Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ekim 2012, 15:06
Reklamlar
-
07 Ekim 2012, 15:09
maaşallah çok güzel olmuş
ne imzası beaaa
-
07 Ekim 2012, 15:30
Canasil07 adlı üyeden alıntı
çantalar yakışmış.er-6f'e uyar mı bunlar?marka ve model alabilir miyim?
-
07 Ekim 2012, 15:39
kobalamin adlı üyeden alıntı
çantalar yakışmış.er-6f'e uyar mı bunlar?marka ve model alabilir miyim?
ER6F de uyar , givi çanta demirleri arka ve yan, kappa 52 lt arka çanta , kappa k33 yan çantalar.
-
07 Ekim 2012, 18:21
ER6F de uyar , givi çanta demirleri arka ve yan, kappa 52 lt arka çanta , kappa k33 yan çantalar.
fiyatları ne civarlarda?
-
07 Ekim 2012, 18:58
fiyatları ne civarlarda?
Feyizoglu com adresinden arastira bilirsiniz. Ben ordan aldim.
-
07 Ekim 2012, 22:36
bu nasıl bişeydir bi baksanız..
http://www.ebay.com/itm/06-11-Kawasa...ht_2145wt_1037
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Feyizoglu com adresinden arastira bilirsiniz. Ben ordan aldim.
bilmediğimden soruyorum.demir çantalardan bağımsız olarak her türlü alınmak sorunda sanırım.marka önemli değil demirde..demiri aldık, sonra istediğimiz çantayı alacağız ve takmakta sorun yaşamayacağız değil mi? yanlış mı anladım acaba :(
bir de sormak istediğim şu var; ben sadece yan çanta takmak istiyorum.top case istemiyorum.bu demir işi nasıl olacak o zaman?
-
07 Ekim 2012, 23:03
bu nasıl bişeydir bi baksanız..
http://www.ebay.com/itm/06-11-Kawasa...ht_2145wt_1037
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
bilmediğimden soruyorum.demir çantalardan bağımsız olarak her türlü alınmak sorunda sanırım.marka önemli değil demirde..demiri aldık, sonra istediğimiz çantayı alacağız ve takmakta sorun yaşamayacağız değil mi? yanlış mı anladım acaba :(
bir de sormak istediğim şu var; ben sadece yan çanta takmak istiyorum.top case istemiyorum.bu demir işi nasıl olacak o zaman?
Benim canta demirleri ve cantalar toplam 2 bin tl yi buldu. Sadece yan canta dusunuyorsun almisken iyi biseyler al ömürluk olsun saglam olsun sonucta guclu bi motorda kullanacaksin orjinalden sasma. Feyizoglu orayla irtibata gecip onlardan daha iyi bilgi alabilirsin...
-
07 Ekim 2012, 23:41
Arkadaşlar merhabalar
2 gün önce 2006 model er6-f aldım.Şimdilik alışma dönemindeyim.İlk defa enjeksiyonlu bir motosikletim olduğu için bilgisizim ve kafama birşey takıldı.Motosikletimden motoru çalıştırdıktan sonra deponun altından çınlama sesi geliyor.Bu ses bir süre sonra motor iyice ısındıktan sonra gidiyor.Bu ses normal midir merak ettim.
Herkese kazasız ve belasız sürüşler.
ANGARAJ
-
07 Ekim 2012, 23:54
Benim canta demirleri ve cantalar toplam 2 bin tl yi buldu. Sadece yan canta dusunuyorsun almisken iyi biseyler al ömürluk olsun saglam olsun sonucta guclu bi motorda kullanacaksin orjinalden sasma. Feyizoglu orayla irtibata gecip onlardan daha iyi bilgi alabilirsin...
motoru yeni alacağımdan birde lastik alacağımdan baya maddi sıkıntılı durum bu ara.2 uzun yol gezi planı var.beni 2-3 ay idare edecek ucuz yollu bişeyler ne önerirsin peki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar
2 gün önce 2006 model er6-f aldım.Şimdilik alışma dönemindeyim.İlk defa enjeksiyonlu bir motosikletim olduğu için bilgisizim ve kafama birşey takıldı.Motosikletimden motoru çalıştırdıktan sonra deponun altından çınlama sesi geliyor.Bu ses bir süre sonra motor iyice ısındıktan sonra gidiyor.Bu ses normal midir merak ettim.
