Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Kasım 2013, 00:52
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-er6-f-er-6-f-renkli-on-cam-touring-05-06-07-08-arasi-uyumlu-125149167/detay
şimdi baktım iki dakikada bunu bulabildim dahada vardır zaman ayırıp aramak lazım. orj beyaz camını satanda vardı görmüştüm. ama 200 250tl civarı diyordu pahalıydı.
Reklamlar
-
17 Kasım 2013, 01:13
bunu buldum uygun fiyatlı nasıl acaba kaitesi.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170492398658&fromMakeT rack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en
-
17 Kasım 2013, 01:22
link hatalı heralde girip göremedim ama çok kalite olmasada olur bence. rüzgardanda kırılacak değildirya.
-
17 Kasım 2013, 01:30
çelikatlı adlı üyeden alıntı
link hatalı heralde girip göremedim ama çok kalite olmasada olur bence. rüzgardanda kırılacak değildirya.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tchlink:top:en
https://www.facebook.com/pages/Kawasaki-ER6-FN/502408279842381?ref=hl
-
17 Kasım 2013, 01:51
valla fiyatlar beedava. ben olsam alır denerim 2paket sigara parası pardon kargoyu unuttuk
-
19 Kasım 2013, 15:43
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4287900/detay/
Beyler buraya koymamışım, çok memnum olduğum oğlumu, 4 silindir ateşi sebebiyle satılığa çıkardım, haberiniz olsun.
-
19 Kasım 2013, 16:06
hangi 4 silindir uğruna feda edeceksniz oglunuzu 😃
-
19 Kasım 2013, 16:16
Hornet 2007 sonrası en güçlü aday, xj6 çok mantıklı değil, çünkü aynı güçlerde, belki temiz az km. de bulup denersem ve hoşuma gidferse olabilir tabii. Hornet de bizimkinden çok güçlü sayılmaz ama en azından orta karar 600 lük 4 silindir işte, Gsr çok yırtık gerek yok, fz6 olabilir ama onun da alt devirler çok cansız, ne bileyim şimdilik arayıştayım, sarımsı bal rengi Hornet alasım var çok feci ama gerek parça fiyatı gerek yakıt olarak da beni üzeceğini biliyorum. Amaç nefsimizi eğlendirmek işte. Kısmet diyorum, varsa bu tarz öneriler, gözden geçirebilirim.
-
19 Kasım 2013, 17:33
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Hornet 2007 sonrası en güçlü aday, xj6 çok mantıklı değil, çünkü aynı güçlerde, belki temiz az km. de bulup denersem ve hoşuma gidferse olabilir tabii. Hornet de bizimkinden çok güçlü sayılmaz ama en azından orta karar 600 lük 4 silindir işte, Gsr çok yırtık gerek yok, fz6 olabilir ama onun da alt devirler çok cansız, ne bileyim şimdilik arayıştayım, sarımsı bal rengi Hornet alasım var çok feci ama gerek parça fiyatı gerek yakıt olarak da beni üzeceğini biliyorum. Amaç nefsimizi eğlendirmek işte. Kısmet diyorum, varsa bu tarz öneriler, gözden geçirebilirim.
Fz6 yı düşünüyorsan benim favori tipteki motorlarımdan birisidir kendileri,
hele ki koyu turuncusu var ise tadından yenmez bilocan ama baktımda şuan ilanlarda bu renkten yok bile,
Simli turuncu kendileri yanar döner bi boyası var,
yallıoğlana bakarken bunları göstermiştim de burun kıvırmıştı..
ayrıca alt devirlerinin ölü olması senin gibi sürekli şehiriçi takılan birisi için biçilmiş kaftan zira uzun yol yapıp sürekli yüksek devir ve gaz kullanan birisi değilsin,
yakıt ekonomiside yapmış olursun bence..
ayrıca fiyatları da fena değil sanki hornetlere nazaran,
tabi kombine ABS olmaması bir eksi..
