çıkmak üzere bi ayna işi kaldı bi takım ayna uydurdukmu iş bitti.. inşallah
çıkmak üzere bi ayna işi kaldı bi takım ayna uydurdukmu iş bitti.. inşallah
Hadi gözün aydin o zaman... allah kazasiz belasiz binmeyi nasip eylesin bundan sonra
2 gündür arka çanta demiri (çanta taşıyıcısı diye de geçiyor) bakıyorum netten, ebay de bile doğru dürüst bulamadım. Türkiyede de internette göremedim. var mı bilgisi olan?
Forum uzun olduğu için bütün sayfaları okuyamadım. er-6n almayı düşünüyorumda benzin sarfiyati dikkatimi çekti. yüksek hızlarda bile 100 km'de 5lt'yi geçmediği söyleniyor.
Bende kullananlara sorayım bari dedim. Agresif kullanımda, şehir içi, şehir dışı kullanımda yakıt sarfiyatınız nedir acaba?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır bumotorları takipediyorum. er6n mi yoksa f mi aslında çok kararsızım. Ama arkadaşlarıma ve aileme fotoğraflarını gösterdiğimde f i daha çok beğendiler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2013-model-4650-km.akropovic-egzost-sifir-gibi-130271106/detay
Bu ilanla ilgileniyorum üzerinde akrapovic egzoz da varmış 2000 tl ye alındığını söledi telefondaki bey. Bu egzoz iyimidir herhangi zararı yada olumlu yanı varmıdır.
Bu motoru bana değerlendirirseniz sevinirim. Fiyatıda değerlendirirseniz sevinirim iyi günler..
Aslında doğru sölüyonuz ama fikir danışmakistedim bu motor alınırmi diye. Aslına bakarsanız sıfır bi er6n almak istiyorum fakat euro acayip yüksek ve bayilerde günlük kur üzerinden fiyat veriyorlar. Bi kampanya falan olsa hiç düşünmeden er6n abs sıfı alıcam. Sizce kampanya olma ihtimali nedir?
Bence 2006-2008 arası ABS'li ER6-F alın. Hem paranız cebinizde kalır, hem de aynı zevki alırsınız. ER6, 10.000-13.000 TL arası bir bütçeyle alınabilecek en iyi motosikletlerden biri. Fakat 0 bir ER6'ya o kadar para verilmez diye düşünüyorum. O paraya ne motorlar var. Sonuçta büyük ihtimal 1-2 yıl binip satacaksınız, böylelikle çok zarar etmezsiniz.
Ama "ben görüntüye çok önem veriyorum, çoğu şeyden önemlidir benim için, bu sebeple 0 ER6 istiyorum" derseniz, bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
ANGARAJ
arkadaşlar link olarak önceki mesajlarda attığım siyah f i almaktan vazgeçtim. motoru Gökhan expertiz etti ve sonuç hüsran oldu. sanırım er6 almaktan vazgeçtim...
Neden er 6 almaktan vazgeçtiniz.ben 3 tane f baktim 4 tane n baktim. 5. Baktigim n de karar kaldim. Bence sabirli olmalisiniz. Hemen vazgecmekte neymiş
3000 km de yarım litre yağ eksiltmesi ve kronik olması, arka peglerin ve aynaların dosta düşmana karşı horon tepmesi ve çok pahalı parçalar... aksesuar ve parça bulma sorunu. yağ eksilme hariç, bunların hepsini araştırıp soruşturup yaşayarak öğrendim. koca istanbulda çanta demiri bulamadım
yağ eksiltmeyi de sahibi ve tamirciler söyledi
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Yag eksiltme kronik oldugu dogru. Ama gulu seven dikenine katlanir
Benimde ilk baktığım n şansıma temiz çıktı. Tabi diyeceksiniz kazalı bir motorun neresi temiz diye ama motoru ve yürüyen aksamı el değmemiş ve kusursuz olunca aldım Tabi alıcılar Türkiye'deki tek kazalı ER6-N benimkiymiş gibi muamele yaptığından satmakta hafif zorlanıyorum
Özgür bey bence alınacak motor aramaya devam etmelisiniz. Sonuçta her motorun piyasasında çok üçkağıt dönüyor. Sadece F değil N'e de bakın derim.
ANGARAJ
Bej- Gri Kadıköydeki motora gidip baktınzı mı ? Ben motorumu satsam gidip direk alıcaktım ankocak satıldı. Çantası, koruma takozu, yeni zincir ve balatalar ile cazip duruyordu ancak gidip bakamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Grenajları temin edip takarsanız daha kolay satarsınız ancak o şekilde nasıl bir maliyet ortaya çıkar bilemem tabi.
benim motorun yağı 4000 km önce değişti henüz eksiltme olmadı haftaya yağı değiştircem bakalım ne kadar yağ çıkacak, göstergeyi sürekli kontrol ediyorum ama hep ideal çizgide ve sürekli aynı yerde ama herkes aynı şeyi söylüyorsa bilemiyorum.
Benim motorum 2,644 km de ve 1.000 bakımında motul 5100 yağ koydurdum Bayramda İzmir gezisi yaptık 1.520 km toplam da ara ara bi kere 185 km hız dönüşde de 170 km hızı gördüm normal ortalama hızım 130 km max. da şuan için hiç yağ eksiltme yok motorum da. Bende yağ eksiltme konusunda çok hassasım en ufak bi eksiltme olursa yazarım burada. Daha önceki sıfır motorum olan Cbr250r da 5 bin km de yağ eksiltti ve forumda paylaştım 1,5 lt yağ alan motor bin bakımndan sonra 5 bin km ye kadar yağ değişimi yapmadım ama Çanakkale kabatepeye varmadan motor yığıldı ve kenara çektiğimizde motorun sesinden ve yığılmasından bi bokluk olduğunu anladık benzinlikte yağı boşaltıp ölçtükten sonra içinden 400 ml yağ çıktı yeni yağ koyup geziyi tamamladık motorda garantiden yapıldı ama kötü bir tecrübe olmuştu benim için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)