Hayirli olsun, en guzel rengi valla, bir de turuncu cok yakisiyor naked olanina. Yeni kasa da var mi bilmiyorum ama bu iki renk disinda yapmasina hic gerek yok bence
2 hafta önce er-6 ımı sattım. istanbul da geziyor artık. plakası 35 us 740 fotoğraflarından biliyorsunuz zaten. 1 sene idare edeyim şu cbf ile z800 almayı planlıyorum. Yok böyle bir naked..
Motorunuz cook guzel masallah. Kazasiz belasiz. Tekerinize tas degmesin.
andaç maasallah tekrar... alet akıyor valla yesıl-sıyah gercekten hoş renk...
rbeyler ufak bir kaza atlattım. Allaha çok şükür bende hiç bişey yok. Ama motor masraf çıkaracaga benziyor :(
sol ayna kırıldı kalem gibi.
sol granaj kırık ve çatlak.
debriyaj kapağı çizik.
her türlü yardımınıza tavsiyenize açığım. foto çekip atıcam yarın. neler yapabilirim bu hasarları gidermek için. ?
Arkadaşlar herkese merhabalar.. Ben 95 model f650 sahibiyim.. Motosikletimi sattıktan sonra yenilemek adına vstrom düşünüyordum. fakat fiyat aralıklarına baktığımda vstrom biraz daha uzak duruyor şuan için.. kawasaki er6n 'in 2006-2007 fiyatları yeni teknoloji bir motor için ise uygun gözüküyor.. Fakat boy 1.88 olunca motor altımda çok mu komik durur diye kaygılarım olmaya başladı.. Sanırım ebatları biraz küçükmüş.. bu konuda fikri olan arkadaşım varmı acaba...
Geçmiş olsun. En büyük kazanız bu olsun.
Öncelikle tavsiyem koruma takozu takmanız.
Aynayı mecbur orjinal alacaksınız ve pahalı bir parça. Yurtdışından alabilirseniz ucuza gelebilir. www.wemoto.com
Grenaj tamiri yapan yerler var, uygun fiyata halledilir sanırsam. Fakat kırık ve çatlak büyük değilse bu şekilde kullanın derim ben. Çıkma ya da orjinal parça almanız hayli pahalı olur.
Debriyaj kapağının çizikleri derinse yapılacak pek bir şey yok. Yenisini alın ya da bu şekilde kullanın.
Bu durumlar satarken sorun çıkarır biraz. Alıcıların hepsi kendini uzman sanır ama çoğu salaktır. Bu kusurlara fazla takılırlar.
ANGARAJ
Geçmiş olsun, F lerin grenajını bulmak büyük sorun diye biliyorum. Zmoto haricinde satan görmedim
grenajlar tamir oluyor isterse ortadan ikiye ayrılsın. sıfır gibi tamir oluyor. tek grenaj tamir ve boyayla ortalama 300tl civarı. ayna orj olması şart değil 40 liralık çakma 600f aynasıda oluyor 150tl civarı vicma aynada oluyor orj. debr. kapağıda boyanır sorun yok. 500liraya yırtarsın gibi geliyor. geçmiş olsun
çok teşekkür ederim. umarım en kötü ve büyük kazam bu olur motoru bıraktım tamire. 450 tl masraf cıkarır dediler. tamir + boya . ayna da kaynak olacak. bakalım inşallah orjinaline yakın bir çalışma olur. motorumun üstündeki kem gözlerin bıraktığı nazar da böylece temizlenmiş olur inşallah
Günaydın arkadaşlar , yorumlarınızı alabilir miyim ? bilgim cok az ER-6 N/F piyasası hakkında ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1146653/detay/
Bence cok temiz gorunuyor fiyatta anlasirsaniz alinabilir
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 200lük Aprilia'dan sonra eşekten inip ata binmiş gibi oldum
Rodan için 4000 devir altında kullanmam söylendi. Başka bir tavsiyeniz var mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)