For example:
ANGARAJ
-
19 Kasım 2013, 18:02
Arkadaşlar selamlar; bende 2014 model er6f kullanıcısı olma yolunda ilerleyen ve forumun tamamına yakınını okumuş birisi olarak aranıza katılıyorum. İstanbul trafiği beni isyan ettirip 4 tekerden soğuttukdan sonra ulaşım aracı olarak baktığım motorsiklet tam bir tutku haline dönüşmüş durumda. Öyleki araba kullanmam gerektiğinde artık ayaklarım geri geri basıyor içimden koltuğuna dahi oturmak gelmiyor . Hala kendime motorsikleti neden daha önce tercih etmemişim diye sorup duruyorum. Herneyse ben Honda cbf 150 kullanıcısıyım vitesli motora alışabilmek amaçlı aldım ve 10.000km yol yaptım. Daha öncesinde de scooter tecrücem olmuştu. Yaklaşık 2-3 aydır günlük şehir içinde kullanabileceğim, daha oturaklı, çokda agresif olmayan ama gücü elinin altında bulunacak, 600cc motorlara nispeten az yakan, rahat, keyifli bir motor için araştırma içerisindeyim. Bu araştırmanın sonucunda Nc700s, XJ6, ve Er6f'e kadar tercihlerimi eledim ve en sonunda parça, servis vb. okuduğum sıkıntılara kulaklarımı tıkayarak; Kawasaki'nin gönlümden geçen motor olduğuna karar verdim. Buraya kadar herşey tamamdı benim için. Ta ki dün evimin yakınındaki bir Kawasaki yetkili servisine (0 satışıda olan) gidip tanışmak, motoru görüp fikir alışverişinde bulunma gafletine düşene kadar. Paramla rezil edileceğimin garantisini anlamam 2 dakikamı almadı diyim siz anlayın. Kararını vermiş cebinde motorun parası ile gelen bir müşteriye bile nasıl davranacağını bilemeyen saygı yoksunu adamlar karşıladı beni orada. Ben müşterilerime aynı şekilde davransam iki gün sonra aç kalırım valla bu nasıl iş yapmaktır çözemedim. Kararımdan vazgeçmiş değilim hala er6f diyorum ama anladımki müşterisinin değerini bilen, doğru düzgün işini yapan, güleryüzlü, güvenilir bir servis şart. Çokmu şey istedim bilmiyorum arkadaşlar bu ayarda sizin tanıdığınız güvendiğiniz yetkili servis varmıdır? İstanbul'da nerede olduğu önemli değil (en azından garantisi bitene kadar). Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar.
-
19 Kasım 2013, 19:33
Hüs81 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar; bende 2014 model er6f kullanıcısı olma yolunda ilerleyen ve forumun tamamına yakınını okumuş birisi olarak aranıza katılıyorum. İstanbul trafiği beni isyan ettirip 4 tekerden soğuttukdan sonra ulaşım aracı olarak baktığım motorsiklet tam bir tutku haline dönüşmüş durumda. Öyleki araba kullanmam gerektiğinde artık ayaklarım geri geri basıyor içimden koltuğuna dahi oturmak gelmiyor
. Hala kendime motorsikleti neden daha önce tercih etmemişim diye sorup duruyorum. Herneyse ben Honda cbf 150 kullanıcısıyım vitesli motora alışabilmek amaçlı aldım ve 10.000km yol yaptım. Daha öncesinde de scooter tecrücem olmuştu. Yaklaşık 2-3 aydır günlük şehir içinde kullanabileceğim, daha oturaklı, çokda agresif olmayan ama gücü elinin altında bulunacak, 600cc motorlara nispeten az yakan, rahat, keyifli bir motor için araştırma içerisindeyim. Bu araştırmanın sonucunda Nc700s, XJ6, ve Er6f'e kadar tercihlerimi eledim ve en sonunda parça, servis vb. okuduğum sıkıntılara kulaklarımı tıkayarak; Kawasaki'nin gönlümden geçen motor olduğuna karar verdim. Buraya kadar herşey tamamdı benim için. Ta ki dün evimin yakınındaki bir Kawasaki yetkili servisine (0 satışıda olan) gidip tanışmak, motoru görüp fikir alışverişinde bulunma gafletine düşene kadar. Paramla rezil edileceğimin garantisini anlamam 2 dakikamı almadı diyim siz anlayın. Kararını vermiş cebinde motorun parası ile gelen bir müşteriye bile nasıl davranacağını bilemeyen saygı yoksunu adamlar karşıladı beni orada. Ben müşterilerime aynı şekilde davransam iki gün sonra aç kalırım valla bu nasıl iş yapmaktır çözemedim. Kararımdan vazgeçmiş değilim hala er6f diyorum ama anladımki müşterisinin değerini bilen, doğru düzgün işini yapan, güleryüzlü, güvenilir bir servis şart. Çokmu şey istedim bilmiyorum arkadaşlar bu ayarda sizin tanıdığınız güvendiğiniz yetkili servis varmıdır? İstanbul'da nerede olduğu önemli değil (en azından garantisi bitene kadar). Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar.
Bence konuya duygusal bakmamak gerekiyor bende senin gibi istanbulda ki satıcılara ve servislere kılım ve o yüzden hiç indirim yapmadıkları ve esnaf olamadıkları için motorumu konya daki kawasaki bayii olan Ada motordan aldım motorun teslimini de Z- Motodan aldım sonuçta kağıt üzerinde ben motoru konyadan almış oldum ama indirim ve esnaflık vardı. Alalı 6 bin km oldu iki kere Fahri Al gittim yetkili servis olduğu için adamlar yağ değişiminden ACİZLER iki kerede fazla yağ koydular motora o kadar tembih etmeme rağmen her seferinde fazla yağı ben boşalttım. Ama bunlar benim ER6F almamı engellemez alırken çok düşündüm ve şu ana kadar kullandığım en iyi motorsiklet hiç pişman değilim 12 bin bakımında Z-Moto ya gideceğim oranın da servis kalitesini burada yazarım.
-
20 Kasım 2013, 00:31
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Fz6 yı düşünüyorsan benim favori tipteki motorlarımdan birisidir kendileri,
hele ki koyu turuncusu var ise tadından yenmez bilocan ama baktımda şuan ilanlarda bu renkten yok bile,
Simli turuncu kendileri yanar döner bi boyası var,
http://www.perthriders.com/gallery/d...ture+070_1.jpg
ayrıca alt devirlerinin ölü olması senin gibi sürekli şehiriçi takılan birisi için biçilmiş kaftan zira uzun yol yapıp sürekli yüksek devir ve gaz kullanan birisi değilsin,
For example:
Yaw en güzel rengi zaten turuncu bence de, bi tane vardı Antalya da sanırım, benim favorilerde ama süresi geçmiş. Bunun tipi fena değil de, yine de Hornet bundan önde bence.
Bir de şu fren mevzusu var, Honda o konuda baya önde bundan. Tabii bunun da fiyatı daha uygun, ne bileyim işte, kısmet, bizimkisi bi satılsın, üzerine biraz koyalım da, artık hangisine denk gelirse
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
20 Kasım 2013, 00:50
benimde favorim gsr600 bundan sonraki müstakbel motorum olacak inş..
-
20 Kasım 2013, 00:58
birde z750ye bakın derim bu kılasmanda tutulanilicek makina bence yada z800 olabilir bu arada hornet dediginiz gbi er6 dan pek farki yok kullanim ayni ama tabi 4 sikindir sesi leo eksozla bi harika bnce tek eksigi artci pek rahat diğil bizimki gibi we kafa bölümü farı falan pek beyenmedim (kendi fikrim) karar tabi sizin...
-
20 Kasım 2013, 16:19
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Bence konuya duygusal bakmamak gerekiyor bende senin gibi istanbulda ki satıcılara ve servislere kılım ve o yüzden hiç indirim yapmadıkları ve esnaf olamadıkları için motorumu konya daki kawasaki bayii olan Ada motordan aldım motorun teslimini de Z- Motodan aldım sonuçta kağıt üzerinde ben motoru konyadan almış oldum ama indirim ve esnaflık vardı. Alalı 6 bin km oldu iki kere Fahri Al gittim yetkili servis olduğu için adamlar yağ değişiminden ACİZLER iki kerede fazla yağ koydular motora o kadar tembih etmeme rağmen her seferinde fazla yağı ben boşalttım. Ama bunlar benim ER6F almamı engellemez alırken çok düşündüm ve şu ana kadar kullandığım en iyi motorsiklet hiç pişman değilim 12 bin bakımında Z-Moto ya gideceğim oranın da servis kalitesini burada yazarım.
Tabiki yaşadıklarım benimde bu motoru almamı engellemeyecek ama kötü bir başlangıç yaptık işte . Z-Moto ile ilgili yorumlarını bekliyorum.
-
20 Kasım 2013, 17:34
fazer için alt devirleri ölü demek dombililiktir tam anlamıyla...bundan daha fazlası birinci viteste öndeki arabanın bagaja dolma ihtimalini çok yükseltir ki...
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
http://www.perthriders.com/gallery/d...ture+070_1.jpg
For example:
ben motor bakarken ankara da vardı bunun aynısı çok temizdi..ama kafa grenajı olmayan motorlara pek ısınamıyorum...ayrıca az da olsa rüzgardan korunmak isterim...
sürekli şehir içi için fazer yorar..özellikle motora yorgun bi halde binmek eziyet oluyo düşük süratli dönüşlerde manevralarda...
ağırlık merkezi biraz yukarda olduğu için motoru hafif eğdiğinde hooop taşıyosun motoru...tabi çok düşük süratte, yani sıkışık trafikte...
ikiden yukarı atamadığın motorla trafiğe girilmez hacı...
Yaw en güzel rengi zaten turuncu bence de, bi tane vardı Antalya da sanırım, benim favorilerde ama süresi geçmiş. Bunun tipi fena değil de, yine de Hornet bundan önde bence.
Bir de şu fren mevzusu var, Honda o konuda baya önde bundan. Tabii bunun da fiyatı daha uygun, ne bileyim işte, kısmet, bizimkisi bi satılsın, üzerine biraz koyalım da, artık hangisine denk gelirse
arada 4-5 bin oynuyor bebişim...o kadar kusuru olsun...hornet bu fiyat ve piyasasıyla fz6 nın önünde diz çöker tövbe ister
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
kafa grenajsuz motorların benim nazarımdaki görüntüsü centaur dedikleri canlıyla aynı gidon çevirince aynaların dönmesi de cabası
-
20 Kasım 2013, 23:29
.
Arkadaşlar faydalı olduğunu düşündüğüm bi paylaşım yapıyorum.kendi çekimim 2008 model ER6-F uzun far ampulu.
http://www.youtube.com/watch?v=zDzBFScJr0c
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/zDzBFScJr0c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Buda F1 style çakar led uygulamam.
https://www.facebook.com/pages/Kawasaki-ER6-FN/502408279842381?ref=hl
-
21 Kasım 2013, 14:48
Zmoto servisi tabiki kartal daki arkadaşlar hem işinin erbabı hemde canı yakınlar.tavsiye ederim.
-
21 Kasım 2013, 15:43
mt09, er6 yı kawanın elinde patlattı dediler bi geçmiş olsun diyeyim dedim ya
-
21 Kasım 2013, 17:54
erro adlı üyeden alıntı
mt09, er6 yı kawanın elinde patlattı dediler bi geçmiş olsun diyeyim dedim ya
Dur la ortalığı niye bulandırıyon şimdi sen
ANGARAJ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler