dikkat ediyorumda piyasada 1 tane 2009-11 arası satılık er6-n yok! ya 2006-7 yada tek tük 2012 model yeni kasaları var.bence en yakışıklısı 2009-10 modelleri...arayıştayım!!!
dikkat ediyorumda piyasada 1 tane 2009-11 arası satılık er6-n yok! ya 2006-7 yada tek tük 2012 model yeni kasaları var.bence en yakışıklısı 2009-10 modelleri...arayıştayım!!!
Arkadaslar motorumu araba alacagim dan dolayi satiyorum düşünen olursa tel den irtibata gecebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3632284/detay/
Al bak yukardaki mesajda canasil in sattigi motor tam da senin istedigin 2009 kasa Adam daha napsin sana, ilani da vermis Eger fiyat fazla geliyorsa ve bir onceki kasayi da alirim diyosan Yalova da sanirim birtane vardi, 13000 istiyordu sahibi ancak pazarlik payi vardi, o da 8000 km civarinda olmasi lazim, o da olabilir, ben onu begenmistim aslinda ama iste fiyat fazla geldiginden alamadim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Valla usta hevesimi alamadim motorumu gerçekten üzülerek satiyorum eşim hamile motor ile olmuyor artik imkanim olsa motorumu satmadan araba alacam ama imkanlar kisitli olunca bide biraz borclar var bu sebebten motoru satmak zorundayim. Alan kişinin içi rahat olsun motora gözum gibi baktim, her seyin hayirlisi olsun.
2008 ve sonrası modellerde karenaj bağlantılarında iyileştirmeler olduğu (F için) ve daha sessiz bir motosiklet elde edildiğini, 2009 ve sonrasında ise mekanik ve elektronik farklılıklarla daha pürüzssüz ve güçlü motor elde edildiğini biliyorum. bu demek değildir ki eskilerin gaz alışı pürüzlü hiç de öyle değil.
not:söz konusu modelleri denemedim. sadece internetten okuduğum firma açıklamaları ve kullanıcı yorumları dahilinde yazdım. 2007 ve 2006 model f'lerde de karenaj problemini kaliteli çift taraflı bantla çözüyorlardı.
son edit: bir de yanlış hatırlamıyorsam 2006 ve 2007 modellerde (n/f) şasenin bir bölümündeki problemden dolayı kawasaki hepsini geri çağırdı bir kaç yıl önce.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
2009 oncesi f modelinde karenajdan kaynaklanan zirilti problemi dedigin gibi bantlarla cozulmus genelde, 2009 da bu sesi yokettiler diye biliyorum. Hem 2009 hem de 2012 modellerde motor kismi genel oalrak ayni olmasina ragmen, ufak tefek oynamalarla tork egrisi daha onceki modellere gore biraz daha iyi hale getirilmis, yani daha genis bir bantta yukse tork vermesi saglanmis ki bu motorun zaten en guzel ozelligi bence torku
Sasedeki problem dedigin de motorun sag tarafinda sase ya da motor numarasinin yazdigi bir plaka var, onun yaninda motorun saseye baglandigi kulakla ilgili catlama sorunuydu, sadece sag tarafta vardi, bunu da araya birkac mmlik saglam bir pul koyarak cozebiliyorsun basitce. Bunu sebebi motor ile kulakcik arasinda birkac mm bosluk olmasiydi, bu da buraya baglanan civatayi cok siktiginda ki kulakcigin motora dogru egilmesine ve sonunda saseye kaynakli oldugu yerden catlamasina yol aciyordu, dedigim gibi aradaki boslugu dolduracak kalinlikta celik bir pulla sorun rahatlikla cozuluyor eger ortada catlak yok ise, varsa kaynak gerekiyor tabii ki.
Bir de bildigim kadariyla sase genel olarak 2009 modellerde de ayniydi ama 2012 modelde komple yeni cift boru sase ve arka salincak kullanildi. Far sekli falan da degisti tabii ufak tefek kozmetik degisiklikler yaptilar.
