Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Şubat 2013, 19:59
Beyler bügün başıma bi olay geldi.Yolda giderken gaz teli kitlenmeye başladı gazı kapatıyorum devir yine yukarıda sonra düşüyo gaz teli sıkısıyo sanki gazı bırakıyorum elcik geri dönmüyo çekiş teli toplamıyo elimle yapıyorum.Yeni gaz teli mi almam gerek ? Nerden bulabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.Bu durum canımı çok sıktı :/
Reklamlar
-
04 Şubat 2013, 15:16
SercanNakip adlı üyeden alıntı
Beyler bügün başıma bi olay geldi.Yolda giderken gaz teli kitlenmeye başladı gazı kapatıyorum devir yine yukarıda sonra düşüyo gaz teli sıkısıyo sanki gazı bırakıyorum elcik geri dönmüyo çekiş teli toplamıyo elimle yapıyorum.Yeni gaz teli mi almam gerek ? Nerden bulabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.Bu durum canımı çok sıktı :/
Bu sorun az da olsa bende de vardı. Dün elciğin sağına ve soluna wd-40 sıktım, sorun halloldu. Elcik gidon topuzuna felan sürtüyordu ve sıkışıyor gibiydi. Dediğim gibi wd-40 sık elciğin sağına ve sol tarafına, bir de gaz telini yağla rahatlar.
ANGARAJ
-
04 Şubat 2013, 15:28
Bana pek yağlancak bi sorunmuş gibi gelmedi çünkü birden oldu.
-
05 Şubat 2013, 01:49
öncelikle iyi akşamlar foruma yeni katılan bir üyeyim agustos da bi n aldım 8300euro ya en kısa zamanda resimlerini eklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
aynısı bendede oldu babam illa ver bi tur atim dedi verdim 2 saat sonra geldi motordan inerken yan yatırdı ayaklığı açmadan inmeye çalıştı.O dediğniz sıvıdan bendede döküldü o sıvı hidrolik yağı veya radyatörün antifirizli suyu imiş. bende çok korktum da sorun yok yani tahliyeden atıyor merak etme
-
05 Şubat 2013, 01:49
Bana pek yağlancak bi sorunmuş gibi gelmedi çünkü birden oldu.
6 yaşında bir motosikletin tellerinin aşınması normaldir. rutin bakımlarda narin hareketlerle söküp durumuna bakın bence, olmadık bir yerde kopması hiç hoş olmaz. Sağ elciğin içini ve kenarlarını temizleyip wd40 ile yağlarsanız ve telleri de 20w50 gibi bir sıvı motor yağıyla uygun şekilde yağlarsanız gaz teli normale döner...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
05 Şubat 2013, 02:16
Gazı açma ve kapama teli farklı iki tel, yani senin durumunda sadece kapama telini değiştirmen yeterli olacaktır bence ama hazır girişmişken diğer teli de kontrol edip, gerekirse onu da değiştirmek mantıklı bence. Teli yağlamak pek mantıklı değil, ya da şöyle söyleyeyim geçici bir çözüm olur, hatta bir abimizin dediğine göre telin içinin daha da fazla kir tutmasına yol açarmış. Ben senin yerinde olsam en azından gaz kapama telini değiştirirdim, burda kaç paradır, var mıdır bilmiyorum ama z-motoya telefon aç sor bence, çok abartı bir fiyat söylerlerse ebayden falan alırsın 27 dolara gaz kapama teli var + kargo tabii.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
05 Şubat 2013, 13:57
Bana çift tele 300 lira gibi bir fiyat verdi bi motorcu. Bana bi hayli pahallı geldi.
-
05 Şubat 2013, 14:08
Bu gaz acma teli
http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-ER6N-F-06-07-08-Opening-Throttle-Cable-/281040113423?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item416f4 bcf0f
Bu da kapama teli
http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-ER6N-F-06-07-08-Closing-Throttle-Cable-/290760899223?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43b2b 33a97
Markasina falan bakmak lazim ama cok farkedecegini sanmiyorum, ikisi birden 54 dolar ediyor, 20 dolar bile kargo koysan uzerine senin motorcunun verdigi fiyatin yarisindan daha ucuza geliyor, ben olsam ebayden alirim, kaldi ki once bir acip bakmak lazim, telden mi kaynaklaniyor problem diye, oyleyse bile ebayden gelene kadar idare edersin heralde diye dusunuyorum
ANGARAJ
-
05 Şubat 2013, 14:11
bayadır foruma giremedim, baya canlanmış buralar
yakıt olarak izmir şehir içi ve şehir dışı trafiği dahil olmak üzere pzar günü fiyatlarıyla 265 kuruş gibi yakıyor er6-f'im..
-
05 Şubat 2013, 14:42
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Bu gaz acma teli
http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-ER6N-F-06-07-08-Opening-Throttle-Cable-/281040113423?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item416f4 bcf0f
Bu da kapama teli
http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-ER6N-F-06-07-08-Closing-Throttle-Cable-/290760899223?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43b2b 33a97
Markasina falan bakmak lazim ama cok farkedecegini sanmiyorum, ikisi birden 54 dolar ediyor, 20 dolar bile kargo koysan uzerine senin motorcunun verdigi fiyatin yarisindan daha ucuza geliyor, ben olsam ebayden alirim, kaldi ki once bir acip bakmak lazim, telden mi kaynaklaniyor problem diye, oyleyse bile ebayden gelene kadar idare edersin heralde diye dusunuyorum
Eyvallah abim . Ebaydan ne kadar sürede gelir şimdi alsak :D
-
05 Şubat 2013, 14:50
Valla ilk defa gecen arkadasla bisiler aldik, ne kadar surede gelir hic bilmiyorum, bu telleri satan eleman ingilterede sanirsam, hizli kargo sansin var mi bilmiyorum ama obur turlu 2-3 haftada ancak geliyor diye biliyorum. Saticiyla konusmak lazim, zaten kargo hesaplanamiyor diyordu Turkiye icin, saticiya danisin diyor, ona mesaj atip ogrenilebilir.
ANGARAJ
-
05 Şubat 2013, 20:01
Çin hariç diğer çoğu ülkeden 2 hafta içerisinde geliyor benim tecrübe ettiğim o kargo süresi..
hakeza amerikadan 1 haftada normal kargo ile gelen ürünüm bile olmuştu..
ANGARAJ
-
05 Şubat 2013, 23:13
Bana çift tele 300 lira gibi bir fiyat verdi bi motorcu. Bana bi hayli pahallı geldi.
Ben otomatik cam telleri üretiyorum , uzunluk ölçüleri beli ise bizim preste basarız o teli yakınlarda bir yerde isen uğra ban bi bakalım nasıl bir şeymiş.(Sakın yanlış anlama ticaret yapmak değil motorcu bir arkadışıma yardımcı olmak bana yeter.)Benim hyosungun debriyaj telini
kendim yapmıştım.Özelden ben sana adres vereyim.
-
06 Şubat 2013, 00:17
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Valla ilk defa gecen arkadasla bisiler aldik, ne kadar surede gelir hic bilmiyorum, bu telleri satan eleman ingilterede sanirsam, hizli kargo sansin var mi bilmiyorum ama obur turlu 2-3 haftada ancak geliyor diye biliyorum. Saticiyla konusmak lazim, zaten kargo hesaplanamiyor diyordu Turkiye icin, saticiya danisin diyor, ona mesaj atip ogrenilebilir.
Gecenlerde ingiltereden aldigim urun 3 ya da 4 gun sonra elimde oldu, avrupadan alinanlarda kargo hemen geliyor.
-
06 Şubat 2013, 00:27
bugay adlı üyeden alıntı
Gecenlerde ingiltereden aldigim urun 3 ya da 4 gun sonra elimde oldu, avrupadan alinanlarda kargo hemen geliyor.
Bugay arkadaşım haklı.Ben İngiltere'ye ürün satıyorum,en hızlı posta İngiltere-Türkiye arası.4-ila 5 günde gidiyor.Mesela almanya en erken 8 gün sürüyor.İngiliz postası harika çalışıyor.
-
07 Şubat 2013, 15:01
Arkadaşlar selam,
2011 er6n modifiye etmek amaçlı ön cam sipariş ettim. Daha sonra kendime ikinci motor cb 125 aldım. Sonuç olarak Powerbronze marka ön camı satmak istiyorum. Camı özellikle seffat sipariş ettim, dilediğim renge kaplatmak için. Ggüzel bir görünüş ekliyor . Sitesinden 75 euroya satın aldım, artı kargo verdim. Dileyen olursa 150 liraya foruma özel vericem.
Not: Camı takmak için vidayı dışarıdan temin etmek gerekiyor. Dileyen olursa İstanbulda ki arkadaşlarla buluşup beraber deneriz motoruna. Uyumlu olduğu modeller 09-2011
http://www.powerbronze.co.uk/1634143...N---CLEAR.item
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
09 Şubat 2013, 23:52
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
-
12 Şubat 2013, 23:35
Gaz telim koptu vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun
-
13 Şubat 2013, 00:27
-
13 Şubat 2013, 01:39
motorun güzelmiş kardeşim.. kazasız belasız binmen dileğiyle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler