suruculerin abs li motorlara gore abs siz olanlar ile daha iyi durabildikleri soyleniyor ama burda karsilastirmayi ayni motorun abs li ve abssiz versiyonu ile yapmak lazim. Mesela ktm 1290 super duke tanitimlarindan birinde, cok yetkili eski yarisci ya da hala yarisan bi abiye motoru kullandirttilar, sen absden daha iyi durabildin mi diye ozellikle sordular, sanirim abs kapatilabiliyor orasini hatirlamiyorum, bu yarisci abimiz de maalesef, abs her sartta benden daha kisa surede motoru durdurdu demisti.
Kaygan zemin disinda absnin guzelligi arkadasin dedigi gibi panik frende ortaya cikiyor, siz duzgun fren yapmayi biliyorsaniz zaten cogunlukla abs yi devreye sokmazsiniz ama iste gunun birinde ani bir fren yapmaniz gerektiginde on freni kilitleyip dusme ihtimaliniz var ki aynisi benim basima iki kere geldi, birinde daha yavastim ve abs yoktu, freni hemen birakip toparlayabildim, digerinde ise daha hizliydim ve abs vardi, sonuna kadar fren yapip abs yardimiyla durdum, o asama da abs olmasaydi on teker kesin beni dusurecekti ama yirttik
Ben Hornet aldim yeni, ER6 dan gectim, ER6 da abs liydi ama ikisinin frenleri arasinda cok ciddi fark var, yani sirf abs var diye bir motorun frenleri iyi anlamina da gelmiyor buna da dikkat etmek lazim. Hornet te frene bastiginizda ER6 ya kiyasla yere yapisiyorsunuz resmen. Er6 nin frenleri ortalama diyebiliriz, imkaniniz varsa mutlaka abs li tercih etmenizi oneririm. Eger sifir almayi dusunuyorsaniz da almayin, gidin onun yerine MT 09 alin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler