ben alınca 3.5 yaktıracam bakn görürsünüz
6.2 litre ben yaktım, iki er6 bir vstrom kafa kafaya her ışıkta kalkış tamamı şehir içi. Ben bayağı bir zorlamışım demek ki.
Bu arada vstrom da yabana atılmıyacak kadar iyi kalkıyor ama vites oranı kısa olduğu için 50km den sonra geri kalıyor.
Bugün yine fulledim ve akıllı gidiyorum bakalım ne yakıcak onuda yazıcam.
benm cevrede en büyük motor 250cc olduğu için cok yakacağımı zannetmiyorum:D
arkadaşlar biliyorum o amaçla üretilmiş bir motor değil ama Amerika'da millet ninja 650 ile drag yapıyor. siz hiç 0-100 denediniz mi? ya da kafa kafaya gittiğiniz veya ucu ucuna geride kaldığınız bir motor söyler misiniz? ona göre kıyaslama yapayım. Tekrar söylüyorum, 2 silindirli torklu bir makine. kalkış veya son hız için yapılmamış biliyorum fakat SS kovalayacak güce-torka sahip. o yüzden merak ediyorum
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
arkadaşlar bende yaklaşık 4 aydır er6n kullanıcısıyım şehir içi trafikte 100 km de 5.5 ile 6 lt. yakıyo. uzun yolda denemek daha nasip olmadı. motorum abs li imkanınız varsa abs li alın derim zarar gelmez.
Senin makine rodajda sanırım, 5,5-6 lt yakıyor dediğine göre
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ABS li demişsin hakkaten işe yarıyormu bu ABS? birde senin yakıt tüketimi fazla gözüküyor sebebi devirli kullanman mı ?
Bu "F" olan N den daha fazla mı yakar ?
F ile N yakıtları değişmez herşey aynı sadece grenaj farkı var motorda şehir içinde devirli kullanmda 6litreyi bulabilr ABS konusunda bilgim yok
ya ben bu motoru çok seviyorum 3 gün de 310 km yol yaptım şehir içi ama uzun mesafeler mecidiyeköy merkezli 2 kere poyrazköy 1 kere beylikdüzü ve birkaç yer daha yakıt 4,5 litre olarak ölçtüm süper süper daha ne diyeyim.
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim yavaş gitmek, ışıklardan falan normal kalkmak ne kadar zor.
Arabalar yolda kıçımdan geliyor (hızım 100km az değil ) ışıklarda normal kalkıyorum scoterların tacizine uğruyorum
selamlar er6n cılar
bugun dayanamadım bi zinciri temizliyeyim dedim, ön dişlinin etrafınıda temizliyeyeim dedim demez olaydım, öyle bir pislik çıktı ki aklım şaştı yağ ve minik minik taş kalıntıları kaynıyodu, yarım saat temizlemek için uğraştım ama değdi...
temizlemeden önceki resmini çektim onu koyayım bari
birde bolu dan dönerken bi bekleme sırasında çektiğim er6n cim...
herkese bol mobiletli günler...
Marv senin motorundaki bridgestone un ebatları nedir acaba, birde nerden alınır biliyormusunuz, saolaısn
arkadaşlar bende cbr 600F düşünüyordum,
fakat yakıt sorunu nedeniyle er6-F düşünmeye başladım,
onunda kafamı karıştıran kısmı KARBÜRATÖRLÜ oluşu idi,
Fakat anladıgım kadarı ile gt 250 R dan daha ekonomik yakıt anlayışı var,
şu anda kanuni racer var,
motordan anladığımdan dolayı hiç sorun yaşamadım gibi bişiy,
er6-F 'te parça sorunu var felan deniyor sanırım,
bu sorun devam ediyormu acaba?
gerçi kasko düşünüyorum ama,
ne kadar kaskolu olsada parça bulunamadığı zaman elbette can sıkıcı olacak,
hezmeyi çok sevdiğim içinde içim parçalanacak o şekilde dolaşırken,
öğrenmek istediğim sorun çıkarmı????
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)