ANGARAJ
[/COLOR]arka kuyruk,gösterge paneli,motor blog ve şase rengi.2006-2009 yani 1.nesil modellerinde bu uyumlar biraz daha kötü.2009-11 arası 2.nesil daha derli toplu göze daha hoş gelen detaylar.2012 yani 3.nesil tasarım olarak son nokta ama fiyatıda malum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
E]
o yalovadaki motor nerden baksan 6 aydır ilanda duruyor.bi yamuğu var sanırım yoksa şimdiye satılmış olması lazımdı.bide bu motora gri renk yakışmıyor bence.en güzeli siyah olacak arka amortisor kırmızı.Canasil07 nin motoru güzel lafım yok ama beyaz renge alerjim var :p
Valla gidip de gözümle görmedim o motoru, bir kez sahibiyle konuşmuşluğum var, olduğu yerde düşmesi var ama öyle çatlak kırık gibi sorun yok dedi, bir de resimlerde gerçekten temiz görünüyor, tramer sorgusu yapmadım onu yapmak lazım belki kaza varsa ordan çıkabilir, onun dışında bence motorun o kadar zamandır satılmama sebebi fiyatıdır, ne kadar temiz olursa olsun 13 o makinaya bence fazla, 11-11500 falan dese bence havada gider, sahibi başka bir motor almış, kros sanırım, bu da garajda yatıyor dedi, muhtemelen acil paraya ihtiyacı yok, o yüzden fiyatı düşürmüyor. Ben param olsa da o makinaya 13 vermeyi tercih etmem, bana göre piyasasının üzerinde bir fiyata sahip. Gri renk tekbaşına biraz sade kaçıyor bence de kawanın yeşil, sarı, turuncu, siyah renklerinin yanında ama kırmızı şase ile birleşince güzel görünüyor, benim seçme şansım olsa turuncu ya da yeşil rengini almak isterdim.
ANGARAJ
er 6 n de gidonu yukarı kaldırma şansımız oluyomu?
Arkadaşlar bu motor buradan birinin mi acaba?
İlgilendiğim motorlardan bir tanesi, tanıyan bilen varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98469283/detay
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Zincir değişimini kaç bin de yaptırıyorsunuz? 25bin nasıl? temiz bakımlı zincir için konuşuyorum.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
er6n mi bugün itibariyle almış bulunuyorum bundan önce arkadaşın TVS apachesini kullanıyordum karlaştırınca 2 ayrı dünya gibi 150 lik motordan sonra er6n deki ilk izlenimim kullanımı gayet rahat motora hemen alıştım motor 2008 model 8400km deydi 2. sahibinden yalovada teslim aldım. yalova merkezden çıkıp eskihisardan arabalı vapurla istanbuldaki evime getirdim 70km/h den sonra soğukbir kasım gününde rüzgar manyağı yapıyor, ama bu anladığım kadarıyla naked/roadster tarzı motorların ortak problemi.
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. kaça aldığını sölermisin ?
elit motogaraj
ben o motoru aldım yalovadan istanbul' a getirdim herhangi bir sıkıntısı yok saat gibi çalışıyor, sadece bi yana yatmadan ötürü ufak boyasında hasar var, onuda yaptırırım. Zaten bir sıkıntısı olsa Yalova' dan İstanbul' a gelirken fark edilirdi öyle değil mi bir yanlışım varsa beni aydınlatın lütfen!
Hayırlı uğurlu olsun, en son fiyatı 13000 di galiba, siz kaça aldınız peki, km. si orjinalmiymiş, o boya dışında herhangi bir sıkıntısı var mı?
ANGARAJ
Bi arkadaşım Motosikletini satıyorda ER6F modeli Ufak bi kazadan dolayı kafa grenajı değişti Yan grenajlarda çıkarıldı
Maddi sıkıntıdan dolayı Çocuk orjinal parça takamadı Babası tamircidir her türlü bakımını eksiğini gideriyor
Benden İlanı yayınlamamı rica etti
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04448200/detay
Km si orjinaldir Diğerleri gibi 6 yıllık motora 10,12bin km yazmadı 55.000 de
Fiyatını aşşağıda tuttu ki F Modeline geri dönmek isteyen olursa zarar etmeyecek
Satma sebebi ise biraz fazla geziyor ona max 2.5,3 litre yakan motor lazım
Sado
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95867629/detay
arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum kısmetse .. bumotoru bilenininz tanıyanınız warmıdır acaba ?
elit motogaraj
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)