Sağolasın abi ekipmana 1500 lira bütçe ayırdım kenarda onlar haftayada kısmetse hondanın akademiye yazılıyorum iyi sürüşler bilgiler için tekrardan teşekkür ederim.
Sağolasın abi ekipmana 1500 lira bütçe ayırdım kenarda onlar haftayada kısmetse hondanın akademiye yazılıyorum iyi sürüşler bilgiler için tekrardan teşekkür ederim.
rica ederim kardeşim... heyecanını anlıyorum . aynı duyguları bende yaşadım bilirim.. kanına işledimi bu motor sevdası gözün başka şey görmez :D
elit motogaraj
Abi inşallah tvs yeni kasayı getirir fuarada gönül rahatlığıyla alırım yeni kasası acayip güzel olmuş benim hızla falan işim yokta kaslı olsun yere sağlam bassın istiyorum otobanda seyahat edeceğim için bakalım hayırlısı fuar baya bir aydınlatıcak
Motosikleti aldigim gunden beri aklimda ama bi turlu sormadim unuttum, kontagi actiktan sonra bi tik daha saat yonunde cevirince ne oluyo enjeksiyonu mu bosaltiyo? ne zaman kullanilir o?
Herkese merhabalar.Forumu baştan sona okuduktan sonra,Cbr 600f veya ZX 6 hedefimi Hepinizin sayesinde (verilen tüm bilgiler için bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum) ER6-F olarak değiştirdim.Fakat şu an kullandığım motorumdan da çok memnun olduğumdan önümüzdeki sezonu yine cbr ve Gv üzerinde tamamlamak istiyorum. Zaman zaman buradaki muhabbetlere bende ortak olmak istiyorum lütfen Er6 alıncaya kadar beni de sanki kawacı gibi kabul edin.
Hepinize kazasız dertsiz sürüşler dilerim.
Çok teşekkür ederim.Kazasız belasız kullan inş.Bende Cbr'ı geçen sezonunda sonunda aldım daha çok yeni olduğundan hemen satıp
er6 alsam bu motora yazık olacak.Daha pırıl pırıl duruyor.Şu an 2000 km oldu.Eğer şimdiki gibi araştırmış olsaydım er6 alırdım.Nasip böyleymiş biraz daha binip sonra değiştireceğiz artık.Yukarıda da söylediğim gibi motordanda çok menunum.Hayırlısı artık.
Bu gün biraz gezseydin keşke.Hava 19 dereceye kadar çıktı.Ben dayanamadım eyüp taraflarından kısa bir tur yaptım bi arkaaşımla birlikte.
Velhasıl hoş bulduk tekrar teşekkür ederim.
Bu gün hava çok iyiydi.Ben dayanamadım eyüp taraflarında kısa bir tur yapıp geldim arkaşımla birlikte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Hoş bulduk çok teşekkür ederim.İnş yakın zamanda sende diledğin er6'ya kavuşursun.
İnş. Zaten yaz gibi zevkli olmuyor, nede olsa kış havası rüzger serin esiyor
2 ay once 2006 model abs li henuz 2000 km er6 ma kavustum, er5 den sonra baya bi teknolojik geldi , izmir li arkadaslar ile yollarda gorusmek uzere
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
ARka frendeki ABS çok işinize yaramıyor belki ama en azından kaygan zeminlerde arkayı kitleyip de aletin dengesini bozmuyor, asıl hikaye tabii ön frende, benim motorda var, arkadaşın abs siz modeliyle denediğimde ön freni abs devreye girene kadar sıktım ki, eğer acemi değilseniz ve ıslak, kaygan bir zemin üzerinde değilseniz zaten abs devreye girene kadar sizi motora yapıştırmış oluyor, tabii bunun için freni sakin ve sürekli artan bir şekilde sıkmak lazım. Onun dışında panik fren durumunda çok büyük bir nimet, sadece ön tekerin ve dolayısıyla motorun düz olmasına dikkat etmelisiniz sıkarken ki bu zaten her motorda böyle. Yani abs siz motorda kitleneceği dereceye kadar artırarak fren yapman gerekiyorken, abs lide hemen sonuna kadar abanabiliyorsun, kuru zemindeki avantajı bu, kaygan zeminde zaten kıyaslamak anlamsız.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
kardeş,m hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız bin inşlh.. bu arada bende yeni aldım mtoru 1 ay oldu 2006 model ilk sahibinden 7100 km rede. sahibi yurtdışında yaşıyor. yazın buraya geldikçe kullanmış. bu arada ben motorumu 10 bin liraya aldım. sende bahsedermisin biraz motorundan we özellikle fiyatından :D.. birde resimlerini paylaşırsan sewiniriz..
elit motogaraj
saol ömer kardeşim... daha iyileri senin olsun işlh
elit motogaraj
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)