Herkese kazasız ve belasız sürüşler.
hayırlı olsun kardeşim.sorun olmazsa kac km de ne renk ve kaca aldıgını soylermısın? ben de 2 gun sonra alıcam er6f,pazarlık bıttı gıbı ama bıraz daha zorlıycam sanırım..
-
08 Ekim 2012, 00:04
Ucuz yollu biseyler bakiyorsan yanlara soft canta al devam et.. Daha uygun bulabilirmisin bende bilmiyorum.
-
08 Ekim 2012, 00:05
Teşekkürler, motor daha 8000 km'de siyah. Grenajın kırılmasından dolayı naked'a çevrilmiş.Aldığım kişi ilk sahibi ve kilometresinden anlaşıldığı gibi hiç kullanmamış.2 gün sağına soluna baktım kilometresine inanmadığım için ama hakikaten temiz.Pazarlıkla 9000 tl'nin hemen altına indirdim fiyatı.
ANGARAJ
-
08 Ekim 2012, 00:16
canasıl kardes makınan hayırlı olsun beden ern6 akmayı dusunuyorum daha once bıraz kullanmıslığım var cok guzel makınalar ama yakıt konusunda bıraz bılgı verırsen sevınırım
-
08 Ekim 2012, 00:25
nisa adlı üyeden alıntı
canasıl kardes makınan hayırlı olsun beden ern6 akmayı dusunuyorum daha once bıraz kullanmıslığım var cok guzel makınalar ama yakıt konusunda bıraz bılgı verırsen sevınırım
Yakit konusun da yardim ci olabilirmiym bilmiyorum cunku hic km kac lira yakiyor diye hesap yapmadim. Şu an 60 tl ye depoyu fulluyorum uzun yolda 300 km civarin da yapiyor tabi yedek depoya dusup benzin bitmeden tekrar dolduruyorum, sehir icinde de 60 tl ile 230-240 km arasi tekrar benzin aliyorum dedigim gibi benzin bitmeden yedek depodayken dolum yapiyorum. İnsallah yardimci olabilmisimdir.
-
08 Ekim 2012, 00:28
Ucuz yollu biseyler bakiyorsan yanlara soft canta al devam et.. Daha uygun bulabilirmisin bende bilmiyorum.
soft çanta aldığım zaman demir almam gerekecek mi, asıl sorunum bu
-
08 Ekim 2012, 00:31
soft çanta aldığım zaman demir almam gerekecek mi, asıl sorunum bu
Gerek olacagini sanmiyorum.
-
08 Ekim 2012, 00:47
Gerek olacagini sanmiyorum.
peki senden son bişey istesem.bana o demirlerin ayrıntılı resimlerini yollarmısın?
-
08 Ekim 2012, 11:32
peki senden son bişey istesem.bana o demirlerin ayrıntılı resimlerini yollarmısın?
Arkadas daha motoru almamissin 50 tane soru sordun ben muhendismiyim , teknisyenmi. İlk once motorunu al sonra git bi ustanin yanina maddiyatin neye yetiyorsa o sekilde yaptir. Daha benden ayrintili resim istiyosun ) yaz google ye er6 canta demiri diye sana binlerce resim cikar, ben sana yolu yordamida gosterdim nerden temin edeceginide..
-
08 Ekim 2012, 15:31
Arkadas daha motoru almamissin 50 tane soru sordun ben muhendismiyim , teknisyenmi. İlk once motorunu al sonra git bi ustanin yanina maddiyatin neye yetiyorsa o sekilde yaptir. Daha benden ayrintili resim istiyosun
) yaz google ye er6 canta demiri diye sana binlerce resim cikar, ben sana yolu yordamida gosterdim nerden temin edeceginide..
arkadasım motoru yarın alıyorum.çünkü son 6 gundur gun aşırı ve blok nobet tutuyorum.50 tane soru sordum çünkü buranın amacı paylaşım zaten.bilsem sormam değil mi?
önerini yapmışsın sağol da er6 çanta yazınca binlerce resim çıkmıyor,sen söylemeden yaptım zaten.ayrıca hiç bir firma çizimli,ayrıntılı resmini paylaşmıyor nette.
yazacağın, musait olursa gönderirim diyip sallamak.çok zor değil.yine teşekkürler cevapların için.
-
08 Ekim 2012, 16:23
ben de bugün 2011 model 14800 kmde bi er6f alarak aranıza katıldım. bu motor hakkında sizlerden öğreneceğim çok şey var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler