Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    Plakamı eve gidince ruhsata bi bakayımda yazıyım :-) 34 BY ????
    elit motogaraj

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı Torukojin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba,

Evlilik sebebeiyle çok sevdiğim motorumu satmak zorundayım. Malum düğün yapmak zor. sahibinden.com daki linki veriyorum isteyen bana cepten ulaşabilir.

Kazasız,belasız,keyifli sürüşler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98469283/detay
    İlk olarak evliliğinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.
    Abi aman dediklerimi ölücü falan diye anlama, Aklımdan geçeni direk paylaşmak istedim...
    ABS'siz ve kusursuz motosiklet için bütçem 10500 TL(anında nakit) +birde alım satım masrafı + Ankara İstanbul yol masrafı olacak benim için....
    Uygunsa ve hayırlı ise buraya yazınız.. Sevgiyle kalın,
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

CoSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa GT200 / BMW K1200GT
    Selam herkese,

Bir konuda kafam karışık yardıma ihtiyacım var. Versys ile ER-6F arasında kaldım. Muhtemelen sıfır alıcam, ancak hangisi bir türlü karar veremedim. Tip olarak ER-6F'i daha çok beğendim. Ancak, satıcı, ER-6F'in süspansiyonunun daha sert olduğunu söyledi. Amacım bu motorla, çok uzak olmayan uzun yollara gitmek. Uzun yolda motorun konforu hakkında bilgi verecek olan var mı? Genellikle 2 kişi biniyorum motora. Bu motorun artıları eksileri nedir acaba??

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı CoSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam herkese,

Bir konuda kafam karışık yardıma ihtiyacım var. Versys ile ER-6F arasında kaldım. Muhtemelen sıfır alıcam, ancak hangisi bir türlü karar veremedim. Tip olarak ER-6F'i daha çok beğendim. Ancak, satıcı, ER-6F'in süspansiyonunun daha sert olduğunu söyledi. Amacım bu motorla, çok uzak olmayan uzun yollara gitmek. Uzun yolda motorun konforu hakkında bilgi verecek olan var mı? Genellikle 2 kişi biniyorum motora. Bu motorun artıları eksileri nedir acaba??
    ER-6F al satıcı F hertürlü satarım ama Versys e kaç kişi bakıyor die satmak bile istiyebilir güvenme onların sözüne cok
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    benim yaptigim arastirmalar versys'in cok iyi makina oldugu yonunde.satici versys in enduro oldugunu er6f in asfalt motoru oldugunu soylemek istemis kanimca. zaten er6n er6f ve versy motorlari birbirinin aynisi bildigim kadariyla.yanlissa arkadaslar duzeltir...ama genelde 2kisi bineceksen er6f bence KOTU tercih...hakkinizda hayirlisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

not tum yazdiklarim sitelerde okudugum bilgilere dayanmakta olup kisisel tecrubem YOKYUR.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    street triple rs
    34 BY 6040. Plaka bu Hasan kardeş.
    elit motogaraj

Motosikleti
    street triple rs
    Arkadaşlar merhaba. Bu haftasonu motorum acaba ne kadar yakıyor merak ettim ve 20 tl benzin atıp km sıfırladm. 50 km sonra öksürmeye başladı motor ve benzin aldım tekrar. Bana göre çok yakıyor gibime geldi. Ustam Hawa filtreni temizleyip bujilere bi bakalım dedi. Siz ne dersiniz? Sizce napmalyım
    elit motogaraj

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Bu haftasonu motorum acaba ne kadar yakıyor merak ettim ve 20 tl benzin atıp km sıfırladm. 50 km sonra öksürmeye başladı motor ve benzin aldım tekrar. Bana göre çok yakıyor gibime geldi. Ustam Hawa filtreni temizleyip bujilere bi bakalım dedi. Siz ne dersiniz? Sizce napmalyım
    100 km de 8 litre benzin yapar. Çok yakmıyor içiyor yahu. Derhal bakıma girsin motor. Arkadaşım 1000 rr ile o kadar yakıt tüketiyor şehir içi. Cebinize yazık, bir an önce düzelir umarım

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Benim de şehir içi 6 ile 7litre arasında oynuyor havalar soğuduğundan beridir, yazın 5lt. devirli kullanımda 6 lt. idi. Yağ yağ filtresi değişeli 2-3 ay oldu en fazla, hava filtresini de temizlemiştik. İki yeni buji aldım, havalar biraz ısınınca onlarıda değiştirmeyi düşünüyorum bakalım fark edecek mi?
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

er6 az yakıyor diyorlardı

Motosikleti
    street triple rs
    En kısa zamanda Hawa filtresini temizleticem. Bujiler elden gecicek bakalım n değişecek. Test eder burada paylaşırım değerleri. Er 6 az yakar dedik aldık cebimizi yakmaya başladı şimdiden umarım düzelir yakıt tüketimim
    elit motogaraj

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    En kısa zamanda Hawa filtresini temizleticem. Bujiler elden gecicek bakalım n değişecek. Test eder burada paylaşırım değerleri. Er 6 az yakar dedik aldık cebimizi yakmaya başladı şimdiden umarım düzelir yakıt tüketimim
    olay onunla bitmiyor. arka tekerin hizası, zincirin temizliği, tekerlek rulmanlarının durumu ve lastik basınçları da bir araya geldiğinde yakıtı etkileyecek bir unsur oluyor...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    er6 az yakıyor diyorlardı
    Havalar sıcakken, daha yağ, yağ filtresi ve zinciri değiştirmeden önce yaptığım dip gaz çevreyolu sürüşünde 6 lt. yakmıştı, 9-10bin devirlerde, 170-200 arasında gidip de 100 km de bu koşullarda 6lt.ya da daha az yakacak aynı performansı verecek başka motor buralarda görmedim Bakımdan sonra muhtemelen 6lt.den de az yakardı, 100-130 arası sabit hızla 3.8-4 lt. arası yakmışlığım da var, nc700 kadar olmasa da ona yakın bir rakam, yaza girerken de ufak bir bakım ve temizlik yapıp tekrar ölçerim durumu. Bence gayet uygun. Bir de benim anrka teker 170lik, nekadar etki eder bilmiyorum ama yakıtı azaltmayacağı kesin.
    ANGARAJ

Motosikleti
    street triple rs
    Arkadaşlar lastik basınçlarının ön arka kaç ps olması lazım ?
    elit motogaraj

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    on 29 arka 36 basiyorum ben

Motosikleti
    street triple rs
    Saol bugay tşklr.
    elit motogaraj

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Arkadaşlar lastik basınçlarının ön arka kaç ps olması lazım ?
    Servis kitapçığına göre ön 32 arka 36 olmalı. Ben ön 33 arka 170 olduğundan 38 basıyorum.
    ANGARAJ

murat_71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650cs /Scarabeo
    Değerli Kawasaki dostları enduro motorumu satıp er6n almayı planlıyorum ve bu konuda sizlere birkaç soru sormak istiyorum;

1.Er6n de transnalp konforu beklemiyorum ancak çift kişiyle uzun seyahatler gerçekleştirebilirmiyim,
    2.Ön cam ve elcik koruma ile kullanan var mı? yani azda olsa touring bir motosiklet yapabilirmiyim,
    3.malum 2011 den sonra olsa gerek tayvan da yapıldığını biliyorum bu durum kaliteyi nasıl etkiledi muhakka kaliteden ödün vermeyecektir ancak bmw nin bile çinde üretilen modellerinde bariz kalite farkı mevcut...
    4. Servis ve usta konusunu ileride konuşuruz

Yardımlarınızı esirgemediğiniz için peşinen teşekkürlerimi sunuyorum...
    Bmw F650cs scarver / Scarabeo 200

Ben NC kullanıyorum. Aynı lastik ebatlarına sahip motor. Ön 36, arka 42.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Değerli Kawasaki dostları enduro motorumu satıp er6n almayı planlıyorum ve bu konuda sizlere birkaç soru sormak istiyorum;

1.Er6n de transnalp konforu beklemiyorum ancak çift kişiyle uzun seyahatler gerçekleştirebilirmiyim,

Valla uzun yola cikmadim henuz artcili olarak, kendi motoruma da en fazla 5-10 km artci olmusumdur, artci acisindan cok konforlu diyemem uzun yol icin ama belki su havali yastiklardan falan kullanilabilir sorun cikarirsa, kisa mesafede zaten sorun yok.

2.Ön cam ve elcik koruma ile kullanan var mı? yani azda olsa touring bir motosiklet yapabilirmiyim

Ben aldigimda elcik koruma ve on cam uzerinde vardi, cam nakedin tipini bozar diyerekten cikarmayi dusunuyordum en azindan sehiricinde ama o kadar alistim ki biri simdi cikarmaya calissa direk doverim o derece boy olarak goguse gelen ruzgari kesiyor ancak kaska ruzgar geliyor, o da kask kotuyse ruzgar sesine sebep oluyor bende oldugu gibi, bu durumda bir adet difuzor alip da camin uzerine monte edilerek kolaylikla cozulebilir. Elcik koruma ruzgari kesecek tiplerden degil de elcikleri korumak icin olanlardan ve gercekten koruyor test ettim.

3.malum 2011 den sonra olsa gerek tayvan da yapıldığını biliyorum bu durum kaliteyi nasıl etkiledi muhakka kaliteden ödün vermeyecektir ancak bmw nin bile çinde üretilen modellerinde bariz kalite farkı mevcut...

Benimki 2006 oldugundan bu konuda hicbir fikrim yok.

4. Servis ve usta konusunu ileride konuşuruz

Yedek parca konusunda once z-motoyu arayip fiyat aliyorsunuz, sonra da ayni parcayi e-bay de falan aratiyorsunuz, arada ucuk bir fark var ise e-bayden yoksa z-motodan aliyosunuz, benim politikam bu yonde

Yardımlarınızı esirgemediğiniz için peşinen teşekkürlerimi sunuyorum...

Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben NC kullanıyorum. Aynı lastik ebatlarına sahip motor. Ön 36, arka 42.
    Valla lastik yapisi, ne bileyim yanak falan daha farkli olabilir mi, o daha endurovari lastige sahip olabilir belki, ya da nc daha agir mi acaba diycem ama bizimki de kuru agirligi 175 kg falan, yani doluyken 200 kilo oluyor, NC de bundan cok agir degildir sanirim. Dedigim gibi servis kitapcigi 32-36 diyor on ve arkaya.
    ANGARAJ

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler