hele 07 söylenilen fiyatlara gelirse sadece er6 değil 250 1000cc aralığında nekadar motosiklet varsa etkilenir. ikinci el biter gider.
hele 07 söylenilen fiyatlara gelirse sadece er6 değil 250 1000cc aralığında nekadar motosiklet varsa etkilenir. ikinci el biter gider.
Ustadlarim merhaba motoruma 1 hafta binmeyeyim mars dugmesine basdigim zaman 5 sn falan basili tutyugumda mars aliyor motor isinfiktandan sonra marsa basar bazmaz aliyor acaba sikintim akudemidir
motorum satılıktır. ilgilenenlere duyurulur...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-6000-km-de-2012-model-ihtiyac-dan-satiliktir-133696336/detay
bütün motorlu taşıtlar soğukta nispeten uzun marş ister ama bu arkadaş benim anladığım kadarıyla ilave bir 5 saniyeden bahsediyor
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
beyler bu arada aklıma şu geldi, 10w60 tam sentetik motosiklet yağı kullanınca yağ tüketimi azalmıyor mu motosikletlerinizde?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-nokta-hatasiz-abs-li-3900-km-de-ekstrali-145483563/detay/
Arkadaşlar motorumu satıyorum bilginize.
Yaprak Dökümü başlamış topicde...
Benimkisi 4 silindir merakından, 3 silindir de olur aslında param yetse, dur ben bi daha bakayım şu banka kredi oranlarına
Yahu arkadaşlar bende 2006 f var k&n hava filtresi taktırmak istiyorum ama uygun filtre bulamadım taktirip bilipte bana yardımcı olabilecek biri varmidir acaba
Merhaba yakın arkadaşımda er6n var 5 10 km yol yaptıktan sonra kırmızı ışıkta durunca motor stop ediyor kendi kendine sonra tekrar calıştırıp yol alıyoruz bunu bir kez yapıyor sadece bir kez neden sebep nedir sizce??
2006 model bakımlı kazasız
Valla rölanti düzensiz ise hava filtresinden başlayabilirsiniz kontrole, yani sürekli inip çıkıyor ise filtre tıkalı olabilir, onun dışında pis benzin, bujiler aklıma gelenler. Motorun sağ tarafında rölantiyi ayarlayabildiğiniz bir vida var, çevirdikçe gaz mekanizmasını itiyor ve dolayısıyla rölanti devrini artırıyor, oralarda gözle görülür bir sıkıntı var mı onu kontrol edebilirsiniz, fi ışığı hiç yanmıyorsa o zaman ecu ile ilgili sorun yok diyebiliriz. Yine de bir hata kodu okuma işi yapıp garantiye alın derim ben.
enjeksiyonlu sistemde rolantiyi manuel olarak ayarlıyabiliyormuyuz? bu işi rolanti sensörü dolayısıyla ecu otomatik yapmıyormu?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)