Kawasaki ER6'mı satıyorum. Motosikletim Ankara MT'de herkes tarafından tanınan temiz bir motosiklettir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0142470/detay/
Kawasaki ER6'mı satıyorum. Motosikletim Ankara MT'de herkes tarafından tanınan temiz bir motosiklettir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0142470/detay/
2011 cbr250 satıp , 2011 er6f almayı düşünüyorum. tavsiyede bulunacak var mı ? ne dersiniz uygun mudur sizce ?
aramıza hoşgeldin.. kalıcı olman dileğiyle..
arkadaşlar.. bir depo benzin ile şehiriçi ve şehirdışı yakıt durumunuz nedir.. kaç km yol yapıyorsunuz bir depo ile ?
bu arada gecenlerde düzenlenen yuvacık gezisinde bir tek ben wardım er 6 olarak. birde forumdan olmayan bi arkadaşımız gelmişti yeni aldığı 2006 er 6 n si ile..
dönüş yolunda 2 kişi son hızı görmek için körfez yolunda yolu boş bulunca. gazı sonuna kadar açtım ve ne göreceğini merak ettim..
sonuç 215 km hız... daha gidermiydi bilmiyorum ama sanırım giderdi.
sizlerin gördüğü en son hız nedir ?
iyi forumlar...
elit motogaraj
Neden olmasin gayet mantikli Vereyim benim makineyi 2011 er6f Gidiyorum bu diyarlardan, bu yuzden satacagim er6'mi.
---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
hic son hiz denemedim bir kere 190 civari yaptim o da hayatimdaki en yuksek hizdi :D sehir disi 3.8-4 civari yakiyor. sehirici 4.5 - 5 diyebilirim. Yuvaciga da gelecektim de son gun planlar degisti:/
bende motorun bakımını yaptıktan sonra bi son hızına bakıcam. yakıtı 4.4 olarak ölçtüm ş.içi.
Şehir için 4.4 pek mümkünatı yok. Bizim motosikletler az yakıyor ama şehir içinde bu kadar da değil. Şehir içinde gerçekten 4.4 yakıyorsanız şehir dışını merak ediyorum.
Ben şehir dışı denemedim ama şehir içinde 5.5-6 civarı yakıyorum. Kışın 7 litre gördüğüm oldu. Benim kullanım stilim ise devirli kullanım. 5000-7000 devir arası kullanırım genelde. Devirsiz kullanırsam belki bende o civarlarda yakarım ama devirsiz kullanım hem motor için zararlı hem de trafikte tehlikeli.
Ben navigasyonda son hız 200 olarak gördüm. O sırada ibre 215 gösteriyordu. Zaten bu motosikletin maksimum hızı bu kadar. Daha da gitmez.
ANGARAJ
motoru alalı daha bir hafta olmadı fazla asılmadan kullanıyorum. motor alt devirlerde çok torklu fena kuvvetli.şehir içinde 4,5bin devir yetip ertıyor bile basmaya gerek kalmıyor bu sebepten az tükettim. motoru aldım fulledim 190km yol yaptım tekrar fulledim 8.6lt benzin. fazla asılmaya gerek yok torku kullanın tavsiye ederim. eski bir gsxr1000 kullanıcısıyım,alt devirlerde ben bu torku bu kuvveti açık söyliyim onda bile görmedim.
İlk motor olur mu
Merhabalar uzun süredir forumlarda vakit geçirmiyordum tekrar aranıza dönmek istiyorum Klr 650 kullanıcısıydım ta ki yılbaşından bu zamana kadar motorsuzum.Son zamanlarda motorsuzluktan krize girdim diyebilirim neyse ki bütçeyi az çok ayarladık yeni bir motor alacağım,biraz geç kalmış olabilirim malum sezon diye tabir edilen dönemdeyiz motor bulmak zor,dürüst satıcıyı bulmak daha zor!ben yine de şansımı denemek istedim.İzmir ve çevresinden orjinal kmli eliyüzü düzgün bir Er6N satmayı düşünen var mı acaba?aklımda başka modeller de var ama ER6 N daha bi çekici geliyor.Hepinize keyifli sürüşler umarım aranıza katılma şansım olur.muhabaetiniz bol olsun...
teşekkürler GaCCaLL online'ım bundan sonra umarım bir motosikletle dönüş yaparım aranıza...
2006 model Er6N 30-40bin km ler 11-12bin TL civarı görüyorum nette pek ikinci el motor yok gibi satmayı düşünen olursa motorunun bilgilerini buradan paylaşırsa takipteyim bilginiz olsun.
Beyler selam, gözüm gibi baktığım motorumu satıcam. Kısmetse seneye tarz değiştirip artçımın daha rahat edebileceği motor almak istiyorum. Yabancıya gitmesin..
onur35, senin mesajının üzerine denk geldi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25905393/detay
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)